Diskusije : Navijači

 Komentar
Https://www. superodmor. rs/hrvatska
zori
(Чича)
12. februar 2019. u 05.34

„Rekao sam da imamo utakmicu i želimo popiti kavu. Zatim mi je rekao, 'ajde, ajde, popij to i bjež', ja sam se nasmijao i mislio da je sve neka šala, ali rekao mi je da nije i da ništa nije smiješno. Najgore sam prošao u čitavom kaosu jer mi je prilikom bijega pala jakna. Ostao sam usred Rive u Zvezdinoj trenirci. Zato su se i na mene najviše fokusirali napadači, rekli su mi da skinem to sa sebe, počeo sam trčati da spasim živu glavu jer ih je bilo dosta. Nisam znao gdje krenuti, udarali su me, a vidio jednog dečka kako je nožem krenuo na mene i zakačio me po nozi. Jedino što sam mogao u tom trenutku je skočiti u more. Policija mi je rekla da sam napravio dobru stvar, skočio sam misleći da sam se spasio. Ali, tada je nastao kaos jer su me počeli gađati svim i svačim. Bacio sam sve sa sebe, skinuo majicu i nakon tri, četiri minute rekao okupljenim ljudima da zovu policiju jer će me netko ubiti. Najviše me zaboljelo što su ljudi koji su se okupili nastavili vikati ubij četnika, umjesto da mi pomognu. Ja sam rekao da sam vaterpolist, a ne huligan i da nemam nikakve veze s ničim. Nakon deset minuta u hladnoj vodi došla je policija i tu sam našao spas. Da nisam skočio u more, ne želim niti pomišljati što bi se dogodilo. Samo mi je obitelj bila na pameti, moje dijete i moja žena... samo sam se htio spasiti pod svaku cijenu. Hvala policiji u Splitu koji su bili profesionalni”, rekao je Kralj.

Stari-vuk
12. februar 2019. u 05.53
Pa sad Beogradjani a pogotovu Novosadjani navalite na godisnji odmor u Hrvatsku i želim vam od srca po jednu colovnu cev po ledjima
Odesa
(надежда, вера и л)
12. februar 2019. u 06.48
...фала ви лепо, мени је летовање на Дунаву подно Фрушке Горе сасвим довољно лепо. Треба уживати у лепотама Србије, хвала Богу, дао нам их је на претек !!!
CTEBA
(penzioner)
12. februar 2019. u 08.56
Незнам брате, шта нама Србима фали?
Као да имамо неку генетску деформацију па никако да нам вијуге прораде.
Изигравамо нкакве миротворце, ширимо љубав и братство и јединство а они нас сваки пут покољу, а ми опет по старом.
Хеј бре па пла Србије је навијало за Хрватску на сетском првенству!!!!
Немам појма шта треба да нам ураде да се једном опаметимо.
profiter
12. februar 2019. u 13.59
Umesto da se pomarisu sa njima lojava cigancad dali se u bezaniju
Još ono govno nije znao kuda bezi upalo u vodu
Bruka turska
windy-chicago
(windy-chicago)
12. februar 2019. u 14.30
Ko da se pobije... oni ... . Oni se biju jedino ako ih ima 200 na jednoga. Mali uplaseni mandovski misevi. Ovo me podseca na Alana Forda, kad njega i Olivera napadnu dvojica. Kaže Alan... bezimo Olivere,, njih je dvojica, a mi smo sami. Ahahahahahahahahahahahaha.
😆😆😆😆👟👟🧦🧦🔩🔩
CTEBA
(penzioner)
12. februar 2019. u 14.45
Ех Винди, лако је вама, вас никада неће напасти у Хрватској.
Лако је бити херој кад знаш да те чекају ко брата.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
12. februar 2019. u 15.46
lako je Beogradskim Crno Belim Ustašama da nas provociraju, video je ceo svet šta je bilo na Juznoj tribini u Derbiju pre par godina kad su Splicanski Glodari dosli da pozdrave svoje „drugare”

https://www.24sata.hr/media/img/2b/d2/ceb8462f361829bba157.jpeg

Inače WIndy kako kaže Mindy je rodom iz Dalmacije, znaci on kao i tipican Glodar navija za te bolesne Ustaše, ima njih takvih ko kusih pasa a vecina ih je na ovom forumu

http://srce-je-tu-kod-juga13.tumblr.com/post/88796541996

TC-64
12. februar 2019. u 16.04
A zašto bi sportista trebao da se tuce van terena? O cemu vi pricate? Pa nije on otisao zbog toga tamo, nego da igra utakmicu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.