Diskusije : Navijači

 Komentar
Zvezda - Partizan polufinale kupa
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
10. jun 2020. u 15.02
Posle prvog poluvremena šta reci, kvalitet fudbala za 3 ligu. Možda prtizan malo bolji ali ne puno. Mi nemamo igru na sredini terena i to je bilo još od Milojevica i ništa se nije promenilo. Sitni faulovi non stop da se ionako očajna igra unakazi još vise. Hvatanje za glavu i valjanje po terenu je izgleda sasvim prihvatljiv performans u srpskom fudbalu. Kao slag na tortu da unapredi ionako očajan kvalitet fudbala dolazi Stojkovicev dzudo zahvat na ivici sesnaesterca. Imao je sreće da nije dobio crveni. Sve u svemu sranje fudbal ko po obicaju.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
10. jun 2020. u 16.09
Drugo poluvreme, još očajnija igra, posle partizanovog gola zali boze, prekid posle prekida. Partizan je iskoristio sansu koju je imao mi nismo. Napad nam ne izgleda kao neka pretnja uopste, dodavanja napamet bez ikakvog cilja, u poredjenju sa evropom tehnicki smo na nivou somalije. Jedina dobra stvar na celoj utakmici uletanje Milunovica mustafi u rebra, posla ga automatski u penziju. Cestitsamo ustašama na pobedi!!
TC-64
10. jun 2020. u 16.10
Meni titula ništa vsie ne znaci jer mi nismo u stanju da ih pobedimo u kupu evo već tri puta za psolednje tri godine. To je vise nenormalno. Nama i dalje igra ona debilcina Tomane. U drugom poluvremenu skoro da nikakvu sansu nismo imali. Primamo glupav go i ponovo im dajemo sansu da vade godinu na nama!! Stvarno neverovatno!! Izgleda da u Srbiji jedino mi ne znamo da ih pobedimo!!!
TC-64
10. jun 2020. u 16.25
Nemamo mi ništa za ove utakmice. Ni volje, ni zelje. I to je već nekoliko godina tako.
Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 16.36
Meni je iskreno zao Dekija Stankovica,zato što će sav gnev navijaca(neznalica i običnih kriminalaca) da se slomi preko njegovih ledja,dok Terzic I Mrkela uzivaju u luksuzu silno proneverenih miliona. Svaki Partizanov stranac je duplo bolji od Zvezdinih stranaca. Deki je tu najmanje kriv,a svu mrznju I gnev treba preusmeriti na pravu adresu,zna se gde.

Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 16.42
,zvezda nije zabila gola u prethodna 4-5 derbija.. ne znam kakvi su ovo igrači uopste zvezda nema sredinu terena, šta igra taj petrovic i jovancic Bog zna, bokovi ne zna se ko je sporiji, u spic ovaj vukanovic, krs od tima do bola a tolike pare od lige sampiona.. gobeljica da ne komentarisem
TC-64
10. jun 2020. u 16.42
Bes usmeravam iskljucivo na igrace koji već ne znam koji put igraju izuzetno loše ovakve utakmice. Kao sto rekoh to traje već nekoliko godina. Gluposti sa strancima koji ne vrede ni klinca krasnog su se pokazale kao pogubne. Onog Tomanea ne mogu vise nid a gledam! Mi nemamo napad uospte! Nemamo igru! Stankovicu ništa ne zamram. Zameramn sporstkom sektoru sto mi posle onoliko para zaradjenih u dve Lige Sampioan nismo sastavili tim koji može da dobije ovakve utakmice umesto da se ovako brukamo!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
10. jun 2020. u 16.42
ne znam stvarno, meni je i Deki kriv. Nemamo igru na sredini terena, uopste, a to je najbitnije u celoj prici, ko kontrolise centar taj ima olakasan put ka golu,mi samo ispucavamo lopte. Gledaj evropski fudbal kako igraju i kako iznose loptu sa svoje polovine, sve je tika taka. Jedan dobije loptu druga dvojica mu pritrcavaju i otvaraju se formirajuci trougao i tako se id. Nas primi loptu i niko nigde se ne otvara a kamoli da pritrcava, svi stoje pokriveni??? kakav je to qurac od fudbala. moderan fudbal uopste više ne zavisi od pojedinca ko sto je to bilo ranije kad ti je trebao jedan ili dva dobra igrača sa driblinzima. Mislim takvi igrači su i danas plus svakom timu ali moderan fudbal ne zavisi od njih već samo tehnika, i taktika. mi nemamo ni jedno ni drugo. Igramo onaj seoski fudbal, duni loptu sto dalje od gola pa valjda će neko da je dovati u napadu. dodavanja neprecizna i napamet, ne treba tu neki talenat za takve stvari, samo uigravanje i tehnika.
Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 16.56
Mi smo sramota za fudbal.4 derbi u nizu gol nismo dali ali se kitimo laznim titulama.
TC-64
10. jun 2020. u 16.59
Pa upravo to Emilio. Imamo pola tima koji nisu ni za klinac krasni plus sto Stankovic još ne zna da ih ukomponuje. Savo svoje vezare zna da ukomponuje. I kao rezultat toga on ima protiv Zvezde tri pobede za godinu dana. Dve u kupu i jednu u prvenstvu! Mi smo i zaboravili na nasu pobedu od 2-1 u aprilu prošle godine. Toliko je to sve neubedljivo bilo.
Nasa igra ne lici na igru. I zato u Evropi Evropi primamo 5 ili 6 golova svake sezone. Jer mi nismo ništa poboljsali, niti smo napredovali. I visoki porazi nas ponovo cekaju ako uopste udjemo u grupu.
TC-64
10. jun 2020. u 17.17
Mi ćemo izgleda da osvojimo kup u sezoni u kojoj nećemo biti prvaci.
Mister_No
(Bonelli editore)
10. jun 2020. u 18.19
ТЦ, ...о те Куп! Другорарзедно такмичење које се игра због престижа. Човић је давно рекао да нећемо правити исте грешке као Партизан када су хтели све за себе, већ да ћемо и њима давати да понешто освоје ради мира у кући.

Што каже Г. Грбовић, Куп је такмичење које прославиш уз пиво и печење, и сутрадан немаш ништа од тог пехара. Тамо где су паре то су Евролига и Лига шампиона.
toronto1
(samo posteno)
10. jun 2020. u 20.09
Bilo je puno cudnih odluka što se tiče sastava. Ja ne verujem da Stankovic ne može da provali da su Pankov i Degenek bolji tandem nego Milunovic u bilo kojoj varijanti. Drugo, Tomane je najvece talasika koja je igrala fudbal u Srbiji i da on dobija minutazu, a Pavkov ni na klupi. Zašto ne davati sansu Gavricu i Nikolicu, pa oni možda nešto i nauce iz ovih poraza? Ne razumem Vukanovica koji ulazi u ofsajd bez ikakve potrebe, a ima pregled svih igrača sa strane i može da vidi kad da pocne da utrcava. Početnicka greška igrača koji nije ruki i koji igra nasu ligu već pet godina. Partizan je pokazao da je jači u sredini i tu je dobio utakmicu. Ivanic igra uz aut liniju, pa koja je to taktika? Puno pogresnih poteza i ne možeš da dobije utakmicu, nema sanse.
Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 22.21
Stankovicu odusevio si me igrom i postavkom! Cestitke za neverovatnu partiju koja nazalost nije krunisana golom. Pokazao si kako treba Zvezda da igra! Ali Zvezda iz Malog Mokrog Luga ne ova iz Ljutice Bogdana
TC-64
11. jun 2020. u 02.43
Znaci za ovog Mister Noa je naše prvenstvo prvorazredno takmicenje? Svaka cast na gluposti. Možda je tako u nekim zemljama gde je fudbal kvalitetniji, ali to ovde nije slučaj. Kao prvo ovakvo prvenstvo je drugorazredno najblaze receno, a takva je i vecina timova i igrača. Da li je moguće da tebe nije briga za poraz od njih i da ti je to potpuno svejedno? I da ćeš onako u stilu običnog provincijalca da se zadovoljis takođe drugorazrednim prvenstvom u kome nemas već godinama ozbiljnog konkurenta, a s druge strane nisi u stanju da odigras nijedan derbi kako treba u poslednjih nekoliko sezona?!! Tebi je evrovatno u redu sto nasa igra ne samo da ništa ne valja, nego je uopste i nema Sigurno ti i nije bitno što se gubi 6-0 kuci u Evropi, nisu ti ni bitni neki debilizmi nekih igrača u Atini. Sve je tebi potaman samo zato što smo osvojili drugorazrednu titulu sa drugorazrednim igračima. A to što igre nema, sto nema truda, zalaganja, borbenosti i sto nas deru kako nas uhvate, to nema nikakve veze. Boli te uvo! E pa ebao te taj tvoj samozadovoljni stav!! Ono sto mi se ne svidja to ću i da kažem, a tebi ako se to ne dopada zaobidji me i i otkači u skokovima!
Pavle_Djurisic
11. jun 2020. u 09.43
Mr.No je senilan komunist zaspao negde u 1968 oj...pa i malo dete vidi koliko smo kanta od tima !!
A šta su to bobro uradili madjija tvorzić i gurbet mrkela. Stabilizovali klub, da sa parama kada su prodali 20 klinaca. Doveli 50 igrača od kojih niko se nije nadigrao. Ušli u ligu šampiona na milojevu taktiku i na sreću. I narednih 100 god će se skrivati iza toga. Doveli trenera početnika. Dug se ne smanjuje. A pričaju nam bajke kako je sve odlično. Sve će eksplodirati prvi put kada se ne udje u evropu.
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
11. jun 2020. u 17.48
loyavi polutan meeehmed i logika - k'o magarac i kalendar
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.