Diskusije : Navijači

 Komentar
Profiter тражио Божију правду-стигла је врло брзо
Odesa
(надежда, вера и л)
07. oktobar 2019. u 03.07
Сетите се само поспрдних и подсмешљивих коментара после коментара судијских експерата о догађањима на дербију:

Javio se i Raka Đurović povodom Zvezdinog gola na derbiju: Stojković je faulirao Žandera!
Sportski Žurnal 24.09.2019. 09:49

Posle 161. večitog derbija povela se velika polemika o tome da li je arbitar Srđan Jovanović poništio Crvenoj zvezdi regularan pogodak pri rezultatu 0:0.

Prvi je oko toga glas digao Mitar Mrkela, zatim je isto uradio i Zvezdan Terzić, koji je poručio da je „sudija partizanovac oštetio Zvezdu”. Javio se i predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić, a zatim je i još jedan od članova Sudijske komisije, Igor Radojičić, koji komentariše sporne situacije za Arenu sport, istakao da je gol Milunovića regularan i da nije postojao faul nad Stojkovićem u duelu njega i Žandera.
EKSPERTI SU REKLI SVOJE, A ŠTA MISLITE VI? Da li je opravdano poništen gol Zvezde u 161. večitom derbiju?

Да ли треба подсећати како су све гробари коментарисали ове изјаве судијских експерата и управе Звезде ?

И ето, не прође пуно времена а околности се опет скоцкаше тако да покажу сву подлост и лицемерност малог, шићарџијског клубића, његовог тренера, управе и разуларени и примитвних навијачких фракција

Имају ли исти критеријум и сада после оног пенала за Вождовац ?

А Саво the Great је после текме изјавио, онако поштено из срца, по-гробарски:
Verovatno smo ovim izgubili u borbi za titulu jer mislim da nije realno očekivati da uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima. Neću komentarisati suđenje, vi vrlo dobro znate koje su to okolnosti. Sve se videlo. Prosto nemoguće. Nemoguće, nemoguće... U ovim oklonostima se boriti za titulu... Ako se to nekome ne sviđa, šta da mu radim. Ne mogu da lažem sebe i druge. Nije realno - izjavio je Milošević.

NIJE BIO PENAL ZA VOŽDOVAC! Evo dokaza da je sudija Marković POGREŠIO U HUMSKOJ! /VIDEO/
Savo Milošević, trener Partizana, veruje da je njegov tim ispao iz trke za titulu u prvenstvu Srbije, posle kiksa protiv Voždovca na svom terenu (2:1).
vodeći gol Zmajevi su postigli posle očigledne greške glavnog arbitra Momčila Markovića koji je dosudio nepostojeći penal, a drugi posle neverovatne greške mladog Zlatana Šehovića.

Odesa
(надежда, вера и л)
07. oktobar 2019. u 03.35
Sporrnih sutuacija je bilo mnogo, društvene mreže su se usijale. Najbolje da pitamo stručnjaka, nekadašnjeg sudiju Radivoja Raku Đurovića.

– Sramne sudijske odluke. Nisu se obojica proslavila. Ambijent i atmosfera u srpskom fudbalu je poguban za suđenje, pa arbitri u takvoj situaciji ne mogu da se snađu, prave neverovatne greške koje direktno utiču na rezultate – rekao je Đurović na početku razgovora za MAXBETSPORT.

Radivoje Raka Đurović (Foto: Starsport)

Počnimo od meča pod Bagdalom. Sporne su bile dve situacije, na početku susreta vezista Napretka Miroslav Bjeloš je u svom šesnaestercu nokautirao El Fardu Bena, a pod upitnikom je bila i najstroža kazna za crveno-bele u 75. minutu iz koje napadač sa Komorskih Ostrva nije bio precizan, šutirao je daleko iznad gola.

– Penal za Zvezdu nije postojao. Lepo se videlo da je Ben izgubio kontrolu nad loptom i da se spotakao od igrača domaćina. Apsolutno, nije bilo najstrože kazne. Kod situacije na početku utakmice, vidi se na snimku da je igrač Napretka namerno udario Bena. Ni tu nije bilo dileme, trebalo je Zvezda da dobije jedanaesterac, a da igrač domaćeg tima bude isključen. Neverovatno je da to sudija to nije video.

U Humskoj je sporan bio penal za Voždovac posle navodnog kontakta Vladimira Stojkovića i Aleksandra Stanisavljevića. Na snimku se čini da nije bilo najstrože kazne.

– Nema ni govora o penalu. Lepo se vidi da je igrač iscenirao jedanaesterac. Nije bilo kontakta. Kada je Stojković bio blizu lopte, Stanisavljević je pao. Čini mi se da je bilo namere da padne. Neverovatno je da igrači u takvim situacijama, kada mogu da daju gol, odluče da pokušaju da isceniraju. Mislim da bi FSS trebalo da uvede pravilo da se naknadno gledaju snimci i da se na osnovu njih kazne igrači koji svesno žele da prevare sudiju i iznude najstrožu kaznu.

Bilo je i kasnije spornih situacija na utakmici u Humskoj, koji je Voždovac iznenađujuće dobio golom Marka Devića u šestom minutu sudijske nadoknade.

– Posle izjednačenja Partizana, bila je situacija u šesnaestercu gostujućeg tima, kada su fudbaleri domaćeg tima tražili penal. Bilo je sumnjivo, kao i pre drugog gola Voždovca, moglo je da bude nove najstrože kazne za goste. Mnogo grešaka…

Шта рећи, обиље грешака, али...код секте важи правило: свака судијска грешка ако није на штету секте ...и није грешка. Чак и више, пример је непристрасног и одличног дељења правде.
TC-64
07. oktobar 2019. u 05.05
A kako se samo ponasa ono njihovo djubre od golmana, onaj ljudski otpad i janjicar od Mustafe koji hoće da vrati pasos posle jedne sudisjke odluke, a sto ga ne vraca kada je Zvezdi ponisten cist go?! Juče divljacki kao pecinska spodoba nasrce na sudiju za šta je trebao da dobije direktan crveni karton. Inače sve je gori kao golman i to me raduje. Takođe razularena banda i bagra na tribinama vice svasta i gadja linijskog sudiju bakljom ali utakmica se nastavlja i ukupno traje 116 minuta. Ali i to je malo bandi i bagri iz Humske pa još kažu da u takvim okolnostima ne mogu da osvoje titulu? U kojim to o kolnostima? U okolnostima u klojima je u derbiju Zvezdi ponisten cist go? U okolnostima u kojima njihova debilna odbrana pravi katastrofalne greške i sama sebe pobedjuje? I kriva im Zvezda koja juče ima i precku i stativu, 18 suteva na go i potpuno regularan go! Jedan nedosuđen penal potpuno neispravno kao i jedan dosuđen penal takođe potpuno neispravno. Znaci egal! A oni za 116 minuta ne mogu dva gola da daju i neko im kriv! !
Zvezda_do_Tokija
07. oktobar 2019. u 05.58
Mustafa...Promenio veru za veceru...
TC-64
07. oktobar 2019. u 06.00
Greške postoje na sve strane, ali je ocigledno da za licemernu pokvarenu bagru i bandu iz Humske postoje samo one greške koje su isle njima na stetu. Dva penala za Vozdovac koji nisu svirani to nikom ništa? Penal za Zvezdu koji nije sviran to nikom ništa? Gol za Zvezdu koji je ponisten u derbiju to nikom ništa, je li bando postenjacina???!!!
Zvezda_do_Tokija
07. oktobar 2019. u 06.01
Bagra lopovska...Da Zvezdi nije ponisten cist gol u Derbiju, sad bi bilo -10 za taj Kalimero klub
Odesa
(надежда, вера и л)
07. oktobar 2019. u 06.51
Историја клуба је таква да је он и прављен по партијском кључу па су му и успеси додељивани по истом кључу. Они не знају другачије да остваре добаар резултат. Е па нема више те политичко-партијске подобности која им гарантује успехе. Само спортска вештина и умеће, никс... политичка подобност и партијски кључеви.
Но то онај матори лопурда Вучелић и они млађи хохштаплери око њега неће да прихвате. Но што дуже остану при том ставу то ће им бити горе.
Зато...Вучелићу остаааниииии, Управа...останииииииии, Мустафа останииии
TC-64
07. oktobar 2019. u 06.53
Mustafa da ostane obavezno da brani još pet godina minimum! Mora da deremo to govedo i da se naprima janjicar golova od nas! Stoka pogana!
Odesa
(надежда, вера и л)
07. oktobar 2019. u 07.08
А за оно кидисање на судију, за то је требао да попије црвдаћа у А4 формату. Али судија је и ту погрешио јер није реаговао. О тој судијској грешци нико не прича а за стоку секташку то је примеран манир реаговања. Ето како за њих наопаке ствари јесу - „добре”...
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. oktobar 2019. u 10.27
Mustafa obavezno da dobije dozivotni ugovor u Partizanu.. hahahahaha
Pavle_Djurisic
07. oktobar 2019. u 15.42
Deki Stankovic like this! hohohohoho
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.