Diskusije : Navijači

 Komentar
Oвако то ради секта:„grobari” prozivaju krstića
Odesa
(надежда, вера и л)
20. februar 2019. u 10.21
„GROBARI” PROZIVAJU KRSTIĆA Ima li neka hala u Beogradu bez direktora?

Navijači Partizana uzeli su na zub nekadašnjeg centra Nenada Krstića. Bivši igrač crno-belih je, podsetimo, dan posle finala Kupa Radivoja Koraća prokomentarisao da je Beron napravio faul nad Lendejlom, ali da se to ne sudi.

– Treba to pustiti u produžetak da se reši jer je poslednja sekunda, finale, veliki ulog… Jeste bio faul, na usporenom snimku se vidi, ali opet sa druge strane to se ne sudi. Gledam iz nekog igračkog ugla. Ne tendenciozno, drago mi je da suđen i da je Partizan osvojio, ali iskren da budem ja tako razmišljam – izjavio je Krstić.

Na navijačkim forumima krenula je kanonada. Bivši član crno-belih, koji je od 2000. do 2004. igrao za klub iz Humske i u tom periodu tri puta osvojio titulu, našao se na meti „Grobara”.

– Jel‚ima neka hala u Beogradu a da nema direktora? Ako ima onda je Krstić najozbiljniji kandidat, ne poseduje nijedan ljudski kvalitet – jedan je od komentara navijača kluba iz Humske.

Е зато сте мали клуб. Мали, завидљиви и подао клубић. немате сећај поштовања и респекта ни према коме сем према својој болесној сујети.
Сад вам ни Крстић не ваља. До ове изјаве би га ковали у звезде али сад...џаба му сав онај труд, залагање и добре игре којима је допринео спортским успесима клуба. Све се то сад брише, нису битни клупски успеси, јер они се изгледа и не воле и најмање поштују:...сујета је много важнија, важнија од свега и пре свега. Ви заправо и не волите свој клуб него - своју болесну сујету. Ви сте увек у праву, дрги су ти који не ваљају и у криву су. То је типичан менталитет СЕКТЕ:...искључивост !!!
Зато и нисте клубм ни спортско друштво него најгаднија секта !!!
Pavle_Djurisic
20. februar 2019. u 10.27
Odesa brate skracujes im zivotni vek!!!:::)))
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
20. februar 2019. u 10.32
Prskanje po sekti se I dalje nastavlja... hahahha
Odesa
(надежда, вера и л)
20. februar 2019. u 10.56
Сами су га себи скратили, брате. Не животни, ал` спортски - свакако !!!
То изједа злоба, мржња и завист. Нема ту говора ни о каквој љубави према клубу, подршци према играчима. Сујета, егоизам, сујета, егоизам...и тако до распада секте.
Stari-vuk
20. februar 2019. u 15.05
vi ste sami sebi i dijagnoza i lek
Odesa
(надежда, вера и л)
21. februar 2019. u 10.19
Хахахахха, вуче...може и тако. И ви имате дијагнозу ал` за њу нема - лека !!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.