Diskusije : Navijači

 Komentar
Na kojim drogama je g-din Mrkela?
toronto1
(samo posteno)
08. novembar 2019. u 19.03
Mrkela se ili pere ili pravi lud? Čitam njegov intervju Telegrafu i kao navijaci prezadovoljni Van La Parom. Sve sjajno i pojacanja igraju dobro. Ivanic u maloj krizi i trebao da igra u Novom Sadu, ali se razbolio. Babic isto, a njih dvojice nema već mesec dana. Ne postoje. Čujem neki dan da se preko ovih stranaca peru debele pare i da to ovim na celu sa Terzicem jako odgovara, pa i po cenu da ne igraju nešto posebno. Dok se navijaci nerviraju, dotle rukovodstvo prezadovoljno.
CTEBA
(penzioner)
08. novembar 2019. u 21.02
А шта друго да каже?
Да не ваља да је пун промашај и слично?
Како би га онда продали?
Значи дижи га у небеса, па ако неко понуди неку пару узми и бегај.

Што се тиче прања пара не верујем баш много у то.
Исувише су мале паре у питању, ако је звезда потрошила 15 милиона на појачања, ту не могу да се направе велике паре.
Па станови у Београд на води се продају за неколико милиона, ту је много лакше прати паре.
TC-64
09. novembar 2019. u 03.10
Vidi se da mnogo toga ne valja duže vremena. Dovode se igrac niko ne zna po kojim kriterijumima, neki salju na pozajmice, neki sede na klupi, a neki nicim izazvani igraju iako nist ane pokazuju kao Tomane i Van la P(rev)ara. Igra je nikkava već duže vreme. Kao primer mgu da navedem da u kvalifikacijama osim Helsinkija u Beogradu nismo nikog nadigrali pa ni Suduvu u obe utakmice. U svim ostalim utakmicama smo se mucili. Izgubljena je energija i u timu i na tribinama. Odavno nisam video bednije navijanje. Navijaca je sve manje i u prvenstvu. Ne znam, apatija neka vlada. Ja sam iskreno mnogo razocaran, nadao sam se da će ova sezona biti bolja nego prethodna a sada je vrlo moguće da ćemo imati bod manje nego prošle godine. A utisak mnogo gori. Jer zasita recite mi da li neko od vas zaista veruje da mi možemod a pobedimo Bajern sa ovakvom igrom i sa Van La P(rev)arom u timu koga Mrkela hvali!!!??? Ponovo su pocele stare price i izbegavanje da se stvari nazivaju pravim imenom. A pravi naziv je katastrofa i u Londonu i u Beogradu i to tako treba reci!
CTEBA
(penzioner)
09. novembar 2019. u 11.21
Ех сад, Бајерн.
Ако Бајерн дође са јуниорима, можда их и добијемо, овако мрка капа.
Проблем је да тим не функционише, опште расуло, не зна се ни ко пије ни ко плаћа, а ови из управе излазе са славопојкама.
Ове године звезда је гора, и бојим се да ако се нешто не уради брзо, бићемо још гори.
Наша срећа је да у нашој лиги, ови остали су још гори.
И они живе у неким славопојкама а ове године у Европи сви су нас растурали.
AngryMishko
(Cupavac)
10. novembar 2019. u 06.54
Niko vas nije rasturio..osim Totenhema i Partizana :)
Do Oktobra ste izgledali sasvim solidno i prošli ste nezgodne ekipe Kopenhagen i Young Boys koje obe vode u svojim grupama u Ligi Evrope..
Niti vas je Bajern rasturio.

Za strance stoji da vam nisu neki ali daleko od toga da vam ide toliko loše.
AngryMishko
(Cupavac)
10. novembar 2019. u 07.01
Što se tiče Bajerna..nema sanse da vam dodju sa drugim timom jer oni ne žele samo da prodju nego i da osiguraju prvo mesto u grupi pre utakmice sa Totenhemom.

AngryMishko
(Cupavac)
10. novembar 2019. u 07.17
Takmicarski gledano i mi i vi smo kratki za jedan bod.
Da ste mogli uzeti bod Totenhemu a imali ste sanse za to, da su vam usle sanse u prvom poluvremenu ko zna..i da smo mi uzeli bod Man u BG a zasluzili smo ga imali bi kompletno drugaciju situaciju sada. Sa jedne strane vama bi Bajern bio rasterecen a nama Man opterecen.
Ovako em će Bajernu trebati bodovi a mi ako dobijemo AZ onda Man može na kraju protiv njih sa omladincima, a mi i pored pobede bi bili kratki za bod..steta..
Ne treba biti razocaran.Ajde da vidimo još do kraja, u igri smo verovatno do samoga kraja.. ali svakako treba biti sledeće godine još bolji ukoliko i koliko je to moguće naravno.

TC-64
10. novembar 2019. u 07.23
Partizan nas nije rasturio. Jer rasturanje znaci svaki rezultat iznad 3-0. Tako da 2-0 nije nikakvo rasturanje. Ali za vas je rasturanje i 1-0 sto sam čuo bezbroj puta.
TC-64
10. novembar 2019. u 07.37
Nemam nikakve iluzije da će se nešto epohalno promeniti. Razloga iam nekoliko. A najvazniji od njih je izbegavanje das e stvari nazovu pravim imenom. Znaci kad izgubis kuci 4-0 ne možeš das e vadis na to da si igrao sa vanzemaljcima kao sto radi Milojevic jer to svi znamo i pre utakmice. Zašto onda isti taj Milojevic i pola tima prete Totenhemu pre utakmice? Znaci vazemaljci su kad puknemo a kada pobedimo onda smo sila jer smo pobedili te vanzemaljce. Nisu oni nas razbili zato što su vanzemaljci nego zato što su iskoristili svoje sanse, a mi nismo nijednu. Isto kao sto nismo iskoristili nijednu sansu i u Minhenu i Londonu. Pogotovo Marin koji je oba suta uputio pored desne statitive u obe utakmice. Znaci nisu oni nas razbili zato što su vanzemaljci nego zato što mi nismo ozbiljni u pristupu svojim obavezama, zato što preterano ser.emo po novinama i zato što promaseujemo ono sto u susretu sa takvim ekipama mora da se pretvori u golove. Zato je Liverpul izgubio od nas prošle godine, jer je Staridz svoju sansu pretvorio u sut preko skoro praznog gola,a sa druge strane Pavkov nije promasio kao sto je promasio prošle srede. Takođe ništa Bajernovi vanzemaljci nisu veci od Totenhemovih ali su ih razbili samo zato što je onaj korejanac Son ili Song pri vodjstvu Totenhema promasio 3-4 izgledne prilike. E onda ih ja Bajern kaznio da se sve pusilo. E tako da nikakve veze nemaju vanzemaljci iz Totenhema sto Pavkov nije nzao da pogodi ništa vise od noge golmana ispred koga je izasao. Situacija u kojoj oni imaju precku i stativu i forsiraju napad sve dok lopta nije usla u go, a mi posle naše precke i stative stojimo kao ukopani je razlog zašto smo izgubili. Pristup, zelja, stanje psihe.Izgubila se zelja, borbenost i energija i u timu i na tribinama. I da mi je neko pricao da ću da izgubim inetersovanje za sve ovo ne bih mu verovao. Ali mnogo su me razocarali u poslednje vreme.
AngryMishko
(Cupavac)
10. novembar 2019. u 12.16
hahaha moram malo da pecnem TC..zezam se.
Mada smo bili bolji nije bas da smo vas rasturili..mada je Suma pocepao mrezu kao retko kad. :)

Iskreno jedino ste u Londonu i drugo poluvreme protiv Totenhema u BG delovali bezpomocno.
Solidna odbrana, od stranaca šta ja znam onaj Garcija deluje nekako najozbiljnije, Boaci naravno isto.On je vas Inzagi. Brazilac bek aj da kažeš..ali napad vam je slaba strana tima i tu bi trebalo da se pojacate.Ovaj la Para je bas ono promasaj,bacanje para, kao i onaj Tomane..Pavkov malo pa malo pa povredjen..Tu ste najtanji.Ofanziva.

Werba
(N/A)
12. novembar 2019. u 14.50
AngryMishko
(Cupavac)
10. novembar 2019. u 06.54
Niko vas nije rasturio..osim Totenhema i Partizana :)
=====
Ako je Suma Partizan a jeste, onda ste nas rasturili.
nalikuvali smo na,- raziyebanu krevetinju,- sto bi reko Djurovski...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.