Diskusije : Navijači

 Komentar
Ostoja i njegova pudlica..
toronto1
(samo posteno)
02. april 2020. u 18.16
Ostoja i njegova pudlica Tegeltija ne staju. Oni bi sve posteno, ali između redova da se ipak ta titula dodeli Partizanu. Ostoja kaže da nisu u ravnopravnom polozaju, jer neće moći da tempiraju formu i da to nije posteno, a tek u Evrokupu od sedam zemalja iz kojih dolaze četvrtfinalisti evrokupa, u pet zemalja može da se trenira, samo u Srbiji i Italiji ne može i da su opet tu u podredjenom polozaju. Svi su protiv Partizana. Bolesni Tegeltija koji je totalno oboleo ne zna vise od muke šta da postavlja. Postavlja da je Buducnost proglasena prvakom 1999, a sad traže da se igra. Raspiruje mrznju i retko koji normalan komentar. Uglavnom se spominje familija zvezdasima i gro tih ljudi koji komentarisu su maloumnici koji gledaju u Ostoju i pudlicu kao bogove. Nevidjeni bolesnici koji mrze sve sto nije Partizan.
toronto1
(samo posteno)
02. april 2020. u 18.32
Covek ne prestaje da daje izjave o postenju i kako oni ne žele ništa za zelenim stolom, ali provlaci kako oni nikad ništa nisu dobili bez igre, pa ga poklopise kako su i te kako dobijali neke utakmice u proslosti.
EMILIO_GAVIRIA
(Prskam Sanju, nocu - danju)
02. april 2020. u 21.05
oce da otmu pa to ti je! vreme je da ih vucic strpa na sajam na duže vreme!!
--------------------------------------------------

HOMEKOŠARKAIZJAVA KOJA ĆE ODJEKNUTI - PARTIZAN ŠAMPION, NIJE PRAVEDNO, ALI JEDINO REALNO!

Izjava koja će odjeknuti - Partizan šampion, nije pravedno, ali jedino realno!
AUTOR: MILOVAN LONGINOV

02. APRIL 2020.

15:21

IZVOR: SPORTSKE.NET, SPORT KLUB

9 Komentarafacebooktwitteremail
Da li se slažete? Izjava koja će podeliti košarkašku javnost u regionu.

Pomoćni trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović u razgovoru za Sport klub istakao je da možda nije pravedno, ali da je jedino realno da crno-belima pripadne pehar šampiona ABA lige.

TC-64
03. april 2020. u 08.22
Pa naravno, njima je realno sve sto nije pravedno, ali im ide u korist!
profiter
03. april 2020. u 09.49
Sad vam krivo sto bivša (prodali grb) c zvrzda nije prvak
Stari-vuk
04. april 2020. u 01.54
imam predlog:Partizanu oduzeti već osvojeni Kup Koraca,Zvezdu proglasiti prvakom u fudbalu jer je ubedljivo prva na tabeli,u kosarci ABA liga da se odigra samo finalna utakmica između Zvezde i Buducnosti (dva državna projekta) jer su ubedljivi bili i u toku sampionata.Mislim da bi to bilo najpostenije rešenje i za sve ostalo najbolje.Pošto Buducnost zbog boljeg plasmana ima prednost domaćeg terena mislim da se nebi odigrale vise od dve utakmice.Zapravo mislim da bi i prvi mec bio prekinut zbog tuce na terenu u BG.Mali problem će biti samo sto će pred početak utakmice morati da se izbace korona pacijenti iz hale i da se pomere kreveti.
TC-64
04. april 2020. u 06.05
Fora je u tome sto nikoga od nas ne interesuje šta vi mislite i predlazete.
Stari-vuk
04. april 2020. u 08.18
I veceras svi grobari u 20 casova jedan aplauz za Pantica koji je pridobio romale publiku i vidim citiraju ga vrlo često.Kao neke pudlice kao neke Ostoje...Osetio Pantic da ga dileje gotive pa prica li prica.Ako Panticu ako ko nema svoje u glavi nek citira tebe.
toronto1
(samo posteno)
04. april 2020. u 12.13
Još jedan pacijent i potrcko Ostojica. Partizan bi sve osvojio i zato mu treba dodeliti sve titule ove godine. Procitajte. https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3174079-vise-mi-nedostaju-mecavi-partizana-nego-nba-liga-sasa-pavlovic-smatra-da-c rno-beli-zasluzuju-titulu
Mister_No
(Bonelli editore)
07. april 2020. u 21.15
Саша Павловић је острашћени кретен. Овако размишљају озбиљни и одговорни људи, као господин Астахов из Химкија:

„Судећи по вестима, новоинфицирани се свакодневно појављују у свим европским земљама. Укључујући и Русију. Ситуација се само погоршава. Према стручњацима, врхунац епидемије још није прошао. Зато не могу да замислим на који начин Евролига жели да заврши сезону. Шта ако такмичење не буде могло да се настави? Било би логично да се задрже сви тренутни учесници. Како неко може да буде искључен из такмичења или да буде уведен нови тим ако сезона 2019/20 није завршена” - рекао је Астахов.
Mister_No
(Bonelli editore)
07. april 2020. u 21.24
Што се тиче Тегелтије, он је срамота за новинарство због своје пристрасности и непрофесионалности. Амбивалентна личност која је час неутралан новнар час острашћени навијач. Политички полтрон и портпарол страначког апаратчика из Прислонице и лакеј сваке власти у Србији.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.