Diskusije : Navijači

 Komentar
Snažan otpor
Stari-vuk
18. januar 2020. u 14.49
U Zelezniku snažan otpor jednog od dva Coviceva tima
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

windy-chicago
(windy-chicago)
18. januar 2020. u 15.26
Hahaha... razbismo sektu iz rupe sa 52 razlike. Ahahahahaha... 25 trojki smo napucali. Sad će zlobni ,coravi patuljak da izda saopštenje. Igramo se sa njima kao sa decom od 5 godina. Katanac na rupu. I još jednom da upozorim... zlobnicima iz rupe nije dozvoljeno da dolaze na naše diskusije. Da njihovo iskonsko zlo , NE uprlja naše andjeoske duse.
Stari-vukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Stari-vuk
18. januar 2020. u 15.32
Još utakmica visokog rizika...Koliko je gluposti i zla uneo u kosarku taj mali coveculjak.Utakmica visokog rizika kad Partizan ide u Zeleznik,utakmica visokog rizika kad Zvezda ide u Podgoricu.Pa tom coveku je stvarno previse dozvoljeno
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

windy-chicago
(windy-chicago)
18. januar 2020. u 15.43
Svima njima će doći kraj, veoma brzo. A onda ćemo ih poslati u zaborav. Satrecemo ih. Vraticemo im sve sa kamatom od milion % .
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

windy-chicago
(windy-chicago)
18. januar 2020. u 17.09
Eeeeejjjj razbismo državni projekat 2 ... sa 52 razlike. Sigramo se sas njuma, k,o sas dete. 25 trojki smo napucali. Urnisanje.
I kažeš ovim zlobnicima iz rupu da nisu pozeljni... ma kak,i.
Nećemo dozvoliti da njihovo iskonsko zlo, uprlja naše andjeoske duse.
toronto1
(samo posteno)
18. januar 2020. u 17.39
Glupi kamiondzija, napisi ovde kad ste zadnji puta bili prvaci? Kad to odgovoris, onda možeš potcenjivacki da pišes o Zvezdi. Glupsonu, otupio si od voznje po americkim vuko...inama. Pobedite na terenu i nema problema. Zadnjih sest godina Vas bas boli. Plus, pljuvali ste po Zvezdi kako je mogla da dovodi igrace kad ima dugove, kako dovodi samo strance i šta sad? Šta sad kad to isto Vi radite? Da li Vas je iko ovde prozvao pre nego sto sam ja napisao? Nije, naravno da nije jer nikada nećemo plakati kao Vi. Zapamtite da ste u velikim dugovima doveli kompletno novi tim sa sedam stranaca i sad Vam to ne smeta. Pojela maca jezik. Ajde ti realni Vuce objasni kako ti to sad ne smeta? Seti se šta ste sve pisali za Zvezdu, a kad Vi to isto uradiste ove sezone nikom ništa, ali zapamti da se igra do aprila. Sad i nema veze sto Ostoja ne izlazi Vucku iz guzice.
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

windy-chicago
(windy-chicago)
18. januar 2020. u 17.52
Kažeš im da nisu pozeljni ... ništa. Nezna to za sramotu. Uzasno. Nećemo dozvoliti da njihovo iskonsko zlo, uprlja naše andjeoske duse.
Ajde... tutanj.
toronto1
(samo posteno)
18. januar 2020. u 18.19
Napisi odgovor na postavljeno pitanje ili si zaboravio kad je to bilo? Je li 2012 ili 2013?
Stari-vuk
19. januar 2020. u 03.36
Toronto,pisao sam pre dve tri sedmice ali verovatno nisi procitao.Napisao sam posle jedne pobede Partizana da su mi osecanja pomesana.Radost nije potpuna kad u timu vidim 6 stranaca.Ocigledno da novi trend nije mimoisao ni Partizan
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.