Diskusije : Navijači

 Komentar
Maldi momci u problemu
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
14. avgust 2019. u 13.40
FUDBAL EVROPA LIGA ŠAMPIONA
Oro i Sulejmani pod znakom pitanja za Zvezdu, Jang Bojs bez sedmorice od 10 najstandardnijih iz prošle sezone?
Sreda 14 avgust 2019 / Izvor: mozzartsport.com
Trka s vremenom

Kopenhagen je ostavio navijače Crvene zvezde da i u ovom oblačnom danu uživaju kao da su okupani suncem. Ali iako je ostvarila prioritetni cilj obezbedivši jesen u Evropi, Zvezda još nije završila kvalifikacioni period. Lepo je u Ligi Evrope. Još lepše u Ligi šampiona. A na putu ka njoj samo još jedna prepreka – šampion Švajcarske Jang Bojs. U problemima.

Ima ih doduše i Crvena zvezda. Nemanja Milunović i Dušan Jovančić neće igrati zbog suspenzija, Milan Pavkov je pod znakom pitanja. Ali ima i Jang Bojs svoje muke i tiču se ponajviše najboljeg strelca ekipe Gijoma Oroa i bivšeg srpskog reprezentativca Miralema Sulejmanija, uz Rožera Asalea ponajboljih igrača Jang Bojsa iz prošle sezone.

Oro je 2. avgusta povredio zadnju ložu, procenjeno je tada da će pauzirati između dve i tri nedelje. Miralema Sulejmanija muči mišić još od 21. jula i sudara sa Servetom na startu prvenstvene sezone. I jedan i drugi su na terapijama i u Bernu se nadaju da će se staviti na raspolaganju treneru Žerarda Seoana. Nije sigurno. Trka s vremenom za njih dvojicu.

Van stroja je i Kristijan Fasnaht, kome su 10. jula stradale prepone, tada je rečeno da će pauzirati samo tri nedelje, ali još ga nema na terenu, spekuliše se i da želi da ide iz Berna.

Štoper Mohamed Kamara i Sandro Lauper, koji se rotirao na pozicijama centralnog beka i zadnjeg veznog, od ranije su u ambulanti zbog mnogo ozbiljnijih povreda i oni će sigurno da propuste dvomeč sa beogradskim crveno-belima.

A kad na sve ovo dodamo i da je Jang Bojs za po 9.000.000 evra prodao vezistu Đibrila Soa Ajntrahtu, te desnog spoljnjeg Kevina Mbabua Volfzburgu, dolazimo do toga da bi lako moglo da se desi da Švajcarci, bar u prvom meču sa Zvezdom, budu bez sedmorice od 10 najstandardnijih igrača iz protekle sezone.

TC-64
14. avgust 2019. u 14.19
Hm imamo i mi probleme. E sad ne znamo ništa o snzi njihove ekipe i ta imena njihovih igrača mi apsolutno ništa ne govore osim Sulejmanija. Meni je bitnije da se Pavkov oporavi i da može da igra makar 20-30 minuta. Njemu je i to dovoljno da da go.
Drugi problem su kartoni. Marin mnogo protestvuje kod sudija i stalno zbog toga dobija kartone. Ako dobije u Bernu neće igrati u revansu. I još trojica imaju kartone-Boaci, Rodic i Ben čini mi se. Jovancic i Milunovic ionako neće igrati.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
14. avgust 2019. u 14.37
Dobar centarfor nam fali mnogo.Šta je sa Portugalcem zna li ko ? Jel on kupljen samo za nasu ligu ili šta? Ne kapiram da se dovode nespremni i povredjeni igrači,kome je to u interesu ?
TC-64
14. avgust 2019. u 16.28
Koliko znam Tomane se povredio i nije bio registrovan za 3 kolo protiv Kopenhagena, a za plej-of se još ne zna. Navodno je trebao da zameni Pavkova ali posto se povredio u međuvremenu Pavkov nije smeo ni pod razno da ide, ponovo. Mislim da nama fali nam prodoran igrac tipa Radonjica ili Srnica.
toronto1
(medicina)
14. avgust 2019. u 19.13
Gledao sam „highlights” sa prve 4 utakmice svajcarskog prvenstva u kojima je igrao Yang Boys. Dobra su ekipa i po onome sto sam ja video, levi bek Ulisses Garcia je odličan igrac i pravi visak i asistira. Dosta golova su dali na taj način. U sredini je najbolji Aebischer, a u napadu Nsame i Hoarau. Nisu nepobedivi, ali su dobra ekipa. Kada su promenili način na koji ekipe ulaze direktno u ligu sampiona? Opet mi se čini da ima tu neke mucke. Porto i Ajax koji su godinama u Ligi sampiona morali u kvalifikacije, a Salzburg, Galatasaray i ima još par ekipa za koje sam se iznenadio imaju direktno ucesce.
TC-64
15. avgust 2019. u 02.57
Ne samo to nego i Jang Bojs igra od plej ofa, a Ajaks sa proslogodisnjim uspehom u Evropi igra od 3 kola. Gde je tu logika?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.