Diskusije : Navijači

 Komentar
Вукомановић
CTEBA
(penzioner)
30. novembar 2019. u 07.26
Како пише Спортски Журнал, јесенас може да дође до разилажења звезде и Милојевића, а као могући наследник се спомиње Иван Вукомановић.

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/89345/vukomanovic-prvi-pik-za-milojevicevog-naslednika

Већ неколико дана круже вести о добрим понудама Милојевићу из Кине и од Арапа, па постоји могућност да он и оде.
Не знам много о Ивану, видим водио је Стандард Лијеж, прво као асистант (2013-2014), као менаџер 2014 - 2015, Слован из Братиславе 2016 -2017, а тренутно има двогодишњи уговор са Аполоном из Кипра.

Дал је само још једна новинарска патка, или не видећемо, али очигледно је да проблеми у звезди расту.
windy-chicago
(windy-chicago)
30. novembar 2019. u 07.42
Dok nam je liga takva kakva je, i mafija u Fss i u mnogim klubovima... pisi propalo. Evo gledam Manchester City - New Castle. Stadion pun k,o sibica, nema sudija da navlaci na bilo koju stranu, navijanje bez tuca, baklji, topovskih udara, uletanja navijaca na stadion. Mi smo 10 svetlosnih godina daleko od toga.
TC-64
30. novembar 2019. u 08.48
Vukomanovic je bio solidan igrac. a ako trener ne znam kakav je. Samo znam da je pred utakmicu Zvezde u Parizu rekao da nam se ne piše dobro i to je rekao na takav način da mi je pripala muka i da sam se tresao ceo dan od pomisli na katastrofu što se na kraju i desilo! I tako nešto slično je rekao i prošle nedelje pred Bajern. Znaci prvo covek je brutalno realan! Ne prica posle nego pre bitke! Analize pravi dobre, sto je dobro za komentatora. Slusao sam ga nekoliko puta, a koliko je dovoljno za trenera videcemo ako bude trener Zvezde! U Standardu i Slovanu ništa nije osvojio, a i na Kipru je trenutno u sredini tabele. Doduse nui Miloje ne može da se ohvali trofejima pre Zvezde.Ne znam šta da mislim, samo je definitivno da je potrebno neko osvezenje, jer je tim trenutno kao mrtvo puvalo koje ne znam šta može da pokrene! Danas ćemo videti koliko je ono Bajernovo izivljavanje od prošle nedelje ostavilo traga!
CTEBA
(penzioner)
30. novembar 2019. u 10.14
У праву си ТЦ, дошли смо до тачке кад мора да се мења.
Сад дал тренер, дал играчи, дал управа не знам, али овако више не иде.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.