Diskusije : Navijači

 Komentar
Milos Degenek odbio 11.000.000
Pavle_Djurisic
30. april 2020. u 13.27
Na stolu milioni, u srcu Crvena zvezda. Tako bi moglo da se definiše razmišljanje Miloša Degeneka prošlog leta, kad je, uprkos megalomanskoj ponudi iz Kine, izabrao povratak na stadion „Rajko Mitić”. Finansijski bi, razume se, daleko bolje prošao u Aziji, ali drugim vezanim plasmanom u Ligu šampiona i hitanjem ka tituli prvaka Srbije emotivno je nadomestio odluku da odbije selidbu na drugi kraj sveta.

Štoper crveno-belih nije imenovao klub, ali je otkrio cifru koju su mu Kinezi nudili leta 2019, dok je još bio član Al Hilala iz Saudijske Arabije.
„Postigao sam dosta u fudbalu, ali nema zadovoljavanja. Imam još mnogo ambicija i ciljeva, želim da ostvarim lepe stvari i kao sportista i kao porodičan čovek. Preponosan sam i presećan da sam imao hrabrosti i mogućnost da odbijem 3.200.000 evra godišnje u Kini, da bih se vratio u Zvezdu”, pojasnio je reprezentativac Australije u prvomajskom intervjuu Sportskom žurnalu.

SRBENDO IZ SRPSKE KRAJINE
toronto1
(samo posteno)
30. april 2020. u 13.32
Odličan momak i na terenu i van terena (bar tako kažu oni koji ga poznaju). Meni je jedino zao sto nije forsiran tandem Degenek i Pankov. Mogu da igraju zajedno i najveca prednost za ekipu kad imaju uigrane centralne odbrambene igrace. Nisam imao puno zamerki na Milojevica i jedino mi nije jasno da on to nije video ili mu je bilo receno da se vise daje sanse Milunovicu.
Stari-vuk
30. april 2020. u 17.18
i kao godinama unazad pred svaki prelazni rok pocinju price o milionima koje će da zarade ili koje su zaradili a sve se svodi na novac koji se dobije od države.Degenek i 11 miliona?????Odbranbeni igrac i clan odbrane koja je primila 19 golova na tri evropske utakmice.Dajte decki z...alste se negde
Pavle_Djurisic
30. april 2020. u 17.45
3 godine polovni Vuce pa da je dollar SRBENDA neće od SRPSTVA
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
01. maj 2020. u 00.42
u partizanu igrači placaju klubu da ih puste da odu a kod nas neće da idu ni za milione hahahahahahahahah koja razlika između nas i njih!!
Stari-vuk
01. maj 2020. u 01.23
Borjan,Degenek,Milunovic,Rodic svi zajedno ne vrede 5miliona.Na sreću brat Bin Zaed je tu da se malo properu parice i da se mezimcetu uturi po neko milionce.Kako zaboraviste da vas taj isti Degenek ostavi posle samo jedne sezona i ode u Emirate kod brataBin Zaeda?Sada je novi brat iz Kine pa je za ocekivati da će zvezdini biseri da krenu put Kine.Vi njima Degeneka oni nama maske i respiratore...
Pavle_Djurisic
01. maj 2020. u 15.28
Napij se kiseline iz akumulatora
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.