Diskusije : Navijači

 Komentar
Svi se dive Dekiju dok Savu samaraju
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
31. maj 2020. u 13.36
Italijani puni hvalospeva na racun Dekija i predvidjaju mu veliku trenersku karijeru a ko se divi savi,ajde KO?? samaraju ga ko god stigne, igrači ga ne postuju, ma kakvi PUKLI SU sa svojim trecerazrednim trenerom dok mi grabimo ka Evropi i Ligi Sampiona!!

------------------------------------------------------------------

Pred Dekijem je velika trenerska karijera: Kako su Italijani ispratili Zvezdino osvajanje 31. titule
Gazeta i Tutosport posvetili po celu stranu Stankoviću

Vodeće italijanske sportske novine Gazeta i Tutosport posvetile su tokom vikenda po jednu stranu novoj šampionskoj tituli Crvene zvezde, 31. po redu.

Naravno, fokus je na premijernom trenerskom trijumfu Dejana Stankovića za koga novinari ovih listova imaju samo reči hvale, ali i činjenici da je Zvezda prvi krunisani šampion u Evropi otkako se fudbal ponovo zaigrao posle pandemije korona virusa.

- Dejan Stanković se vratio u Crvenu zvezdu posle 21 godine. Nakon što je nosio kapitensku traku sada je postao njen trener. Zvezdina 31. titula nosi njegov pečat (od decembra) i može da bude naznaka velike trenerske karijere koja je pred njim - napisao je novinar Tutosporta Antonio Moščela.

I Korijere delo Sport je u subotnjem izdanju pisao o uspehu Stankovića i crveno-belih pa nema sumnje da će Dekijev rejting na Apeninima dodatno porasti u narednom periodu.

EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
31. maj 2020. u 14.40
savi se samo divila baba miljana dok je cuvao ovce u bosni! kaže baba miljana da takvog cobana nije bilo na celom grmecu!!
Mister_No
(Bonelli editore)
31. maj 2020. u 14.49
Кад сам прошле године играо фудбал са једним Итлијаном из Милана, иначе навијачем Интера, каже да је Дејан Станковић тамо код њих жива легенда клуба.

Него, виђе ли што Влаха „жуља” Евролига. Мало, мало, па отвори тему о истој. :)
Mister_No
(Bonelli editore)
31. maj 2020. u 14.59
Иначе не шамарају само Саву. Још један Гробар добио по лабрњи. Другосрбијанац и стр. плаћеник С. Трифуновић.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.