Diskusije : Navijači

 Komentar
Евролига, петак
Mister_No
(Bonelli editore)
08. novembar 2019. u 21.44
Гледам овај Жалгирис, литванска школа кошарке. Сва игра им се своди на шут за 3 поена. Док их служи шут споља држе се у игри. Кад шут стане, губи се утакмица. Барселона их „убија” у рекету. Офанзивни скок 1-10 за Барсу. Немају никакво решење за пик ен рол игру на Миротића и Томића. Иначе добра и динамична кошарка. 40-47 полувреме.

Ево мало пресинга и зонске одбране 2-3 у наставку. Направише серију 7-0 и сада је нерешено. Пешић тражи тајм аут. Чујем да су играчи Барселоне у некој врсти бојкота тренера. Кари би био идеално решење да попуни клупу српског шампиона - Црвене звезде.
Mister_No
(Bonelli editore)
08. novembar 2019. u 22.38
Жалгирис таман успе да колико толико развије унутрашњу игру и заустави центре Барселоне агресивном одбраном и удвајањима, а онда Кари уведе бека Хигинса који им убаци 25 поена за полувреме. Јасикевичијус још треба да учи да би достигао старог лисца Карија. :)

Сјајна нападачка игра Каталонаца. Дати 90+ поена у Литванији није мала ствар, иако им је у одбрани шкрипало цело време.

Видим да је Желимир коначно остварио победу са Фенером. Сад као и ми имају скор 2-5. Звезда у уторак дочекује Асвел. Ту би требало одбранити домаћи паркет и вратити се на победнички колосек.

Све у свему, Евролига никад јача. Сам крем европске клупске кошарке. Разумем Боканове и Остојине фрустрације.
Stari-vuk
09. novembar 2019. u 00.35
toliko lupetanja da bi na kraju napisao ono sto ga boli.Ipak ste vi male komsije evropskog giganta Partizana.Toliko o kosarci...
TC-64
09. novembar 2019. u 03.14
Evo kao potvrda reci Moster-Noa javio se frustrirani vuk.
Mister_No
(Bonelli editore)
09. novembar 2019. u 13.22
Вук се одмах нашао прозваним. 6 година трају фрустрације навијача КК „Институције” који Евролигу у модерном формату могу да гледају једино преко ТВ-а.

Ево једна за ове плусић/минус да се мало опусте:)
https://www.youtube.com/watch?v=kxYKU39lypM
Mister_No
(Bonelli editore)
09. novembar 2019. u 21.10
Гледам овај Асвел. Опасни у шуту за 3 уколико им се остави простора. Треба припазити и на офанзивни скок. Надиграше ЦСКА у другој четвртини. Армејци свега 13 поена.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.