Diskusije : Navijači

 Komentar
Црвена звезда - Басконија
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 14.02
Као што се и очекивало, тесна утакмица на мали број поена. Играмо добро у одбрани али имамо доста проблема у организацији напада када је Браун ван паркета. Многи критикују Човића, али управо нам он вечерас недостаје као резервни плеј, пошто је очигледно да Давидовац и Џенкинс нису у стању да организују напад.

31-32 полувреме. Промашујемо доста бацања, неколико промашених чистих зицера. Добрић у контри 3 на 2 промаши закуцавање. Мада нас офанзивни скок за сада служи, проблем је што нема протока лопте у нападу. Уколико поправимо шут из игре и зауставимо њихове центре Шенгелију и Диопа, треба очекивати победу.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 14.13
Одакле искочи овај Систаускас. Даде нам 8 поена за 2 минута. Атмосфера у Арени као у позоришту. Гробари су за нас измислили навијање што се тиче кошарке.
TC-64
12. decembar 2019. u 14.15
Publika je izgleda malo crkla zbog jucerasnje fudbalske utakmice. Inače se navijalo odlično u prethodnim utakmicama.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 14.34
Мајку им ј...м судијску! Диоп прави кораке они признају 2+1, и то у тренутку кад смо пришли на -4. Сваки, и најмањи контакт, шаљу их на линију слободних бацања. Са друге стране не свирају чисте фаулове над Џенкинском и Фајеом. Шакота доби техничку због приговора.Сад их још кренуо шут за три. Ако се нешто драстично не промену и 4. четвртини у нападу, бојим се да губимо ову утакмицу.
TC-64
12. decembar 2019. u 14.40
Kad neće onda i sudije zezaju krizu sto nam se inače često desava.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 14.48
Не можеш ти са фашистима. За сваку ситницу прегледају снимак по 5 минута, а сад кад треба нама нешто да компензују, превиђају очигледну грешку у корацима. Ево док ово пишем, Диоп прави фаул над Бероном у скоку, они дају лопту Басконији.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 14.55
Ево повредише још и Брауна. Сад играмо без класличног плеја.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 15.08
Шенгелија удара Кузмића по руци, уместо фаула за Звезду судије након прегледања снимка додељују лопту Басконији. Јесмо сами криви јер смо одиграли очајно у нападу, без шута и енергије, али овако пристрасно суђење и крађу још нисам видео у Евролиги.

64-72. Крај. Надам се да се Браун није озбиљније повредио. Једини који игра добро у континуитету, и који вреде сваку пару за коју смо га платили.
Pavle_Djurisic
12. decembar 2019. u 15.41
Na sahrani se neko zakaslje,nekom zazvoni telefon... U areni ni to... Dokle god se bude igralo u toj hali Zvezda nikog neće pobediti. Organizovana grupa ,delije' od kompletnog SD-a podržava samo fudbalski klub jer su za to placeni,tako da to nisu navijaci Crvene Zvezde . Sledeće nedelje im dolazi 'bratski' klub pa će imati za koga da navijaju iz licnog ubeđenja.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2019. u 16.58
Игра се у Арени из комерцијалних разлога, али је Пионир далеко бољи због акустике. Прошлу смо такође изгубили у Арени, док смо у Пиониру победили.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.