Diskusije : Navijači

 Komentar
Šta mislite o sudjenju pred svajcarce??
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
14. avgust 2019. u 02.01
Meni je još u pamcenju kako su nas pokrali na svetskom prvenstvu protiv svajcarske, mislim da cem biti isto i sada. Delili su nam zute ko konfete do sada i to može da se nastavi pa da nas osakate za drugu utakmicu a da ne pricamo sto će biti poklonjenih penala i nedosudjenih za nas.

najviše se plasim da će nas sudije syebati.
TC-64
14. avgust 2019. u 02.21
Vrlo moguće plus sto oni nisu nimalo lak protivnik. Ali nismo ni mi.Ne treba zaboiraviti da su u grupnoj fazi pobedili Juventus u poslednjem kolu čini mi se 2-1. Doduse taj poraz nije naudio Juventusu, ali svejedno to je velika pobeda. Kad god se igra sa timovima iz te pokvarene države koja ima pola siptara u svojoj reprezentaciji sve je moguće. Ali zamisli ulaz u Ligu Sampiona pred nasom publikom To bi bila ludnica.
Odesa
(надежда, вера и л)
14. avgust 2019. u 02.25
Да, судије могу бити проблем, јер ако почну да деле жутаће, десетковаће нас. Милуновић је већ отписан за наредну утакмицу. И Јованчићу такође, јер ово му је трећи жутаћ па ће и он ван игре у Швајцарској, а по два укупно су накупили Родић, Марин, Боћко и Бен па ако попију и тећи у Швици, онда неће играти у реваншу у БГду
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
14. avgust 2019. u 04.14
Milunovic sto je otpisan to je veliki plus za nas. Pankov je igracina za njega i nadam se da će se ustaliti halfovski par Degenek-Pankov.Mislim da je Jang Bojs slabiji od Kopenhagena i da ulazimo i ove sezone u LS. Na sudjenje ne možemo da uticemo, treba se koncentrisati na igru i lagano izbaciti Svajcarce!
Odesa
(надежда, вера и л)
14. avgust 2019. u 04.20
Слажем се да су Панков и Дегенек добитна комбинација. Веома покретљиви и добри скакачи, нарочито Панков. Панков игра к`о матор, хладнокрвно ..Није ни чудо што је два пута тукао пенал. Није то за сваког...У сваком случају, Звезда је добила у Панкову веома битно ојачање у одбрани.
zori
(Чича)
14. avgust 2019. u 04.22

za YBB igraju puno afrikanci... crni
valjda se zna kako se protiv njih igra?
CTEBA
(penzioner)
14. avgust 2019. u 07.40
Судије могу данас среде, али не могу да нас спрече да бар играмо у лиги Европе.
Ако смо преживели ове две утакмице где су у обадве судије противнику гледале кроз прсте, а нас кажњавали и кад није требало, то само подстиче српски инат.
Копенхаген је бољи од Јанг Бојс.
По УЕФА ранг листи Копенхаген је чини ми се на 48 месту, Јанг Бојс на 61 а звезда је сада на 69.
Значи нису бољи од нас.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/velika-stvar-za-zvezdin-koeficijent/334968
TC-64
14. avgust 2019. u 09.24
Imaju dosta crnaca iz raznih zemalja. Gvineja, Kamerun, Obala Slonovace i ima jedan crnac iz Francuske - Hoarau. Cudo nema siptara.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
14. avgust 2019. u 13.32
ja procitah negde da imaju jednog siptara koji je ranije igrao u partizanu?? neki sulejman ili tako nešto. probacu da nađeminfo.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
14. avgust 2019. u 13.33
„Blik” podseća i na to da Jang Bojsi imaju igrača poreklom sa Kosova i Metohije Miralema Sulejmanija, koji je igrao za Partizan, najvećeg rivala Crvene zvezde, što će dodatno 'začiniti atmosferu' u utorak 27. avgusta.

keramicar
(mrgud koji sedi)
14. avgust 2019. u 14.07
stevo,

pozicije na listi su prosek nekoliko sezona unazad i ne mora da bude verodostojno, jer primera radi, ekipa koja je imala dobru ekipu pre tri sezone sad može da ima mnogo bolju ili mnogo losiju.

na drugom primeru recimo, po transfermarktu, copenhagen vredi 42,5 miliona evra, zvezda 55 mil€, dok YBB vrede 65 mil€
TC-64
14. avgust 2019. u 14.13
Koliko znam Sulejmani je rođen u Beogradu. Odakle su njegovi poreklom to ne znam. Ali igrao je i 20 utakmica za Srbiju tako da ne bih njega podveo pod tu vrstu siptara ako me razumes. Ako je on uopste siptar. Za Partizan je odigrao samo jednu utakmicu i sa 18 godina pobegao u Holandiju, ali bas pobegao.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
14. avgust 2019. u 14.19
Sulejmani je Goranac,njih siptari mrze kao i nas Srbe.Decko prica cisto srpski jezik,izjasnjava se kao Srbin i uvek je pevao nasu himnu kada je igrao za reprezentaciju.On sa siptarima nema nikakve veze i sigurno neće biti problema zbog njega na mecu u Beogradu.
TC-64
14. avgust 2019. u 14.22
Pa zato i kažem da sa njim nikad i nije bilo problema. I Fahrudin Jusufi je bio goranac. Ne znam da li je goranac i Igor Duljaj ili možda nije? Igrao je u Zvezdi i Ardijan Djokaj, onaj sto je dao go u Strazburu.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
14. avgust 2019. u 14.29
Da u pravu si ne znam da li je siptar, samo sam procitao da je sa kosova i zbog imena sam pretpostavio ali moguće da nije.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.