Diskusije : Navijači

 Komentar
Kmeeee kmeeee kmeeee
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
21. april 2019. u 18.22
SAOPŠTENJE IZ HUMSKE 1
PARTIZAN SE OGLASIO POSLE PORAZA U NIŠU: Razbojnik Nikolić silovao Partizan! Brutalna oružana pljačka (VIDEO)
FUDBAL
21.04.2019. 22:02h

Partizan se oglasio posle poraza od Radničkog u Nišu okrivljujući za neuspeh sudiju Bojana Nikolića.

Crno-beli zameraju Nikoliću da prekršaju dosuđenom u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena posle kog je Saša Stojanović iz slobodnog udarca izjednačio, kao i na priznatom drugom golu Nišlija u 48. minutu.

Zato su u Humskoj 1 napisali saopštenje u kome se kaže:



„Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom - uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.



Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.



Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.



Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala.

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.



Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani ”Boki„ večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?



Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba”.

-------------------------------------------------------------

hahhahahahahahahhahaa koji su bre ovo likovi, koje melodrame pišu, pa zadruga i parovi ne mogu ni da prismrde partizanu kad se radi o drami i kukanju hahahahahhahahahahahahahah

e jeste pokvaren taj Vucic ne samo da im je ukrao titulu već im ne da da budu ni treci na tabeli hahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
21. april 2019. u 18.24
izasao oglas u politici: jugoslovenski nogometni klub partizan trazi za stalni radni odnos tri babe narikace koje će da kukaju nad nasom crnom sudbinom!!! hahahahhahahahahahahahahahahahahahaa
Zvezda_do_Tokija
21. april 2019. u 19.48
ha ha ha

tri babe su malo za njihovo kukanje... ha ha ha
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.