Diskusije : Navijači

 Komentar
На мети Звезде ова два појачања за Евролигу
Odesa
(надежда, вера и л)
23. april 2019. u 12.40
A SADA POJAČANJA Dva sjajna igrača na meti crveno-belih!

Crvena zvezda je zasluženo osvojila ABA ligu
Ispunjen je zadatak – Crvena zvezda se plasirala u Evroligu. To je samo početak ogromnog posla koji sada predstoji pred upravom predvođenu Nebojšom Čovićem.
Pre svega treba da se obezbedi budžet veći nego što je bio u ovoj sezoni jer nije isto kad učestvuješ u Evrokupu i najjačem klupskom takmičenju. Obično je oko tri miliona izdvajano za seniorski tim i stručni štab u sezonama u kojima je Zvezda bila u Evroligi, pa ni sada ne bi trebalo da bude drugačije. Plasmanom u elitu evropske košarke, trebalo bi da se poveća i interesovanje sponzora, pa se veruje da će klub s Malog Kalemegdana uspeti da zatvori finansijsku konstrukciju.

Treba i pojačati tim. Ovaj sastav je bio superioran u ABA ligi, ali nije bio dovoljno dobar za Evrokup, gde je ispao posle druge faze. Za Evroligu mora da se preskoči ne jedna, već nekoliko stepenica. Za to je potrebno da se dovedu nekoliko top pojačanja.

I onda dolazimo do dva imena koja su još zimus bila u opticaju. Do realizacije posla tada nije došlo, ali želja nije nestala. Dakle, na meti crveno-belih su Miloš Teodosić i Ognjen Kuzmić. Povoljna okolnost je to što su obojica slobodni. U ovom trenutku Teodosić nema klub, a za neki mesec, ovog leta, Kuzmiću ističe dvogodinji ugovor s Realom.

Nema nikakve dileme da bi dolazak Teodosića predstavljalo pravu „bombu”, s njim bi igra Zvezde bila podignuta na viši nivo. Takođe, s Kuzmićem pod obručima dobija se mnogo. Uostalom, to je pokazao igrajući za crveno-bele u Evroligi.

Teodosić i Kuzmić u Zvezdi? Koliko god zvuči pretenciozno, uopšte nije nemoguće.

https://www.maxbetsport.rs/a-sada-pojacanja-dva-sjajna-igrača-na-meti-crveno-belih-114423/
Werba
(N/A)
23. april 2019. u 15.30
Po meni Kuzmic da,-Teodosije ne, jer ga niko neće. A ni duže vreme ne igra. Suska se da je u pregovorima sa dolinom Morace. Trazi puno para a ovi kažu: 'ne vrJedis koliko ni za kamen Lovcena. Mi ti nudimo ovoliko a ti uzmi ili ostavi'.

I da, Kuzmina prednost je ta, sto konstantno igra,- ne pravi pauze.
Werba
(N/A)
07. jun 2019. u 16.55
-samo da podsetim na Krstine pomoćnike:

Zirafa i Hijavata ..:))(Zigic i Pantelic)

Uzgred Ljajicu nije bilo lako, plak'o je na klupi kada ga je Krsta zamenio. Plak'o je od nemoci da pomogne onima tamo zalutalima na terenu.. Ostale, evidento je bolela patka kako će se utakmica zvrsiti. Toliko o Ljajicu koji nije hteo da peva himnu.

Još jednom se pokazala Krstina genijalnost sa izabranom taktikom a još vise sa izabranim pomoTJnicima...
Najbolji na terenu Fejsa (i Krsta) kome je kamera pratila nalikirani repic na vr' tintare okruzen ondijanskom Kiova sarom-/pisijada...

I ko je taj Jovic???
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.