Diskusije : Navijači

 Komentar
Ове треба дектером, доживотно забранити
Odesa
(надежда, вера и л)
10. oktobar 2019. u 04.45
ХАОС ИСПРЕД ФСС: Протест разјарених Гробара, опсадно стање у Кући фудбала!
22:12 09.10.2019. 1
Прозивке на рачун Фудбалског савеза и његових челних људи су постали редовна ствар на утакмицама црно-белих, а припадници Гробара из фракције „Партизановци” отишли су корак даље
Српски фудбал се налази у великим проблемима, а стањем су најнезадовољнији навијачи и људи из Партизана.

Прозивке на рачун Фудбалског савеза и његових челних људи су постали редовна ствар на утакмицама црно-белих, а припадници Гробара из из фракције „Партизановци” отишли су корак даље.

Наиме, просталице су се окупиле испред Куће фудбала у Старој Пазови, незадовољне збивањима у нашем фудбалу.

Партизановци су поводом овога издали и саопштење које преносимо у целости.

– Поштовани Гробари, Након још једног викенда у коме је судијским одлукама наш клуб покраден, а највећи ривал погуран ка победи, Партизановци су донели одлуку која можда делује чудно, али нама се чини неопходном. Наиме, утакмицу шеснаестине финала Купа Србије против Водојаже нећемо испратити навијањем на трибинама стадиона у Крагујевцу, већ навијањем испред просторија ФСС-а у Пазови. Зашто?

– Једноставно, сматрамо да Партизан своје утакмице не игра против ривала на стадионима широм Србије, већ против фудбалског савеза и судијске организације који се понашају као истурено одељење клуба који у вечитом дербију није упутио ударац на гол Партизана. Исто тако, позивамо све искрене партизановце и легенде клуба који су запослени у ФСС-у да дигну глас, да се огласе против неправди и покушају да свом Партизану обезбеде поштен третман и суђење. Не оглашавамо се јер је клуб за који навијамо изгубио. Пораз је саставни део спорта.

– Оглашавамо се због начина на који је наш клуб изгубио. Не желимо да викенде проводимо као статисти у некаквој представи, већ као искрени навијачи и љубитељи спорта који верују да ће искључиво терен одлучивати ко је заиста бољи – стоји у саопштењу.

...

Ове је скрозирало лудило и шизофренија Жекса-Гебелса. Тај манијак их трује и филује манијачком мржњом као и целокупно руководство ђто ради.
Да је ово нормална држава, не би ни такво руководство спортског клуба постојало нити би се овакав шљам сабирао по стадионима и излазио на улице.
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 04.58
Ja davno pricam da ga treba uhapsiti posto će njegova lazljica prica da dovede do neke nesrece

Pa ni Gebels nije lično nikog ubio u 2 svetskom ratu ali milioni su pobijeni zbog njegove price
Odesa
(надежда, вера и л)
10. oktobar 2019. u 05.16
На пенал се потроши неколико минута. А шта је са остатком утакмице ? Јесте играли осталих 80 и кусур минута ? Па што нисте дали 2-3 комада и решили проблем ? Шта више, од нерешеног исхода сте направили пораз СВОЈОМ кривицом ? Ко је за то одговоран ? и наравно, избегавате одговорност тиме што је пребацујете на другог. Болесници на челу с Жексом Пантићем. Пола руководства тима је зрело за лудару а пола за апс.
А ови на улици зарад таквих, тобож, траже правду.
Под погрешним пенџером протествујете павијани !!!
TC-64
10. oktobar 2019. u 05.52
Ovo je već prevrsilo svaku meru. To je atak na zdrav razum. Nešto totalno nenormalno.
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 06.01
kriminal, stvarno...
izvrtanje istone...

Zvezda istecena u Krusevcu, a po njima penal [koji nije ni uticao na rezultat] odlucio pobednika...

totalni kreteni i bolesni umovi, za zatvor ili ludnicu, treceg nema...
windy-chicago
(windy-chicago)
10. oktobar 2019. u 07.46
Sektu iz rupe zakon zabraniti. Prvo da vrate milijardu dolara koje su pokrali od naroda Srbije. Stadion da im se oduzme, ionako je napravljen od otetih para. Na tom mestu napraviti parking za navijace Partizana, koji će dolaziti da gledaju utakmice LS. Sve titule im ponistiti, izbrisati njihovo ime iz registra, kao da nikada nisu ni postojali. Samo jedan grad, samo jedan klub... Partizan.
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 08.15
Windy, ti si stvarno budala, majke mi...jebo ga Partizan i njegova uprava...Neko zbog tih budala može glavom da plati, to vise nije zezancija...

A taj isti Partizan, samo u zadnje 3 godine od mogućih 6 domaćih trofeja, osvojio 4 a Zvezda samo 2...

Radi šta hoćeš, pricaj šta hoćeš, ali ako neko pogine to ide i tebi na dusu, jer napaljeni klinci čitaju i ovo ovde...
TC-64
10. oktobar 2019. u 08.19
Da li ti shvatas da zbog takve price tih kretena neko može da strada. Zato sto idioti kako sto si ti neke stvari ne shvataju nego još i potpiruju. A onaj bolesnik i sizofrenicar Pantic pujda vas bez mozga sa takvim maloumnim pricama da je to za Zonu sumraka.Ma nosite se u tri picqe materine poa se tucite po ulicama idoti maloumni sve vas trreba na robiju, sve frakcije koje se i međusobno mlate zbog droge. Bagra i bitange!
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 08.24
Ma budale, onaj Pantic treba kod istraznog sudije da ide, ali posto mu je sin bolestan, da mu se makar zabrani taj kanal do daljnjeg, jer to što radi je kriminal...Ko sto rekog, u 2 svetskom ratu, Josef Gebels nije ubio nikog lično, ali je svojim govorima mrznje, i napaljivanjem, uzrokovao ubistvo miliona ljudi...
Stari-vuk
10. oktobar 2019. u 08.33
Zar po vama nije veci problem sto prozvani od Pantica cute i ne iznose demantije već to prepustaju polupismenim legendama Djurovskom,Pizonu...Svaka laz Panticeva(ako je laz) treba da izadje na sud i da se proveri.Zašto cute država,Zvezda,sudijska organizacija...Niko od zvezdasa da to pita svoju upravu.Jel istina Terzo da ste dug Agrobanci smmanjili olovkom od 17 miliona eura na 700 hiljada eura?Daj Terzo dokaz da niste slagali državu i narod pa da ti verujemo i dalje.Pantic iznese optuzbu a zvezdasi odmah o stadionu koji je vojska dala Partizanu...Predsednik je najavio da će da iznese podatke ko je dobio vise od države,gde su papiri,dokazi?Sad ispada da je Pantic veci problem od svih lopova koje on proziva.Nebih rekao a vi kako hocete
profiter
10. oktobar 2019. u 08.57
Terzica u haps
Vratiti dug državi
Rupu zatrpati
windy-chicago
(windy-chicago)
10. oktobar 2019. u 09.02
Ja bih voleo da tuze Pantica ili Partizan. E pa onda bi vas razbucali k,o pile djubre. Znaju to ovi iz rupe, zato cute, i podmecu ,,legende,, - koje legende- majko mila. Pa to ne zna da sastavi prosto proširenu recenicu. Binic koji je zavrsio vecernju osnovnu skolu, Dzaja isto tako, slinavi Pizon. Smejurija. Mi ne odustajemo. Uefa i Fifa će imati zadnju reč. A onda ste gotovo za sva vremena.
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 09.16
Kad bude UEFA videla Panticeve video bljuvotine u kojima ih naziva Zvezdinom kurvom i sl, mbogo ćete se lepo provesti u Nionu...
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 09.29
Uostalom, šta reci za budalu Pantica, coveka koji pre neki dan omalozava Liverpool, klub sa 6 titila prvaka evrope, i ucesnik 9 finala lige/kupa sampiona...Tim koji je igrao u zadnja dva finala Lige Sampiona...Eto koliko se taj kreten razume u fudbal...
TC-64
10. oktobar 2019. u 09.45
Isto koliko se razumeju u fudbal i ovi njegovi indijanci koji ovde prosipaju takve idiotizme da je to neverovatno. A podsetimo to su sve matore drtine. Pocev od prolivarijusa sa bosanskih plalina, do cikaskog seratora koji vozi kamion. To bi trebalo da budu ozbiljni ljudi, ali su to sve salabajzeri i supljoglavci.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
10. oktobar 2019. u 10.32
kmeeee kmeeeeee kmeeeeeeeeeeee.. hahaha kako je lepo citati gluposti ovih Franjevaca, oni su ti na nivou modernih Liberalaca, samo kukaju i placu i uvek im je neko drugi kriv...
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
10. oktobar 2019. u 10.58
Partizan nema za šta da se tuzi. To jednostavno fss treba da kazni i to je to. Fss treba da se ponasa kao uefa ili fifa. Čim neko progovori o sudjenju odmah cuska za uvo i to je to. Da je reda u državi tako bi to bilo ali posto nema reda onda svako sere kako stigne.
touchscreen
10. oktobar 2019. u 11.08
Јао, сада се почело причати и о писмености фудбалера? А то тачно има везе са чиме?
Па послушјате било који интервју рецимо Мустафе, он не зна уопште да прича, заостао у развоју.
А које су то ваше „легенде” писмене?
Вокри, Прекази, Жупић, та екипа, је'л?
Ви нисте за смех него за подсмех.
Дебили.
toronto1
(samo posteno)
10. oktobar 2019. u 11.10
Sve ovo što se desava je ništa u poredjenju sa Toletovim vremenom (sastajanja i vecere kod bivšeg predsednika Tadica), pravljenje plana o vecnoj dominaciji Partizana i mene bi bilo sramota da pricam nešto, a svestan sam šta sam radio tolike godine. Placate cenu zbog „sjajne proslosti”. Na zalost u Srbiji se tako živi i morate da cekate da se promeni vlast.
toronto1
(samo posteno)
10. oktobar 2019. u 11.12
O Zeksu neću vise ni da pišem. Sokiran sam cinjenicom da se covek koji ima teško bolesno dete ne boji Boga. Posveti se maksimalno tom detetu i mani se gluposti.
Zvezda_do_Tokija
10. oktobar 2019. u 16.31
Bas tako, sin mu, daleko bilo, umire dete od tumora na mozgu, ne daj Boze nikom, tako da mu ja lično ne zameram na svom tom lupetanju - covek jednostavno puko i poludeo [ko ne bi na njegovom mestu] ali to napaljeni klunci ne kapiraju, zato mu treba, do daljnjeg, zabraniti emisuju koja može docesti do beke nesrece...
Pavle_Djurisic
10. oktobar 2019. u 20.18
Svi su oni Zeks retko normalnog nadjes!!
A i ne zamerram im biti komsija mali nije lako
Werba
(N/A)
11. oktobar 2019. u 23.58

windy-chicago

windy-chicago
(windy-chicago)

10. октобар 2019. у 09.02

Pa to ne zna da sastavi prosto proširenu recenicu. Binic koji je zavrsio vecernju osnovnu skolu, Dzaja isto tako, slinavi Pizon. Smejurija.
=======
To je tačno, prece im je bilo da na casu čitaju petparacke stripove..
Ali zato fudbal imaju u malom noznom prstu. Teško da može jare i pare...
TC-64
12. oktobar 2019. u 07.53
Nabij ti petparacke stripove sebi u dupe. Kako je dosadan ovaj mamlaz sa tom glupom pricom.
Werba
(N/A)
12. oktobar 2019. u 11.26
ocigledno,
što se vise odupires vise ti staje...:)
TC-64
12. oktobar 2019. u 12.30
Znaci ti se koristis tom izrekom kada tebi treba da stane posto i dalje lupaš
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.