Diskusije : Navijači

 Komentar
Стиже крило?
CTEBA
(penzioner)
15. avgust 2019. u 11.16
Како преноси Моцарт спорт звезда је у завршној фази преговора са шпанским друголигашем Лас Палмасом, за 22 годишњег Аргентинца Матеа Гарсију, обештећење треба да буде 1,000,000 евра.
Са обзиром да има Аргентински пасош, није успео да оде у Италију, а није успео да добије италијански пасош па се води као странац у европској унији.

Уколико преговори не успу, други избор је 25 годишњи Мароканац Мохамед Раршала Кадфи, познат као Моха, који игра за Словен из Братиславе.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdin-prvi-pik-za-krilo-je-mateo-garsija-drugi-je-m oha/335062

Појачање треба да дође пре прве утакмице против Јанг Бојса.
CTEBA
(penzioner)
15. avgust 2019. u 11.17
TC-64
15. avgust 2019. u 11.52
VIdecemo, ima nekoliko opcija. Meni je najbolje kada niko ne zna ko će da dodje kao prošle godine kada su doveli Marina posle Salcburga i vratili Boacija. E to je super. A ovako niko ništa od nas ne zna o tim igračima dok ih nevdiimo na delu. Polako. Na Fejbuku se pominje i Bane iVanovic koji kao hoće da zavrsi karijeru u Zvezdi. Svasta se piše.
CTEBA
(penzioner)
15. avgust 2019. u 12.05
О Банету је било говора још раније али као и за Коларова, обадвојица су на крају каријере, и сваки евро је добродошао.
Што се тиче овог млад је и вероватно би биле добро уложене паре.
Игра на левом крилу а по трансфер маркету, вредност му је 2,85као позајмљен играч за А милиона.
Проблем му је да није успео да добије држављанство Италије, и да игра у ЕУ, као домаћи играч.
Задњу сезону је играо у Грчкој, као позајмњен играч за Арис Солун.

https://www.transfermarkt.us/mateo-garcia/profil/spieler/441287

Е сад колико је добар је питање, да је нека звезда задржали би га.
TC-64
15. avgust 2019. u 12.22
P ni marin se nije nešto pokazao u Olimpijakosu čak su mu i kola razbili pa kod nas rastura. Ben je u početku bio odlicna. Pa i Boaci takođe. Za nas nivo to siu dobri igrači, verovatno. Dokaz su Marin, Boaci, pa i Ben.
TC-64
15. avgust 2019. u 12.26
Sve zavisi od uslova u kojima igrac igra. Jovic možda i ne uspe u Realu ali je u Ajntrahtu odličan. Zavisi sve i od okruzenj i ostalih igrača, kolike su im primeije, zarade, koliki su egoisti, umišljeni i slično, koliko je ekipa kompaktna. Ima milion razloga. Negde igrac uspe a negde ne. Što ne znači da je los, jednostavno zavsii mnogo i od tajminga kada je dosao i gde je doasao, kakav je situacija u tom klubu, odnos sa trenerom, saigračima, ocekivanja, pritisak, sve ima svoje ui svaki igrac to podnosi ili ne podnosi na svoj način.
CTEBA
(penzioner)
15. avgust 2019. u 12.35
Рекао бих да са њим звезда гледа будућност.
На левој страни би имао Жандера, њега и Јирку који ће се надам се вратити на јесен.
Лева страна би била брза и технички добра.
Још је млад и тимови из ЕУ, ако доводе неког странца, доводе неког ко је већ познат.
Ми још увек нисмо на том нивоу, и доводимо или младе или оне који треба да се реафирмишу.
srbo001
(FUDBALER)
15. avgust 2019. u 15.12
Vi treba da zadržite trenera,golmana,i Marina. Daj im šta traže i nek su sretni tu u BGD. Ovaj novi krilni napadac izgleda , ono sto sam vidio na you tube , da je ok, zna da stane na loptu i okrene igrača. Osim Marina to nemate u timu. Nadajmo se najboljem , da je ovaj ok i da odluci utakmicu protiv Boysa.
Ja ipak mislim da mi treba da napravimo Super Tim, ili Super Dva Tima.
Naprimer, Zvezda sa ,recimo Zdjelar u srednjem redu , i još ako ovaj novi krilni bude dobar, bi bila Super Tim. Sad to treba da napravi i Partizan i onda bi nas fudbal bio bolji u Evropi.
CTEBA
(penzioner)
15. avgust 2019. u 15.18
Изгледа да нема ништа, Арис је понудио милион и по плус 20% од следећег трансфера, а Олимпијакос нуди 1,750,000.

Значи да би га добили звезда мора да уђе бар пар милиона.
Не знам дал то можемо.

https://tinyurl.com/y2d33l3c
srbo001
(FUDBALER)
15. avgust 2019. u 16.04
Ja bih ga odma kupio .On je jako zahvalan igrac, ispunjava sve zadatke,,, bas zatvara sve rupe u Partizanu. Bez njega Partizan je puno slabiji. Zvezda bi dobila puno sa njim. Radilica za Marina.
On vredi i 2 miliona .čak i vise. Tumba ga poziva u repku i njega i onog vaseg centrahalfa Nisliju .
TC-64
15. avgust 2019. u 16.15
Srbo da li je tebi taj Zdjelar neki rod kada ga toliko forsiras? Šta ti vidis toliko posebno u njemu?
srbo001
(FUDBALER)
15. avgust 2019. u 16.38
Znaš šta mi je? Igra fudbal ko da sam ga ja trenirao. Neupadljiv, obavi sve zadatke,nije mu do slave , već samo da tim pobedi. Ne pravi glupe greške .Seti se Pasarele, Konte sad u Chelsie,Jugovic itd,,,taj tip igrača koji mi nemamo i jako ga je teško naći.
On je od početka taki igrac, radilica,pokrivac rupa,i sve za tim. Nedavno je i Paunovic nama spomenuo bas njega kako je on bio kljuc uspeha mlade repke u New Zelandu. Ako ga Partizan proda za jeftine pare, onda su budale.
U repku ga odma i njega i Pankova da rade poslove za ove super zvezde. Jer ove super zvezde zaboravljaju da se i odbrana igra .
Iskreno mislim da ,posto Zvezda ima super tim , da bi ih on pojacao.
TC-64
15. avgust 2019. u 17.01
Milsim da je preterano porediti bilo kog igrača iz Partizana sa takvim velicinama kakvi su bili Jugovic ,Konte i Pasarela, a kamoli Zdjelara.
srbo001
(FUDBALER)
15. avgust 2019. u 17.03
Zdjelar je tek 21 ili 22 , jako mlad i igra u ne bas dobrom timu,,,nije ga preterano uporediti sa njim,,,može on još bolje u boljem timu.
TC-64
15. avgust 2019. u 17.10
Ne može da se poredi nikako jer ne znaš kako bi igrao na primer u Juventusu, Mancester junajtedu ili Bajernu itd i da li će usopste igrati u takvim klubovima. Osim toga Pasarela je dva puta bio svetski prvak sa Argentinom a Konte je osvojao sve i svasta sa Juventusom, Jugovic takođe koji ima osvojena dva Kupa/Lige Sampiona. Poredjenje je apsolutno nemoguće dok ne prođe dosta vremena, tek za deset godina možeš da poredis! .
TC-64
15. avgust 2019. u 17.11
I Zdjelar ima 24 godine.
srbo001
(FUDBALER)
15. avgust 2019. u 17.22
Konte, ovaj mali crni Francuz koji je najkorisniji igrac Celzija,i Francuske repke .
Ne taj maestro Konte iz Italije .
Jugovic je tek u Zvezdi sa 25 godina poceo da pokazuje zašto ga je Dzaja vratio. Da zatvara rupe iza maestra Prosinecko i onog maesta iz Crne Gore ,,,ne volim ga vise.
A Pasarela, bre jeboga , on je u mom idealnom timu svih vremena,,, Zdjelar igra istu poziciju. Ko Pasarela nikad ne može da bude, ali obavlja posao ko Pasarela.
PankovI i Zdjelar, odma u repku .
TC-64
15. avgust 2019. u 17.33
Prvo Jugovic u Zvezdi nije ni bio sa 25 godina jer je otisao iz Zvezde s 23. Jugovic je 1969 godiste, a u Zvezdi je igrao samo dve sezone i obe odlično 90/91 i 91/92 i sve vreme igrao kako treba.A pre toga je bio na pozajmici u Radu odakle je zajedno sa Ljupkom Petrovicem dosao ponovo u Zvezdu. A sa 22 godine u Tokiju je proglasen za igrača utakmice.
Moći ćeš Zdjelara da poredis sa Pasarelom kada sa Srbijom dva puta bude prvak sveta.
TC-64
15. avgust 2019. u 17.39
Ali evo želim tom Zdjelaru da ostvari dobru karijeru pa neka mu je sa srećom kad si toliko zapeo za njega. Mnogi igrači treba da igraju u reprezentaciji. Meni je zao sto Borjan ne može za Srbiju da brani ali makar braniz a Zvezdu. I Marin takođe. Pankov odličan, samo neka tako nastavii. I on može mnogo da uradi. Naravno sve zavisi od toga gde će otici iz Zvezde jednog dana i kako će se snaci u druim sredinama.
srbo001
(FUDBALER)
15. avgust 2019. u 18.59
Zdjelar je već je jednom bio prvak svijeta , a biće ponovo.
Za Jugovica si u pravu, on je zaista otisao mlad,,,Ali eto i on je igrao u Dream Taam Zvezde i ja sam uvijek govorio da je on key igrac tog tima. Ispunjavao je sve sto je je trener zahtevao. U Zvezdi je tada bilo puno bolje igrace od Jugovica , ali sigurno je on bio najkorisniji za ceo tim. To je i vreme pokazalo. Isto kad je igrao za Juventus, on je bio taj koji je drzao ceo tim i to danas sve zvezde Juventusa tvrde ,on je bio„ key ” tog tima.
Zdjelar,isto, nije atraktivan, ali drzi ceo tim. Ako on ode , Partizan će biti jako oslabljen. Osetim ja te dobre i izuzetne igrace,,i Pankov je isto za mene veliki igrac i biće još vecii. Vreme će pokazati da sam u pravu.
Ja sam reko još prsole godine da je Borjan jedan od najboljih na svetu. Ne znam kako će Zvezda uspeti da ga zdrzi, jer ponuda za njega će biti velika. Ali momak iz Srpske Krajine i Srpske Dalmacije to zasluzuje. Samo nek on izgura još jedno takmicenje u kupu sampiona, pa nek onda ide. Obogatice Zvezdu i nas fudbal.
Kao sto sam reko, puno sreće Zvezdi , nadam se da će pobediti Boyse.Tako da i mi vani možemo da uzivamo.
CTEBA
(penzioner)
16. avgust 2019. u 08.03
Ствари су се још више закомпликовале.
Звезда и Лас Палмас су постигли договор, 1,800,000 евра, али је тада власник Олимпијакоса позвао играча и понудио му нешто, за сада се не зна шта, и он сад размишља дал да иде у звезду или Олимпијакос.
Како све стоји данас ће се решити.
У управи звезде очекују да ће он данас доћи у Београд на коначан договор.
Видећемо.

https://tinyurl.com/y66cz8mh
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.