Diskusije : Navijači

 Komentar
Hehehehehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
26. maj 2020. u 23.54
PARTIZAN PUKAO 8 MILIONA EVRA!
AUTOR: Radovan V. BIBIĆ

sreda, 27. 5. 2020.| 05:31

0
Virus korona uništio je Partizanovu sezonu iz snova! Međutim, odluka Evrolige da crno-beli kao najbolji klub Evrokupa ne igraju sledeće godine u eliti ih je masakrirala, kako u sportskom tako i u finansijskom pogledu.

Grubom računicom dolazi se do toga da će Partizan zbog poništenja

sezone i odluke da se sledeća igra kao njena kopija izgubiti i do osam miliona evra. Naime, sve što su od jesenas uradili i u šta su investirali crno-belima je uzaludno, čak i da im ABA liga danas dodeli titulu ili da se za nju izbore na terenu ako se nastavi takmičenje.

Oko pet miliona evra iz budžeta bačeno je na tim koji je sprečen da ostvari glavni cilj - plasman u Evroligu. Gubitak dobiti ogleda se i kroz ulaznice iako će se deo novca sliti u kasu kroz Evrokup. Ove godine Partizan je od oko 8.000 sezonskih ulaznica inkasirao oko 600.000 evra, a imajući u vidu da je Evroliga isplativija, gubitak bi od novih sezonskih karata, pod uslovom da se dozvoli publika od jeseni, narastao i do milion evra. Od ostatka prodatih ulaznica crno-beli zarade oko 80.000 evra po meču, a kako bi u elitnom takmičenju imali 17 domaćinstava, dolazi se do računice da kroz to gube 1.360.000 evra. Tome treba dodati i 37.000 evra po svakoj pobedi u Evroligi. Takođe, manji prihod bi bio od televizijskih prava i sponzora.

Na sve ovo treba dodati uloženih oko 400.000 evra za godišnji zakup Štark arene, koji su se samo delimično isplatili jer „parni valjak” neće ubirati plodove izborene prednosti domaćeg terena. Ako crno-beli budu morali da vrate novac navijačima koji su kupili karte za Uniks, klub će u minusu biti još oko 140.000 evra.

MINUS U KASI PARTIZANA
- 5 miliona evra uzaludno uloženih u sezonu koja je ništavna

- 1,36 miliona evra od potencijalno prodatih pojedinačnih karata

- 1 milion evra od potencijalno prodatih sezonskih ulaznica

- 400.000 evra godišnji zakup Arene, koji nije skroz isplaćen

- 140.000 evra od neodigranog meča sa Uniksom

- 37.000 evra za svaku pobedu u Evroligi
Stari-vuk
27. maj 2020. u 04.47
ne ulazeci u tacnost navedenih cifri namece mi se samo jedan zakljucak:Lupetanje je da je ovo Partizanova sezona iz snova jer smo imali mnoooooogo boljih sezona.Prvaci Evrope,ucesnici nekoliko F4 bezbroj ABA liga,prvenstva Srbije,kup Radivija Koraca...Uz sve to skoro ogroman broj stvorenih asova,reprezentativaca...Kolika je razlika između vas i nas u kosarci nek vam kaže da vasa legenda i kapiten Lazic ima samo nekoliko nastupa za reprezentaciju Srbije.
TC-64
27. maj 2020. u 06.33
Kako kažu u Alan Fordu: ko ih sljivi))))))
toronto1
(samo posteno)
27. maj 2020. u 09.35
Vuce, zadnja ta uspesna sezona je bila 2013, a po Vama (kad čitaš komentare i ovde i na drugim stranicama) nema boljih od Vas. Ja skidam kapu za 2010 i F4 Evrolige, ali posle toga ste bili i u Evroligi kanta za lupanje, ali to se ne spominje. Provericu, da ne pišem neistine, ali mislim da ste u jednoj od zadnje dve evrolige imali 6 pobeda.
TC-64
27. maj 2020. u 10.59
A da se podsetimo da su u onim prvim ligama od 2000 i neke često bili zadnji na tabeli sa samo nekoliko pobeda, ako se dobro secam!
Stari-vuk
27. maj 2020. u 12.23
Toronto,sladje mi je tih 6-7 pobeda sa 8-9 srpskih igrača u timu nego sve ove ovogodisnje pobede sa 7 stranaca.Kod vas nema tog problema jer vam nikad nije bilo bitno ni ko vam je predsednik,ni ko vam je trener,ni ko su vam igrači.Pogledaj ko su vam bili predsednici kluba,ko su vam bili treneri pa će ti mnogo toga biti jasnije.Partizan je godinama imao sistem,imao Danilovica kao predsednika(bivši as Partizana) imao Todorica kao tehnickog direktora (bivši igrac) i imao Vujosevica...Vi ste imali Gorana Vesica koji vas je ojadio finansijski ,menjali trenere kao na traci,bezbroj stranih igrača...sve bez nekih značajnijih rezultata.Vidim pišete da od 2013 nismo osvojili ništa,slučajno ili ne poklapa se dolaskom ove vlasti na celo Srbije.Sada imate Covica koji je uneo zlu krv u srpski sport.Covek koji se raduje pobedi Zvezde nad Partizanom u kojoj Partizan zadnjih 7 minuta igra sa tri igrača na parketu,covek koji natera kapitena Simonovica da ukraden pehar na finalu kupa podigne kao da ga je osvojio...Za taj ispad se u nekim zemljama klub kaznjava izbacivanjem iz lige ali ovo je samo Srbija
toronto1
(samo posteno)
27. maj 2020. u 15.13
Covic sam nikada ne bi bio problem, da nije bio neko sa druge strane ko je bio apsolutno isti u pogledu sirenja mrznje i da, pojavio se neko ko se nije sklonio da ga pregazite i ugasite kao i sve ostale (da ne nabrajam). Svi koji su Vam se nasli na putu i pokusali da ukazu na Vasu anarhiju su sklonjeni i oni koji su pokusali da igraju protiv Vas. Hemofarm i slični njemu. Budi samo iskren i reci nam kako to da niko ne zna koliko se trosilo za vreme Dula, zašto nikad niko nije znao koliki je budzet? Samo se znalo da se „igra iz ljubavi”, koja je posle ostala samo na papiru. Objasni nam zašto je na listi pobednika ABA lige Partizan Igokea? Kojim novcem je Dodik vracao Partizanov dug? Svojim sigurno nije. Niste toliko cisti kako se predstavljate. Najlepse je bilo dok ste postojali samo Vi i zato je ispalo da su drugi nesposobni i da ne mogu ništa da urade, a ko je i pokusao zavrsio je u gepeku. O Danilovicu možeš da pišes kao igracu, a o funkcioneru nemoj, jer se vrlo dobro zna i šta je koristio i šta je uradio, tako da o tome bolje ne pocinji.
toronto1
(samo posteno)
27. maj 2020. u 15.44
Pozdrav za Zagreb grad i podržite Vase crno-bele. Za to se živi!
Pavle_Djurisic
27. maj 2020. u 15.48
Stvarno nije fer, do sada je bilo pravilo da Partizan uvek bude šampion ka se takmičenje prekida iz nekog razloga.

axaxxaxaxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.