Diskusije : Navijači

 Komentar
Romale romale - humska br1
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
22. april 2020. u 14.49
Životni put Predraga Luke od romskog geta do Partizana i nazad: Bojao se skinsa - „JA ROM, A ONI SKINHEDSI...” Predrag Luka otkrio POTRESNE DETALJE dolaska u Beograd

Zaokružio je fudbalsku priču od „trnja do zvezda” i nazad i ostao isti kudravi dečak iz geta i naroda

...Prelazak u Partizan desio se 2013. godine dok je još trajala dominacija crno-belih u domaćem prvenstvu. Samo po sebi, to je priznanje za, u tom trenutku, 24-godišnjeg momka iz Požarevca.

Ta njegova ljubav prema Partizanu pošla je iz kuće, jer mu je otac bio fudbaler, a cela porodica navija za Partizan.

Svi u porodici su Partizanovci, bio poseban doček za Sašu Ilića kad je došao na krštenje mojoj ćerkici

Prva je promena trenera u redovima crno-belih, a druga Predragova odluka da ode u Mladost iz Lučana, umesto na pozajmicu.

- Ja sam u prvih šest kola u Partizanu dao pet golova. Tada je bio trener Vladimir Vermezović. Bili su u konkurenciji Lazar Marković, Mitar (Aleksandar Mitrović), Šćepović (Marko), sve vrhunski igrači koji su napravili karijere. Tada sam odigrao korektno i davao golove. Međutim, tada se promenio trener, došao je Vuk Rašović i imao je neku svoju viziju drugu i dovodio je mlade igrače iz Teleoptika, a nas je stavljao po strani.

- Dobijao sam šansu i svaki put kada sam ulazio sam sa klupe ili kad sam počinjao, davao sam rezultate. Posle toga dolazi Zoran Milinković koji je nasledio sve to i pomoćnik je bio Ilija Stolica koji je sve radio vrhunski. Isto je imao svoju filozofiju i igrače koji su dolazili. Opet su menadžeri bili umešani u to, ali znam da sam davao maksimum kada sam ulazio.

Luka je ispričao i šta se desilo tada kada je već bilo vreme za rastanak sa Partizanom.

- Tada je bio poslednji dan prelaznog roka, mislim drugi februar i pozvali su nas desetak, 12 igrača koje su morali da pošalju na pozajmicu, zbog toga što klub nije mogao neke naše uslove i mi smo potražili drugu sredinu. Nije da sam odbio pozajmicu Pazara koji je tad bio u Prvoj ligi, ali sam ubrzo dobio poziv iz Mladosti iz Lučana i otišao tamo na poziv Neška Milovanovića.

Uprkos svemu, istakao je u to vreme da ne bi slavio gol protiv crno-belih kada bi protiv njih zaigrao u dresu Mladosti.

EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
22. april 2020. u 14.51
sad legalno mogu da se nazovu GANFERI!!!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
22. april 2020. u 14.58
Najbolji je onaj deo kad kaže - cela porodica Roma navija za partizan!!!! Hahahahahahahaha musavi iz humske!!
Mister_No
(Bonelli editore)
22. april 2020. u 15.20
Са Ромима историјски никада нисмо имали проблема, напротив заједно смо пропатили у Другом светском рату. Они никада нису били прогањани било где где су живели са Србима. Срамота је да „Гробари” прихватају хрватску шовинистичку и ксенофобну матрицу вређајући цео један народ, док у исто време појединци у њиховим редовима пропагирају неки интернационализам и космополитизам са префиксом на „југословенству”.
Stari-vuk
22. april 2020. u 15.49
A Zika Jeftic Silver a Mitar Mrkela?
Stari-vuk
22. april 2020. u 15.59
Ustvari bio je Jeftic ali posle ispravili da je Jevtic.Legendarni bek Zvezde.Mama i tata Romi on možda i nije.Možda i Mrkela nije?A Luka dobar decko i sasvim solidan igrac za nasu ligu
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
22. april 2020. u 17.52
ništa protiv cigana, oni su Srbi za razliku od siptara i ustaša ali cisto da se zna ko je romski klub!
Pavle_Djurisic
24. april 2020. u 09.56
Jbg nekad bilo, a od 2011 niste osvojili trofejčić osim kupa gepekovanog Milivoja Jovčića. Jesi se zapitao zašto. Jedinu legendu koju imate od tada Bogdana i nikog više, a za Zvezdu znaš ti dobro ko vas je punio. Doba Marjanovića, Tadića, Ceptera je prošlo.
Stari-vuk
25. april 2020. u 03.21
Šta je garagani,odrice te se svojih?Šta je sa mitom mrkelom i zikom jefticem.Jesu romi ili nisu?
TC-64
25. april 2020. u 06.15
Za Ziku Jeftica nemam pojma da je , a i da jeste bas me briga.A Mrkela uopste tako ne izgleda,ai da jeste i to me bas briga.Ne znam u cemu je problem.A i ako je taj Luka ganci i to me zabole.
Stari-vuk
25. april 2020. u 10.31
Vidis TC ko je otvorio temu i na koji način.Cudi me da ne reagujete odmah na postavljunu idiotsku temu a reagujete na komentar
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
25. april 2020. u 14.09
romale nemoj puno da se bunis nego ajde u skupljanje sekundarnih sirovina!!
Pavle_Djurisic
25. april 2020. u 15.40
Voljim Vuceline sendvice njam njam njam
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.