Diskusije : Navijači

 Komentar
Sve su znala partizanska go*na
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
05. april 2020. u 14.43
U najnovijem interviju Pedje Mijatovica, kaže covek kad je trebao da predje u splitski hajduk, da mu je zvanicnik partizana i u isto vreme visokopozicionirani oficir JNA rekao da ne prelazi jer će biti ocepljenje za koju godinu.

Znaci ovo samo potvrdjuje sve navode koje mi ovde govorimo već godinama:

- da je državni vrh tadasnje Jugoslavije i visoki oficiri obavestajne sluzbe duboko uvuceni u strukture partizana i da je partizan direktno imao podrsku i protektorat komunisticko/ustaškog rezima tadasnje jugoslavije

- da ti isti ljudi nisu imali interes da zastite Srbe u Krajini iako su znali šta im se sprema i da su pustili ustaše da rade šta žele

- da je partizan ustaški klub i da su tudjman, vokri i slični samo mali uzorak srpskih dzelata koji vode klub a da ih tu ima još mali milon koji su utkani u sve strukture kluba.

------------------------------------------------------------------
HIT PRIČA
ZVANIČNIK PARTIZANA I OFICIR JNA MI JE DOŠAO U KUĆU... Mijatović otkrio šta je doživeo kada je hteo da pređe u Hajduk!
FUDBAL
05.04.2020. 18:46h

Bivši visoki čelnik Real Madrida i legenda jugoslovenskog fudbala, Predrag Mijatović, posle više godina ćutanja se u velikom intervjuu za magazin „Jot down” dotakao tema o kojima retko priča u javnosti, a koje su u našem regionu uglavnom tabu tema.

Trebalo je Mijatović svojevremeno da pređe u Hajduk, ali se ipak odlučio za Partizan zbog priče koja se obistinila.

„Upozoreni smo šta će da se dogodi za nekoliko godina. Zvaničnik Partizana, oficir u JNA, došao je u moju kuću i rekao ocu i meni da će da se dogodi nešto o čemu ne može da priča. Mislio sam da će da me uplaši...”

toronto1
(samo posteno)
05. april 2020. u 22.36
Kao i Savicevic i ovaj (Mijatovic) je pokazao da je veliko djubre, podržava velikog prijatelja Đukanovića i nahvali ga kao velikog državnika, a zna da dodje u Beograd i poseti Partizan, a tamo mu prostiru crveni tepih. Ja sam siguran da Savicevic vise neće biti docekan u Zvezdi i u Beogradu sa naše strane, a mislim da će i zaobilaziti Beograd u velikom luku, a Vi docekujte ovog dvolicnog smrada Mijatovica. Svi bi oni da sede na dve stolice, da lizu dupe Mili, a da dolaze u Beograd i da koriste sve žive pogodnosti koje im se pruzaju. Što se mene tiče na granici sa Crnom Gorom bi podigao veci zid nego kineski, a pre toga bi napravio cistku direktora po Beogradu i Vojvodini i uputio bi ih u rodne krajeve.
profiter
06. april 2020. u 06.51
I još da dodam na Toronto komentar
Studente iz c gore tretirati ka strance isto tako tretrati gospodina terzica sve i sja u cz
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.