Diskusije : Navijači

 Komentar
Karma Milivojevica, Nastasica i Grujica!
toronto1
(medicina)
07. jun 2019. u 16.40
Ovaj strucni stab naše reprezentacije je olicenje laži, podmetanja i svega onog cime se služe prevaranti. Ovo veceras je samarcina i karma pomenutih igrača, kojima je podmetano da su spremali puc, da neće da igraju za mladu reprezentaciju i tako u krug. Možda postoji još neki menadzer ili agent ili neki igrac koji treba da se proda, pa ga pozovite da igra za Srbiju.
TC-64
07. jun 2019. u 16.47
Sve si tačno rekao. Ovo je stvarno propast i čini se da ima još dosta da se propada. Jer u ponedeljak dolayi Litvanija, sreća pa je pred praynim tribinama koje i treb ad budu i ubuduce prayen dok govna konacno ne odu. Imamo ne ynam ni koliko potpredsednika, ludilo totalno i nekih sekretara, kom qurcu oni lsuye. Cela bulumenta se vrti. Karadyic je pocasni predsednik, onaj Djoric ne propusta priliku da putuje sa reprezentacijom svaki put. Pun mi ih je vise qurac. Ovi kao da su jeli bunike. Kao neka ekipa iy dvorista da se skupila a ne skup visoko p'lacenih igrača koji igraju u velikim klubovima yapayene uloge uglavnom.Dosta vise. Ostavke pod hitno!! Promene korenite. Ovo je nevidjena kanalizacija od saveza, igre, atmosfere. DOSTA VISE!!!!!
toronto1
(medicina)
07. jun 2019. u 16.50
Ništa se neće desiti i jedini način da se govna oteraju je da niko ne ide na utakmice i da tribine stalno budu prazne. Nema druge.
TC-64
07. jun 2019. u 16.53
Nema druge. Ovo je zastrasujuci uzas. Katastrofa.
Dovla1
07. jun 2019. u 17.48
Koliko smo mi kao narod mentalno rastureni, to je mnogo strasnije od ovog poraza 0-5. Čitam komentare po internetu.Svi krive igrace,selektora, savez itd.
Nikod a se seti da je u pitanju nešto drugo,sto nema veze sa fudbalom.Zar vi mislite da je Ukrajina neka sila u fudbalu?
Nije naravno.Ovako kako smo igrali,nas bi veceras pobedila i Malta.
Čim je zreb obavljen,kad sam video da je sa nama Ukrajina, odmah sam rekao da mi nećemo ići na evropsko prvenstvo. ukrajina mora ići jer je fudbal postao politika odavno.Mora ići jer je Ukrajina ljubimac EU i zapadne politike. Portugal će takođe ići,a zna se ko mora da odpadne.
Pa ako treba Ukrajini, pobedice oni nas i u Srbiji.
Prosto nasem savezu je anredjeno da veceras moraju izgubiti.
Setite se one namestaljke sa Albanijom i onim dronom u Beogradu.Takođe smo pokradeni da bi Albanija isla dalje. Srbija je bila na nekim svetskim prvenstvima ali na evropskom izgleda nijednom pod imenom Srbija.
Kosovo je takođe namerno baceno u grupu sa Crnom Gorom,da se vezbaju da za koju godinu Kosovo bude u grupi sa nama.
Evo sad lepe prilike da se fudbalski savez Crne Gore oslobodi Tumbakovica i ostalih nepodobnih Srba.
Ne bi me cudilo da i Kosovo Uefa progura da odu na evropsko prvenstvo.
Biće u nasoj grupi još cudnih rezultata,ali jedno je sigurno,mi nećemo otici a Ukrajina hoće na evropsko prvenstvo.
Ukrajina nikad nije imala losije igrace,losiji tim,ali eto.Videli ste gde se igralo,u Lavovu koji je poznat kao fasisticki grad.Videli ste i publiku prema nama.
toronto1
(medicina)
07. jun 2019. u 19.36
Ako je tebi tako lakse onda super. Tesi se, ali istina je da smo mi jedna velika nula u fudbalu i da sve kreće od mafijaskog rukovodstva, koje samo brine kako će pokrasti sto vise novaca za sebe, pa je onda takva i atmosfera u ekipi, gde igrači znaju i vide šta se radi. Zašto vecina igrača moli Boga da se Milivojevic vrati u ekipu. Ako je uistinu organizovao puc, onda bi ga svi igrači ispljuvali i rekli mu da nikad i ne pomisli da obuce dres reprezentacije. Ne vecina igrača želi da se on vrati, ali lazovi koji su ga optuzili neće da se izvinu. Upravo zato je atmosfera u ekipi mrtvacka i kao da momci mrze da se pojave na terenu. Ekipa lici na raspad sistema i na zalost nema tu ni zavera ni politike sa strane. Možda politika našeg rukovodstva. Jedina svetla tacka u zadnjih 13 godina je Anticeva ekipa, koja je licila na nešto, sve što se desilo posle toga je blagi očaj. Provlacili smo se i u Irskoj i u Velsu i vile su nas nosale. Nikakvu igru nemamo. Mi ne možemo da nađemodesnog beka zadnjih deset godina. Igra Rukavina koji ne zna da li je dosao ili posao? Krstajic je covek bez autoriteta, koji samo iznese šta mu se naredi i klima glavom. Nije on kriv sto nikada nije trenirao ozbiljnu ekipu i sto je gurnut u vatru i neznalica je. Tadic je ove sezone razbijao u Ligi sampiona, a danas se nije video na terenu. Da li je moguće da iko uopste brani ovo ruglo od ekipe?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.