Diskusije : Navijači

 Komentar
Pravi razlog poraza 0-5
Dovla1
07. jun 2019. u 17.51
Koliko smo mi kao narod mentalno rastureni, to je mnogo strasnije od ovog poraza 0-5. Čitam komentare po internetu.Svi krive igrace,selektora, savez itd.
Niko da se seti da je u pitanju nešto drugo,sto nema veze sa fudbalom.Zar vi mislite da je Ukrajina neka sila u fudbalu?
Nije naravno.Ovako kako smo igrali,nas bi veceras pobedila i Malta.
Čim je zreb obavljen,kad sam video da je sa nama Ukrajina u grupi, odmah sam rekao da mi nećemo ići na evropsko prvenstvo. Ukrajina mora ići jer je fudbal postao politika odavno.Mora ići jer je Ukrajina ljubimac EU i zapadne politike. Portugal će takođe ići,a zna se ko mora da odpadne.
Pa ako treba Ukrajini, pobedice oni nas i u Srbiji.
Prosto nasem savezu je naređeno da veceras moraju izgubiti.
Setite se one namestaljke sa Albanijom i onim dronom u Beogradu.Takođe smo pokradeni da bi Albanija isla dalje. Srbija je bila na nekim svetskim prvenstvima ali na evropskom izgleda nijednom pod imenom Srbija.
Kosovo je takođe namerno baceno u grupu sa Crnom Gorom,da se vezbaju da za koju godinu Kosovo bude u grupi sa nama.
Evo sad lepe prilike da se fudbalski savez Crne Gore oslobodi Tumbakovica i ostalih nepodobnih Srba.
Ne bi me cudilo da i Kosovo Uefa progura da odu na evropsko prvenstvo.
Biće u nasoj grupi još cudnih rezultata,ali jedno je sigurno,mi nećemo otici a Ukrajina hoće na evropsko prvenstvo.
Ukrajina nikad nije imala losije igrace,losiji tim,ali eto.Videli ste gde se igralo,u Lavovu koji je poznat kao fasisticki grad.Videli ste i publiku prema nama.
Krstajica i naše celnike u savezu zaista ne uvazavam,ali to nema veze sa ovim veceras.
TC-64
07. jun 2019. u 18.07
Ma da sve je zavera samo to što mi nismo imali pojma to nije bitno. I to što je Ukrajina protiv nas dobila prethodnih 6 utakmica takođe nije bitno, jel da? Ali nije ih dobila 5-0 nijednu. I pobedjivala je tim rezultatom San marino, Maltu slične nekoliko puta ali nijednom nekoga kao nas. Zaboravljas da mi imamo baraz kroz Ligu Evrope najverovatnije sa Norveskom ukoliko i oni kao i mi ne odu direktno.
TC-64
07. jun 2019. u 18.08
Pardon imamo baraz kroz Ligu nacija, uvek zaboravim kako se to sranj.e od takmicenja zove.
Dovla1
07. jun 2019. u 18.16
Dobro,logika ti je do qurca. Javi mi kad odemo na to evropsko prvenstvo.Ne izgubimo 5-0 od Brazila ali izgubimo od Ukrajine.
A ta Ukrajina na tom evropskom prvenstvu ima da prođe kao i Albanija kako je prošla. Navedi mi bar jednog igrača Ukrajine da igra za neki dobar klub kao recimo sto igra pola naših igrača.Kladim se da iz njihovog tima nisi čuo ni za jednog igrača.Znaš samo selektora Sevcenka.
Nisam studirao pravila,ali u nasoj grupi ako budu ispred nas Portugal i Ukrajina,a biće sigurno,kako to mi onda može da odemo na evropsko prvenstvo.Koliko znam prvi ide direktno,a drugoplasirani ide u baraz.
I Albanija je bas velika fudbalska sila, tukli smo ih kod njih a oni ipak otisli na svetsko prvenstvo.
Vi koji ne verujete u zavere,nemate mozak da mislite svojom glavom,lakse vam je da verujete šta kažu na tv.
Verovatno si mlad,ne secas se Spanije 1982.Kada smo pokradeni ocigledno od sudije.Ako ne verujes, nadji na Youtube penal koji je sviran protiv Jugoslavije.Bio je čitav metar izvan 16m.
TC-64
07. jun 2019. u 18.16
Kad već tako sve znaš, a cija je bila zavera da Bogdanov prekine utakmicu u Italiji i da je izgubimo za zaelenim stolom 3-0? I cija je bila zavera da izgubimo kuci od Estonije 3-1? Cija? I ko je tom istom Bogdanovu dozvolio da udje i protiv Albanije ne samo na stadion nego i u teren? Nasi igrači su mentalno tanki. To je problem odavno. Čim se pojavi prvi problem, raspadnu se i gotovo.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. jun 2019. u 18.19
koje gluposti covek ovde može da procita pa to bre nije normalno...
TC-64
07. jun 2019. u 18.21
Ja imam 46 godina. S obzirom kako si krenuo nećemo ništa pricati. secam se i Spanije, ali vidim da glumiis mudrosera i nemam nameru sa tobom da se raspravljam. A ti veruj da nam je neko naredio da igramo 0-5. Tvoj izbor. Itekao znam mnogo ukrajinskih igrača jer pratim i njihovu ligu i rusku jer sam sbvojevremeno i živeo u Moskvi. Ali šta tebi da pricam koji sve znaš. Tako da uzivaj u svojo umišljenosti. zašto bi ti neko u tome smetao o ubeđivao te u suprotno. Vise od te Spanije i naše propasti sto zbog sudije sto zbog naše nesposobnosti da pobedimo Honduras sa dva gola razlike, se secam kako su Nemacka i Austraija nemestile da Alzir ne prođe grupu, tako da nemoj da pricas mnogo jer ne znaš s kim pricas.
TC-64
07. jun 2019. u 18.36
Nigde nisam rekao da ćemo da prođemo, nego da imamo i baraz, a to što igramo kao od bede je samo nasa krivica.
Dovla1
07. jun 2019. u 18.41
Vidim da pricam sa budalom. Kakve veze ima nas rezultat sa Hondurasom?
Pa znaš onda smo krivi sto nismo i Irsku razbili sa 5-0 tada.Jel bese Irska u nasoj grupi?
Taj penal nije postojao,i tu je svaka dalja prica zavrsena.Šta imaš onda da laprdas i da pominjes Honduras.
To gde si ti živeo,i sto prtatis timove Ukrajine,to nema veze.Verovatno visis po kladionicama pa zato si i čuo za kurton igrace iz njihove lige.Takvi kao ti znaju i sve klubove engleske pete regionalne lige.
Bogdanov? Kao da su vazni likovi i dogadjaji.Kad moras da izgubis onda moras. Jesi zaboravio posle Rusije šta je izjavio onaj Slovenac predsednik Uefe? Zar nije izjavio da je Srbija pokradena na utakmici sa Svajcarskom jer nije sudjen penal nad Mitrovicem.Jel i to zavera,ili to nije izjavio?
Pa znaš može on da izjavi sada šta hoće,ali to je prošlo i kasno je,mi smo ispali u Rusiji zbog toga.
Stavi se ti u polozaj naših igrača.Da znaš ono sto oni vide i znaju,a znaju bolje od nas da su pokradeni,znaju da ne mogu protiv politike,ne mogu protiv Uefe.
Šta bi ono 1992? Zar nije Jugoslavija izbacena sa evropskog prvenstva u Svedskoj,pa upala Danska iz naše grupe i postala prvak Evrope.
Zar te godine Zvezda nije kaznjena zbog sankcija i morala da igra u Budimpesti i gde sve ne. Zar 1992 nismo ni mogli da ucestvujemo na Olimpijskim igrama u Barseloni.
Ti sve to ne vidis jer si zaglupljen i zatucan medijima.
Zar Monika Seles nije ubodena nozem politicki? Naravno da jeste jer je igrala za Jugoslaviju.Vise nije igrala za nas već za Ameriku,pa je morala i da ode da živi u Ameriku. Svaki dan neki manijak može nekog tenisera da ubode nozem ,pa se ipak ne desava.
Serena Vilijams izgleda kao cudoviste,ali ona se ne dopinguje.A Sarapova izgleda kao balerina,ali ona je kaznjena zbog izmišljenog dopinga.Kaznjena samo jer je Ruskinja.

toronto1
(medicina)
07. jun 2019. u 19.39
Majstore, porazgovaraj s'nekim ko ti je drag, pa vidi da li si ti izuzetak od nas normalnih. Ovo sto si napisao ne da nema smisla, nego se granici sa neverovatnim. Da smo mi neko i nešto u svetu fudbala, pa da su odlucili da nas izbace sa prvenstva, ok. Mi smo gola govna koja se bruka i sramoti na gotovo svakoj utakmici, pa nema razloga da nas neko izbacuje.
TC-64
07. jun 2019. u 19.55
Tačno je da imaš posla as budalom i to možeš da kažeš sebi svako jutro kada se pogledas u ogledalo. Otkači bre u skokovima. Vece gluposti u zivotu nisam čuo kao od tebe veceras.
AngryMishko
(Cupavac)
07. jun 2019. u 20.38
Portugalija ako uzme Ligu Nacija mislim da se direktno kvalifikuje?
Ili gresim.

Proćićemo, ali na guzove i izgubljene zivce. :)
TC-64
07. jun 2019. u 20.45
Pre neki dan sam citao da ne idu čak i ako osvoje ligu nacija,a mislio sam da je upravo tako. Bem li ga treba sacekati i da se zavrse utakmice u barazu pa ukapirati luda pravila te Lige nacija.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. jun 2019. u 22.04
Sad kad budemo igrali sa Luxemburgom biće opasno teska utakmica na guzove... hahahaha ma koga bre boli tuki za te balerine zadnjih 20+ godina rade istu stvar I na kraju se blamiraju, što se mene lično tiče danas nisam gledao utakmicu i uopste nisam ljut ili iznerviran posto je ovo „sve normalno” da nas busi ko god stigne na to smo već navikli...
keser
08. jun 2019. u 14.14
Довла,

слажем се потпуно са тобом
Украјина мораићи даље!!

Једино мислим да је по среди мало блажа(или фол) допинг контрола.
Другим рећима њима је дозвољено да узму стимулативна средства за ову утакмицу.
Обећано је да неће бити консеквенци .

То ми је веома близу у овом случају. Зашто би наши морали да учествују. Довољно је да укајинци трче више него нормално и неможеш их победити
Dovla1
08. jun 2019. u 15.10
Keser, nemaju oni kvalitet.Mogu trcati kao Husein Bolt,ali ne vredi.
Slično je bilo sa Albanijom. Albanci nemaju kvalitet da nas pobede nikako,pa su napravili incident sa dronom samo da mi budemo kaznjeni 0-3 rezultatom.I onda nam nije vredelo sto smo ih pobedili u Albaniji.
Ali ovde se vidi na ovom forumu koliko je nas narod zaglupljen.Misle da ja pišem bajke a naveo sam im mnogo primera kako je politika usla u sport.
Pogledajte i samo Ligu sampiona, u zadnje dve godine kojim preokretima gubi i ispada Barselona,ili ove godine PSG.
Negde se namesta zbog para,za kladionice,a negde odlucuje politika.
Verovatno će Ukrajini trebati još neka namestena utakmica da bi isli dalje.
keser
09. jun 2019. u 05.48
Довла,

Уз дужно поштoвање нису они ни тако лоши да не могу да нас победе уз неkу помоћ.
Бар ја тако мисли.
Ипак нису они лихтенштајн. Украјина има традицију. Динамо и Кијева , Лобановски итд..

Ни Албанија нема лше играче.
Чак су неки Шиптар међу најбољима у Европи.

Сети се онога са орлом..
Има аквих и у њиховој репки.
Dovla1
09. jun 2019. u 08.06
Taj Siptar koga ti pominjes i na koga mislis, one ne igra za Albaniju već za Svajcarsku i Liverpul. Dao nam je gol u Rusiji.
Ma ova Ukrajina je kurton, videces na prvenstvu Evrope.Njima je važno da tamo budu samo prisutni.Bila je i Albanija posle onog sa dronom,pa su prošli ko bos po trnju.
Ova danas Ukrajina nema igrace kao ona u doba komunizma i posle pada SSSR-a.
Ouija
(Dr)
09. jun 2019. u 10.23
Dovla, to što pricas jeste istina i to se može potvrditi kroz razlicite nacine. Ova vecerasnja utakmica je bila jako cudna... odigrali smo 1:1 sa Portugalom koji je za klasi ipo bolja reprezentacija od Ukrajine i nismo prošli kao sto smo prošli sa Ukrajinom. Onaj moron je totalno unistio tim takticki da ovi nisu znali šta rade na terenu. Koji to idiot menja koncepciju igre, pravi taktiku koja nikad nije odigravana niti isprobana i to još u gostima gde 3 poena maltene znaci prolazak dalje ili ono najgore.

Toliko smo toga videli u poslednjih 15 godina da je isuvise šta diskutovati. Od slučaja „Bogdanov” u Italiji... taj majmun verovatno na platnom spisku nekih od zapadnih obavestajnih sluzbi se okaci kao orangutan na ogradu u Italiji a sudija brze bolje prekida utakmicu ... umesto da je ispraznio deo tribine gde je postojao problem. Ne odmah su prekinuli utakmicu i Italijanim 3-0 i 3 poena.

To isto kopile par godina kasnije ulazi na stadion da „bije siptare” posle Drona... Ko je i kako pustio taj dron na stadion? to nikad nije razreseno do kraja. Naše sluzbe su imale dojavu da dolazi Siptar iz italije i da će da napravi probolem, oni ga legitimisu na granici i pustaju ga u zemlje (jer nisu nasli ništa sporno kod njega) da bi on nekoliko sati kasnije navodno pilotirao dron... ko se ne razume u obavestajni rad i stvari oko državne bezbednosti bi možda i pomislio „jebiga desilo se”... NIJE TačNO ljudi moji dragi taj smrdljivi siptar je bio PUSTEN od strane naših ili dela naše DB-a koji verovatno radi za zapadne sluzbe da uradi to što je uradio nebili se opet nanela steta Srbiji.

Meni je samo zao sto niko nikad neće reci šta se tu tačno desilo, a desilo se to da je taj siptar pusten da uradi ono sto je uradio... tako je isto mogao da spakuje 5-7kg TNT-a i da ga detonira iznad glava 50,000 ljudi koliko ih je tada bilo na stadionu... broj mrtvih od takve eksplozije bi bio na stotine ako ne i hiljade zbog guste mase ljudi na skucenom prostoru...

Šta je bilo sa onim ustašama koje su dosli da prave tucu kada su igrale Zvezda i Partizan??? kada su ih navijaci provaili prebili i izbacili van tribine... bili su uhapseni i odtada tajac... tisincina. Ko je njih poslao? i šta je iza toga ?

Tako da politika I te kako ima umesanih prstiju kada je Srbija u pitanju. Godinama su nas zbog politike podkradali i unistavali u sportu to je bilo vise nego ocigledno. Sto iz vana sto iz nutra.
Dovla1
09. jun 2019. u 10.33
To sto je Bogdanov u Djenovi napravio, ništa to nije posebno. Navijaci i pojedinci zapadnih zemalja prave vece probleme pre i u toku utakmice, bude čak i mrtvih,pa nikome ništa.
Seti se Hejsela kada je bilo 40 mrtvih a utakmica odigrana.
Moramo prvo poći od istine da je politika odavno u sportu.Pa prema tome Uefa,ono sto naredi nasem savezu, ko im se sme od naših suprostaviti.Ne sme niko jer Uefa ima mehanizme da naše kazni ako odbiju poslusnost. Sada ne mogu kao 1992 da zvanicno uvode neke sankcije našim sportistima,ali ima tu i perfidnijih nacina.
Fudbal je sport miliona, najmasivniji sport i kao takav najvazniji za državu, narod i javno mnenje.Zbog toga Zapad nas najviše i kaznjava preko fudbala a ne preko vaterpola jer vaterpolo je malo popularan sport. ovo divljanje navijaca u Ukrajini, vredjanje nas i naše himne,pa zamisli da su to nasi uradili u Beogradu.
Pogledaj u zadnje vreme kako je i Djokovic utihnuo.Nema vise da srbuje,sada siri kao neko jugoslovensatvo, vise hvali hrvatske sportiste. Njegov otac takođe. Znaju dobro da vise, da su na ivici da ih zapad kazni jer su iz Srbije.
Pa šta ima ociglednije neko ono kad je onaj nozem pogodio Moniku Seles.To se nikad pre a ni posle nije desilo u svetu tenisa.Zašto?
Pa Monika nije bila neka lepotica pa da se u nju nesrecno zaljubio.Nije ona bila ni prva a ni poslednja koja je bila prva na listi.prosto ubodena je jer je nastupala za Jugoslaviju koja je tada bila satanisana u zapadnim medijima.
Dovla1
09. jun 2019. u 11.09
Yebes zivot kad neko mora biti dr da bi shvatio ono sto ja pišem:))
toronto1
(medicina)
09. jun 2019. u 14.59
Dovla, predlazem ti da sutra kupis deset karata za utakmicu protiv Litvanije, pa povedi sve svoje istomišljenike i podržite ovaj sjajan tim, sa još sjajnijim selektorom i rukovodstvom FSS, a nama glupim, koji ocigledno ne prihvatamo tvoj scenario pusti da budemo razocarani i da ne dozvoljavamo da nas prave budalama. Da, selektor nije mogao da da bolju izjavu da nas ukrajinci uopste nisu nadigrali. Verovatno da se 0:5 desilo slučajno!
Dovla1
09. jun 2019. u 17.17
Nije se desilo slučajno,opisao sam razlog. Jesu nas nadigrali, i to sam opisao. Takođe sam i napisao da ja ne cenim Krstajica a ni nas savez.Ovaj dr je gore lepo opisao da nema logike da igramo 1-1 sa Portugalom koji je do skora bio i prvak Evrope.E ako ti mislis da je Ukrajina bolja od Portugala. Odavno znam da je Srbima logika slabija strana.Zato nam i jeste sve tako sa državom, standardom i ostalim.
Znam da bi me vecina proglasila paranoikom, bolesnikom,ali nije prvi put da Srbi svoje najbolje ljude, mnogo vece od mene, odbace i proglase za debile, idiote i ludake.
TC-64
09. jun 2019. u 17.58
Koji umišljeni lik pa to je neverovatno.Ovakvo narcisoidno proser.avanje nije vidjeno na ovom forumu.Idi urami svoj nazovi traktat i okaci na zid.Haha nešto slično još nisam video.
Dovla1
10. jun 2019. u 14.06
Slepce jedan.Bog ti dao oci a ne vidis. Usi imaš a ne cujes.
Ne vredi pred svinje bacati bisere. Koliko još treba dokaza tvojoj glupoj glavi?

https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/zunior-moraes-ukrajina-luksemburg-tuzba-uefa-kvalifikacije-euro-2 020/vfwfmyh

Vidis da Ukrajina može da radi šta hoće, Uefa neće da ih kazni,a nas su kaznjavali i kad treba i kad ne treba,a uglavnom kad ne treba.
Niko od vas nije odgovorio na sve one nepravde koje su nam nanete a kad se politika umesala u sport.Pomenuo sam i Moniku Seles,pa Zvezdu,pa sankcije,pa lažni penal 1982. Niko od vas ništa da kaže na tu temu.
TC-64
10. jun 2019. u 14.10
Slepac ti je gacama retardu jedan. Teraj se bre jado jedna jadna. Iskompleksirani stvore.
TC-64
10. jun 2019. u 14.18
Alo bre konjino koja je tada bila reprezentacija 1992 a koja je asda???? O cemu ti pricas??? Ja sam otisao u vosjku u suzama zbog izbacivanja sa EP 92 ali to nikakve veze nema. Tada nas niko nije pobedio na terenu osim te Danske 2-1. Monika Selkes je posle napada onog umobolnika otisla da igra za SAD. Ona je madjarica i lako je to uradila. to se desilo 1993 i vez e blage nema sa ovim o cemu se radio. Kada izgubis 5-0 tu nema teorije zavere. Tu nema prvo taktike, nema borbenosti, nema zelje, nema ničega. I idi leba ti zagnjuri glavu u haldnu vodu i posle pogledaj da li je ista ostalo. Ebote kakav smarac!!!
Dovla1
10. jun 2019. u 15.39
Kretenu ja ne upoređujem koja je bila bolja reprezentacija,ona iz 1992 ili ova sada. Već budalo navodim primer nepravde,kako je ta ekipa iz 1992 nepravedno kaznjena. I Moniku Seles navodim u tom kontekstu.
Retardu i sam si sad potvrdio da sam u pravu kad si naveo te podatke za Moniku Seles. Naveo si da je posle igrala za Ameriku.Pa naravno da jeste posle uboda nozem,zato je i ubodena da ne bi vise igrala za Jugoslaviju. Kakve veze ima sto je Madjarica.Ako je to problem ona ne bi ni igrala za Jugoslaviju već bi odmah igrala za Madjarsku ili Ameriku.I sada imamo puno sportista koji nisu Srbi pa igraju za Srbiju.
Ne vidis budalo da se sada sa Ukrajinom ponavlja isto sto i sa Albanijom pre 4 godine.Uvek u nasu grupu stave tako neke zemlje,pa jednim udarcem ubiju dve muve.Nas izbace da bi isli njihovi ljubimci Albanci i Ukrajinci.
Bogdanov napravi nerede u Italiji, pa kriva Srbioja,a kad se kod nas napravi nered,opet kriva Srbija jer je organizator utakmice.Pa sto onda nije kriva Italija jer je ona bila organizator kad je Bogdanov pravio nerede.Za Srbiju ne važe ista pravila kao za druge.
Vidi se da si glupi retardirani navijac, nepismeni kladionicar koji raspolaze sa par vulgarnih reci u svom celom vokabularu.
Dovla1
10. jun 2019. u 15.39
Kretenu ja ne upoređujem koja je bila bolja reprezentacija,ona iz 1992 ili ova sada. Već budalo navodim primer nepravde,kako je ta ekipa iz 1992 nepravedno kaznjena. I Moniku Seles navodim u tom kontekstu.
Retardu i sam si sad potvrdio da sam u pravu kad si naveo te podatke za Moniku Seles. Naveo si da je posle igrala za Ameriku.Pa naravno da jeste posle uboda nozem,zato je i ubodena da ne bi vise igrala za Jugoslaviju. Kakve veze ima sto je Madjarica.Ako je to problem ona ne bi ni igrala za Jugoslaviju već bi odmah igrala za Madjarsku ili Ameriku.I sada imamo puno sportista koji nisu Srbi pa igraju za Srbiju.
Ne vidis budalo da se sada sa Ukrajinom ponavlja isto sto i sa Albanijom pre 4 godine.Uvek u nasu grupu stave tako neke zemlje,pa jednim udarcem ubiju dve muve.Nas izbace da bi isli njihovi ljubimci Albanci i Ukrajinci.
Bogdanov napravi nerede u Italiji, pa kriva Srbioja,a kad se kod nas napravi nered,opet kriva Srbija jer je organizator utakmice.Pa sto onda nije kriva Italija jer je ona bila organizator kad je Bogdanov pravio nerede.Za Srbiju ne važe ista pravila kao za druge.
Vidi se da si glupi retardirani navijac, nepismeni kladionicar koji raspolaze sa par vulgarnih reci u svom celom vokabularu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.