Diskusije : Navijači

 Komentar
Bari Bari Bari!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. maj 2020. u 12.07
Danas je tačno 29 godina od najveceg uspeha Srpskog sporta u istoriji i Zvezdinog osvajanja lige sampiona!!! Nikad pre a ni posle nijedan klub sa Balkanskih prostora nije prisao ni blizu takvom uspehu!

-----------------------------------------------------

SVEČANO NA MARAKANI: Crvena zvezda obeležila 29 godina osvajanja Kupa evropskih šampiona (KURIR TV)
FUDBAL
29.05.2020. 13:46h
Svečano je bilo u Medija centru stadiona „Rajko Mitić” gde su crveno-beli obeležili 29 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona.

Tog 29. maja 1991. godine bila bolja od Olimpika iz Marselja (0:0 - 5:3 penalima) u finalu Kupa šampiona i popela se na evropski pijedastal.

U dramatičnoj završnici posle 120 minuta odlučivali su penali koju su u golove pretvarali redom Prosinečki, Binić, Belodedić, Mihajlović i Pančev dok je Stevan Stojanović u prvoj seriji odbranio udarac Amorosa.

„Ja cvetam od sreće. Rezultat koji smo postigli slaviće se još dugo godina. Svaki put kad vidim pehar Lige šampiona mene jeza uhvati. Finala kupa šampiona se igraju da se osvaja trofej. Finale je najbolja utakmica. Zvezda je igrala najbolji i najlepši fudbal u Evropi. Hvala bogu što zvezda postoji”, poručio je trener šampionske ekipe Ljupko Petrović na svečanosti upriličenoj povodom godišnjice najvećeg uspeha crveno-bele porodice.

EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. maj 2020. u 12.08
Molio bih sve franjevce da ne navale sa čestitkama svi odjednom nego da stanu u red pa jedan po jedan! hvala na razumevanju!!
TC-64
29. maj 2020. u 14.25
Neko nekad a neko nikad!!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.