Diskusije : Navijači

 Komentar
Стојадинка секту шиша, припомаже јој..
Odesa
(надежда, вера и л)
18. januar 2020. u 11.28
...Роооомааа !!!
хахахахах, жабари се спремају да изваћаре секташке левате. Ево Вулетић се спрема да у том случају потегне драстичне контра-мере:...штрајк глађу и иступање из ЛГТБ, хахахаха !!!

Ono od čega ovih dana najviše strepe u Partizanu jeste i to kakve probleme bi Roma eventualno mogla da napravi crno-belima, ukoliko i sama ''namiriše'' veliku zaradu od Sadikovog narednog transfera. Podsetimo, Partizan najpre treba da otkupi Sadikov ugovor od Rome za 1.6 miliona evra i nije sporno da će to učiniti, samo je pitanje vremena, da li sada ili na leto.

''Možda baš zato ovoliko i traju pregovori. Govorim o hipotetičkim slučajevima. Moramo sve da uzmemo u obzir, jer bi Roma mogla da ima nepredvidivo ponašanje. Zamislimo da 3. juna Partizan izrazi želju za otkupom i da Roma to ne prihvati. Ona krši ugovor. Ima ponudu nekog kluba od 10, 12, 15, 18 miliona evra, dakle značajno veću od ove naše klauzule.

U tom slučaju Roma može da kaže sebi: rizikovaćemo sudski spor, izgubićemo ga, Partizan će dobiti 1.600.000, iznos otkupne klauzule, zaradili smo 12 miliona izgubili manje od dva.

https://www.sportske.net/vest/domaći-fudbal/sadik-potpisao-ali-ono-pravo-tek-treba-da-usledi-398383.html
profiter
18. januar 2020. u 12.19
Zabiravio si da kažeš šta je bilo na kosarci
Ofka je u zoni,to isto i vas ceka
Rupu zatrpati
Odesa
(надежда, вера и л)
18. januar 2020. u 12.23
...право је сваког да по својој вољи буде будала, ал` ти ово право максимално злоупотребљаваш, хахахаа !!
EMILIO_GAVIRIA
(Prskam Sanju)
18. januar 2020. u 14.51
Ocekujemo da debeli partizanski homoseksualac objasni rimljanima kako po rimskom pravu nisu u pravu jer samo on pravnik zna šta je rimsko pravo! Uglavnom on se već ugradio sto somica tako da će da padne nova kolekcija dildo aparata.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.