Diskusije : Navijači

 Komentar
Ponisten tender za nacionalni stadion
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
02. jun 2020. u 00.04
Poništen tender za izgradnju nacionalnog stadiona u Srbiji
Glavni krivac za to je pandemija korona virusa

Vlada Srbije odustala je od finansiranja nacionalnog stadiona usled krize prouzrokovane pandemijom korona virusa, tvrdi „Insajder.”

Pomenuti portal ističe da im je iz kancelarije Programa ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) potvrđeno da Vlada Srbije nije u mogućnosti da preuzima nove finansijske obaveze, usled čega je tender za izradu dokumentacije za dizajn novog nacionalnog fudbalskog stadiona poništen.

Tender je raspisan krajem oktobra 2019. godine, a prethodno je u junu formirana i Radna grupa koja je trebalo da prati realizaciju projekta teškog 250 miliona evra.

Osim što bi na njemu igralo nacionalni tim, planirno je da Srbija uz novi nacionalni stadion uđe u kandidaturu za SP 2030. godine.

------------------------------------------------------------------

gargani u očaju, nadali su se da će opet da se ogrebu za nov stadion na racun naroda. plan je bio da se presele na novi dok se stari kao renovira a to se oduzi i onda oni samo ostanu tamo i za 20-30 godina prisvoje stadion jer im je tamo neki opstinski cinovnik poklonio kad je odlazio u penziju! nema ništa od toga AV stavio tacku na tu pricu!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.