Diskusije : Navijači

 Komentar
U fudbalu nema plakanja, osim ako nisi..
Zvezda_do_Tokija
07. oktobar 2019. u 17.12
...igrac, trener, navijac ili uprava Partizana he he he
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
07. oktobar 2019. u 17.30
hahhahahahaha kakvi si to likovi, cela zemlja im se smeje hahahahahaha
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. oktobar 2019. u 19.21
Auuu ovoliko kukanje nisam video pa možda u celom svom zivotu, mene samo zanima jedna stvar kako smo mi krivi za njihov poraz od Vozdovca... hahahaha
Pavle_Djurisic
07. oktobar 2019. u 21.25
Kompleksi su cudo,a tek KARMA

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Zvezda_do_Tokija
07. oktobar 2019. u 22.00
Pa kako „kako smo krivi”? Pa zar ti ne znaš da su Terza i Vučić naredili odbrani Partizana da napravi dva kiksa?! Ha ha ha
Zvezda_do_Tokija
07. oktobar 2019. u 22.30
U javnu raspravu kojoj se ne nazire kraj, a u kojoj se Partizan i Crvena zvezda nadmeću saopštenjima (i optužbama) od jučerašnjih utakmica rešenih u 106. i 97. minutu, ovog ponedeljka uveče uključio se i nekadašnji komesar za regularnost takmičenja Fudbalskog saveza Srbije, Dragiša Binić.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i funkcioner Obilića i Napretka, reagovao je posle saopštenja crno-belih u kom je pomenut kvalitet suđenja u Superligi.

„Kao neko ko je duže vreme bio na vrlo odgovornoj funkciji u FSS osećam potrebu i odgovornost da posle svega što se dešava u našem fudbalu u poslednje vreme iznesem određenja mišeljenja i zaključke. Gledao sam oba meča večitih rivala ovog vikenda preko TV ekrana i mogu da kažem da je za čist penal oštećena Crvena zvezda, a Partizan za penal koji nije postojao”, rekao je i dodao:

„Ali, posle toga je Voždovac oštećen za dva jedanaesterca koja nisu dosuđena”, istakao je Binić, međutim nije precizirao na koje tačno situacije misli.

„NAVIJAČI ODLAZE NA VRATA SUDIJAMA I TO TREBA ZAUSTAVITI”

„Partizan je prešao sve granice dozvoljenog, odavno je iskočio van granica sportskog ponašanja i FSS mora konkretnim akcijama zaštiti takmičenja. I meni je muka više da slušam te priče o navodnim greškama, a sada i žalbama UEFA. To je samo podizanje prašine i zamajavanje javnosti. Pogledajte kako se ponašaju Vladimir Vuletić i Željko Pantić! Toj lažnoj propagandi nema kraja očigledno. Pa isti ti koji navodno danas pišu UEFA, sada se žale na to kako ih diskriminiše Savez, kada ih kazni UEFA pričaju kako ih diskriminiše evropska kuća fudbala. Klasični licemeri. Oni su uvek i u svemu žrtve, nekad Saveza, nekada UEFA, samo u zavisnosti od toga koliko i na kom polju su neuspešni”.

Binić navodi da je dovoljno samo pogledati situaciju na prethodnom „večitom” derbiju.

„Na derbiju se najprizemnije vređa predsednik FSS i predsednik države Vučić. Upitan da to prokomentariše, prvi čovek FK Partizan kaže: 'Pa, to su navijači, to je normalna stvar koja se dešava na tribinama'”, rekao je Binić i nastavio:

„!? I šta on time postiže? Na taj način indirektno poziva navijače da nastave sa uvredama i vređanjima, ohrabruje govor mržnje na tribinama i to ne samo na adresu predsednika FSS već i predsednika države. A šta su činjenice? Da je Partizan već treću godinu u nizu nema tim koji je konkurentan za titutlu, kao ni rukovodstvo sposnobno da napravi takvu ekipu. Gde su sada na tabeli? Ali su zato šampioni da se napravi veštačka tenzija, da se manipuliše, spinuje, ma sve da se uradi samo da oni nisu krivi”, kaže on.

„SUDIJE BUKVALNO MOLE DA NE SUDE PARTIZANU”

ANKETA
Da li će VAR doneti regularnost u srpski fudbal?
Donekle
Da, to je jedini način da bude regularno
Ne, to neće sprečiti „muljanja”
Ne znam

Takođe, kako kaže Binić, javnost treba da zna da UEFA komunicira samo sa savezima, a ne sa klubovima i da je i sa te strane priča koju poturaju iz Humske apsolutno lažna. Samo traže način da smisle alibi, ali i pripreme teren za neke buduće utakmice.

„Oni su do sada već toliko pričali i pisali o suđenju da više apsolutno ni jedan sudija ne može da im odsudi meč, a da ne razmišlja o tome da li će ga proglasiti lopovom. To je došlo dotle da njihovi navijači odlaze na vrata sudijama i to treba zaustaviti. A epilog svega je da kada im dođu bitne utakmice sudije pod tolikim pritiskom naprave propust u njihovu korist kao što je bilo u prošlom derbiju”, rekao je Binić i dodao:

„Da ne pričamo o tome da se dešava da sudije bukvalno mole da ne sude Partizanu, zato što su svesni da svaka greška može skupo da ih košta. Osude i linč u javnosti koje se završavaju najgorim mogućim verbalinim napadima na svakom koraku i pitanje je momenta kada će i fizički biti ugroženi. Na terenu i van njega. Da ne pričamo kroz kakav pakao prolazi njihove porodice”.

Na kraju, Binić ima poruku za rukovodstvo kluba iz Humske.

„Zbog lične nesposobnosti žrtvuju ime velikog kluba kao što je Partizan kojeg nisu dostojni ni na jedan način. Štiteći sebe prave od Partizana žrtvu. Po njima svi mrze Partizan, od UEFA, preko Saveza, do rivala… A oni, eto divni i pošteni. Treba da se pogledaju u oči i počiste svoje dvorište. FSS ne bi više smeo da im bude poligon za zamajavanje ovog naroda”, poručio je Dragiša Binić.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.