Diskusije : Navijači

 Komentar
Blamiramo se u rukometu
toronto1
(samo posteno)
11. januar 2020. u 14.05
Rukomet je pored fudbala dotakao dno. Imamo najboljeg igrača Evrope za 2019 (Nenadic), koji ne igra za reprezentaciju i to me asocira na fudbal, jer smo i u fudbalu imali odlične igrace koji nisu hteli da se petljaju sa mafijasima, koji vode savez. Izgubili smo od Crne Gore i mislim da ne može gore.
TC-64
11. januar 2020. u 14.10
Mislim da mi od njih stalno gubimo i to ne samo u muskom rukometu nego i u zenskom. Igraju bez ikakvog zara. Neka Belorusija nas je odrala. Rukomet kod nas je odavno dotakao dno, sto ti kažeš isto kao i fudbal. I sad ostaju još ustaše kao vrhnac ponizenja. Ne mogu to ni da gledam vise! Svi se bre bore osim nas!
Pavle_Djurisic
11. januar 2020. u 15.40
ko zna da li se vidimo na nekom sledećam turniru... Plasirati se na SP sa ovim igračima, sa ovim „selektorom”, sa takvom organizacijom saveza i neradom u klubovima, biće nemoguća misija. A ne bi bila nemoguća misija kad bi nam selektor bio čovek koji se razume u svoj posao, jer niko se poslu ne uči na klupi reprezentacije. Da je savez normalan selektor bi nam bio Velimir Petković ili Dragan Đukić, možda Paskval ni bi vodio nesretnu Rumuniju, ili bi dali sve od sebe da dovedu Raula Gonzalesa koji već poznaje ovdašnji mentalitet, ili bi im možda palo na pamet da potraže nekog iz skandinavske škole rukometa, Ulriha Vilbeka, Olu Lindgrena... A nije da niko od njih ne bi došao. Jer bi znao da će u ekipi imati jednog od najtalentovanijih golmana sveta, Milosavljeva, jednog od najboljih igrača Evrope Nenadića, jedno od najatraktivnijih desnih krila Lige šampiona, Darka Đukića, komandanta odbrane Rejn Nekar Levena, Iliju Abutovića. Možda im ne bi prestar bio Žarko Šešum sa 33 godine, jer eto i jedan Abalo igra sa 35. Možda bi im se sviđalo kako igra Petar Đorđić ili se jednostavno ne bi posvađali sa Nemanjom Obradovićem. Setili bi se valjda kako rukomet ume da igra Luka Mitrović. I ovi postojeći bi igrali mnogo bolje, jer bi znali šta rade. I mi bismo voleli tu reprezentaciju i kad gubi i kad pobeđuje. Od ove nam je muka.
toronto1
(samo posteno)
11. januar 2020. u 17.39
Sve isto kao u FSS, samo sto u fudbalu kradu ogromne pare, a u rukometu manje. Umesto da se od sramote sklone iz Saveza, ti ljudi smatraju da su tamo dok su živi, da im je to neko poklonio i ni trunke srama da kažu neka neko drugi proba nešto da uradi. Ne, to je bagra koju treba samo motkom preko ledja. Unistili su sve što se moglo unistiti. Nije ovaj Nenadic lud decko. Igra tamo gde ga cene.
CTEBA
(penzioner)
11. januar 2020. u 18.55
Мала шанса да ће ико отићи од оних који воде, од тога живе, то им је једини приход и ако оду губе све.
Зато и седе док их неко силом не изјури.
Werba
(N/A)
11. januar 2020. u 23.01
Protiv divljaka iz dolinu Morace igramo teško, kako u vaterpolu tako i u rukometu. Njihove divljakuse igraju protiv naših devojaka k'o drogirane.
Taman posla da izgube, ode obraz niz moracu, a posle i udaja ide teško..
Divljaci igrali protiv nas u arnautskim zelenim dresovima, sto im je bio dodatni sprajc na mrznju...
Uzgred, kako god bilo, rukomet nam je sada na nivou papuanaca.
Ne možemo ni na sudije d se vadimo, sudili su nam super korektno, čak u nekim trenutcima svirali su za nas, kada nije trebalo...
TC-64
12. januar 2020. u 07.54
A ko udara minuse neka mi se iznapase međunozja a takođe porizvoda zadnjeg trapa!
ZAGI-DS
(instalater)
12. januar 2020. u 07.55
Ne sekirajte se puno! Sutra će te nas dobiti i biti će svima puno lakše.
Mi idemo u drugi krug sa dva boda džepu i odmorenim igračima a vi kući sa pobjedom nad Hrvatima. Poslije možete pričati kako iskompleksirani Hrvati ne mogu pobijediti ni raspale Srbe :-) ... i svi sretni!

Lijep pozdrav!
TC-64
12. januar 2020. u 08.28
Vi jeste iskompkesirani. Ceo vas koncept se svodi na antisrpstvo. Da nema nas ni vi ne biste postojali da ne spomenete nas svaki Bozji dan! A što se tiče rukometa, čim smo izgubili od tamo neke Belosruije sto je totalna rsamota ništa vise nisam ni ocekivao. Prosto svi se bore vise od nas. Tako da ne verujem ni u pobedu nad vama. Mada je svaka pobeda nad vama fasistima za mene praznik.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
13. januar 2020. u 19.27
Windy jel ti to novi nick..?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.