Diskusije : Navijači

 Komentar
Musa neće da igra sa musavima iz humske
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
15. februar 2019. u 10.36
14. februar 2019 | 15:19 » 15:27

Trener crno-belih će imati problem sa sastavom tima protiv Bačke u subotu

Trener Partizana Zoran Mirković održao je konferenciju za novinare pred početak prolećne polusezone, gde crno-beli u subotu od 13 časova (Arena sport 1) gostuju Bačkoj.

On je poručio da njegovu ekipu očekuje ozbiljan i disciplinovan protivnik, a otkrio je i da ima problema sa sastavom ekipe, jer je u krug povređenih i bolesnih ušlo još nekoliko igrača, pored već poznatih Đorđa Ivanovića i Danila Pantića, koji vuku povrede.

Musa nije u konkurenciji za meč, još ga je i grip „sastavio”, tako da baš nema sreće - rekao je trener crno-belih, koji ne može da računa ni na Pantića, Ivanovića, kao i na Vulićevića, koji ima problema sa ložom.

- Do daljneg su Musa i Ivanović van stroja, detaljnije ne mogu ništa da kažem. Mnogo fale sva četvorica za ovu utakmicu - zaključio je Mirković.
Odesa
(надежда, вера и л)
15. februar 2019. u 12.44
Мислим да се тај препланули норвежанин неће баш наиграти фудбала, уопште. Није то озбиљан играч. професионалац. Све ће то код њега остати на рекреативном нивоу. Уосталом, он и јесте на правом месту, јер сектин квалитет је сад на рекреативном нивоу мада они халуцинирају да су нешто друго.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
15. februar 2019. u 12.55
tek dosao pa bolestan??? video sam da se tamo na pripremama zalio da su ovo najteze pripreme ko je imao u zivotu i da nikad nije tako teško radio??? odmah ti jasno o kome se tu radi. valjda će da ozdravi do derbija da pa da mu poželimo dobrodoslicu na marakani.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
15. februar 2019. u 14.30
Ko je taj Musa Kesedzija??

Ahhh to je ono veliko pojacanje koje stiglo iz neverovatno jake Norveske 5-te lige... hahahaha

Jedva cekam derbi
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.