Diskusije : Navijači

 Komentar
Odbojkaška superliga srbije:и овде разбијамо..
Odesa
(надежда, вера и л)
22. april 2019. u 17.18
ODBOJKAŠKA SUPERLIGA SRBIJE Brejk Zvezde na startu finala plej-ofa

Odbojkaši Crvene zvezde trijumfovali su u prvom meču finalne serije plej-ofa Superlige Srbije protiv Vojvodine NS seme rezultatom 1:3, po setovima 24:26, 18:25, 25:16, 23:25.

Beogradski crveno-beli su uspeli da naprave brejk već na startu finalne serije plej-ofa i povedu sa 1:0 u pobedama. Ekipa koja prva ostvari tri trijumfa u seriji postaće novi šampion Srbije.

Спортска институција: Црвена Звезда !!!
Odesa
(надежда, вера и л)
22. april 2019. u 17.21
Ај ем вери, вериииии хепи тудеј:

ZVEZDA OBJAVILA NOVO POJAČANJE Crveno-beli otkrili: Stiže nam SVETSKA TITULA!
FK Crvena zvezda 22.04.2019. 21:24
Komentara: 0
FK Čukarički, FK Crvena zvezda FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA
Jedan od najvećih uspeha u istoriji Crvene zvezde bilo je osvajanje Interkontinentalnog kupa 1991. godine i nakon zvaničnog priznanja svetske titule, klub sa radošću obaveštava javnost da se pristupilo izradi trofeja planetarnog šampiona.

Međunarodna fudbalska federacija donela je pre više od dve godine, u oktobru 2017. odluku da se svi osvajači nekadašnjeg Interkontinentalnog kupa između 1960. i 2004. zvanično proglase za prvake sveta. Do 2005. godine Interkontnentalni kup igrali su šampioni Evrope i Južne Amerike, da bi se nakon promene u ovo takmičenje uključili klubovi iz celog sveta
Crvena zvezda je nakon promene FIFA tako i zvanično postala klupski šampion sveta, i priznata je titula osvojena 1991. godine. Čuvena crveno-bela generacija do svetskog trona je došla pobedom nad ekipom Kolo Kolo sa 3:0 u Tokiju.
Sada je dobijena i zvanična dozvola da se krene sa izradom trofeja svetskog prvaka po FIFA licenci. Klub je započeo izradu pehara koji će uskoro krasiti već bogate vitrine muzeja na stadionu „Rajko Mitić”.
Tim povodom biće organizovan i niz promotivnih akcija, a očekuje se da pehar stigne do počeka nove sezone. Ujedno, to je i najavljivano pojačanje Crvene zvezde, koje će svakako biti od velike vrednosti.

https://sport.blic.rs/fudbal/domaći-fudbal/zvezda-objavila-novo-pojacanje-crveno-beli-otkrili-stize-nam-s vetska-titula/slkjjp3
Pavle_Djurisic
22. april 2019. u 21.26

Malo duži epitaf večeri u Beogradu:
Igračima CZ se dodjeljuju pehar i zlatne medalje, igračima Budućnosti srebrne medalje, a „izborniku” Repeši se dodjeljuje sako AXXAXAXZAXAXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.