Diskusije : Navijači

 Komentar
Zvezda se više ne može zaustaviti - Terzic
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
13. decembar 2018. u 15.59
Proslosezonski uspeh u ligi evrope doneo je klubu oko 6 miliona, koje je Terza pametno iskoristio za dovodjenje novih igrača i na osnovu toga ostvarili smo nevidjen uspeh u Ligi Sampiona ove godine. Mogu da mislim kako će sledeća sezona da izgleda posle svih ovih silnih para koje smo uzeli!!!

-----------------------------

Zvezdan Terzić za Blicsport sumirao Ligu šampiona i predstavio planove: ZVEZDA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI!Veljko Ivanović  13.12.2018. 17:03 15 

 Tweet

Stav je čitave sportske javnosti, a ne samo moje mišljenje, da je ovo najuspešnija sezona u poslednjih 25 godina našeg kluba - kaže Zvezdan Terzić, alfa i omega srpskog šampiona.

Zvezda je poražena od PSŽ sa 4:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, ali generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić za početak razgovora ističe sliku koju je klub poslao u svet.

- Vratili smo Zvezdu na mapu Evrope! Zvezdu ponovo doživljavaju kao veliki klub i to oseća i naš narod, gde god se okrene čovek, Zvezda je tema broj jedan. To je najveći benefit ove fudbalske sezone. Svi pričaju samo o Fudbalskom klubu Crvena zvezda, i stari i mladi, i muškarci i žene, svi sa ushićenjem. Neverovatno! Sve rezultate, i sportske i finansijske, iskoristićemo kao novi zamajac, nećemo se zaustaviti na ovome, ovo je početak stvaranja velike Zvezde. Zvezda se više ne može zaustaviti - kaže Terzić za Blicsport.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Zvezdan Terzić

Tim sa „Marakane” je prvi u istoriji koji je uspeo da se plasira u dva evropska takmičenja od prvih rundi kvalifikacija, prošle sezone u Ligi Evrope, sada u eliti.

- Stav je čitave sportske javnosti, a ne samo moje mišljenje, da je ovo najuspešnija sezona Crvene zvezde u poslednjih 25 godina. Imamo mnogo razloga da budemo ponosni, pogotovo kad se uzme u ozbir kakav smo put prošli. Zvezda je prvi tim koji je počeo od prvog kola kvalifikacija i ušao na kraju u Ligu šampiona. Sam taj put od četiri runde, osam utakmica, bio je za ponos, a onda kada smo na žrebu u Monaku izvukli ovu grupu smrti - Liverpul, PSŽ i Napoli, niko nam nije davao ni promil šanse da ćemo preći centar, a ne da ćemo postići gol.

FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Crveno-beli su dali barem gol protiv sva tri rivala u, po mnogima najtežoj grupi.

- Zvezda je pokazala da je veliki tim, imamo razloga za ponos. Prevazišli smo sva realna očekivanja objektivne sportske, evropske javnosti. Niko ko imalo poznaje fudbal nije očekivao da Zvezda može da pomrsi račune, da uzme četiri boda, da postigne pet golova, dali smo gol svima, i Pari Sen Žermenu, i Liverpulu, i Napoliju. Imamo razloga da zvezdaši budu ponosni, ostaje žal - ali to je stvar iskustva - što na nekim utakmicama nismo pružili više. Tu pre svega mislim na utakmicu u Parizu, oni su možda i najbolja ekipa individualno koju je svet ikada video. Imaju takav kvalitet da kada im krene, nema taktike koja može da ih zaustavi, nema te odbrane. Njihova brzina i fizička moć, to je toliko spektakularno da je neverovatno.

Crveno-beli su na momente potpuno nadigrali favorizovane rivale.

- Mogu da žalim jer smo ostavili sasvim solidan utisak i u Liverpulu prvih pola sata, pokazali smo da možemo da igramo, drugo poluvremenu u Napulju takođe. Da ne govorim o čitavim utakmicama protiv Liverpula i Napolija u Beogradu, pa i pola sata drugog poluvremena protiv Pari Sen Žermena. Bili smo toliko dominantni da se nije znalo ko je Crvena zvezda, ko je PSŽ. Presekao nas je treći gol i ono što je nedopustivo je da ne smemo da primimo gol iz prekida i to u periodu najbolje igre Zvezde.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Zvezdan Terzić

Terzić ističe da se već razmišlja o kvalifikacijama za Ligu šampiona sledeće sezone i koraku napred.

- Zvezda će iz sezone u sezonu biti jača. To je sigurno, u januaru se spremamo da sezonu privedemo kraju, da osvojimo titulu, ali i za start kvalifikacija za Ligu šampiona. Već sada kreću pripreme za sledeću sezonu! Potpisali smo ugovor na četiri godine sa Pavkovim, ostaće duže u klubu. Nosioci igre će ostati, dakle, Marin i Boaći. Dogovor je da ne diramo igrače kojima ugovor ističe u junu, da se fokusiramo na završetak prvenstva i da od 15. decembra privedemo kraju razgovore koje vodimo mesecima. Samo smo ih zamrzli u završnici, da im ne bismo odvukli fokus, ali ne sumnjam da ćemo naći zajednički jezik.

On dodaje da je svaki od igrača zaslužan za uspeh.

- Ove jeseni smo odigrali 37 takmičarskih utakmica, mi na proleće imamo samo 16 plus u Kupu Srbije - jednu, tri ili četiri zavisi. Dakle, na proleće imamo skoro upola manje utakmica nego jesenas, a imamo veliki broj igrača koji su nas spasli da budemo ovoliko dominantni na sva tri fronta. Bez ovolikog fonda igrača ne bismo uspeli da izdržimo ovu trku. Na proleće ćemo imati manju potrebu za tolikim brojem igrača, pa ćemo po završetku sezone, posle 15. decembra, videti šta ćemo sa ovolikim brojem igrača. Možda će biti neke prodaje, ali ključni igrači, koji su nosioci igre, ne mogu da idu.

Rezultat protiv PSŽ previsok

Sudija Vili Kolum kao da je previše poštovao „svece”, posebno kod poslednja dva pogotka.

FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Dušan Jovančić u duelu sa Markom Veratijem

- Sve pohvale igračima, stručnom štabu, kao što sam rekao, prevazišli su sva očekivanja. Rezultat je bio previsok u utorak u odnosu na prikazanu igru, bio bi drugačiji da su sudije imale ujednačen kriterijum. Prvi gol je pao posle očiglednog faula nad Pavkovim, a četvrti posle ofsajda. Realan rezultat je bio 2:1 ili 3:2, kod 2:1 se lomilo, bili smo tada blizu izjednačenja - dodao je Terzić.

Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
13. decembar 2018. u 16.14
A šta ako „alfa i omega” pokupi lovu i ode na godisnji u CG? Lepljivi su lopovski prsti.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
13. decembar 2018. u 16.36
A šta ako ti semenke pregore u rerni dok ti ovde baljezgas?
Pavle_Djurisic
13. decembar 2018. u 16.43
aXXAXAXAXAX
TC-64
13. decembar 2018. u 17.45
Hahahaahah saljaaasss!!!!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
13. decembar 2018. u 18.50
Semenkar dobia po fruli ceo dan ... hahaha
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
13. decembar 2018. u 20.59
Kenjan dobija po veni ceo dan hehehehehh
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
14. decembar 2018. u 01.11
Oho-hoho nema ništa lepse nego kad glupim sabanima ortak sa severa uvali patku.
Nevo, kad se pre skupe i poredjaju da duvaju frulicu? Šta ti je navika i dresura.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
14. decembar 2018. u 02.29
Oho-hoho nema ništa lepse nego kad glupi semenkar umisli da je neki opasni internet huligan hehehehehehe
Zvezda_do_Tokija
14. decembar 2018. u 05.26
Gol za sledeću sezonu je proleće u Ligi Sampiona
Zvezda_do_Tokija
14. decembar 2018. u 05.31
Spremaj Sumu pa salji u Makabi, Zvezda se umiriti ne može
Pavle_Djurisic
14. decembar 2018. u 09.02
Ohhooohoo Tovare Christmas je
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
14. decembar 2018. u 09.36
Kad neko mnogo Keny-a dolazi do zagadjenja...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
14. decembar 2018. u 10.52
kenjan narkoman, zabio jezik u golubovu bulju! kenjane narkomane zadah ti smrdi na golubova govna!
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
14. decembar 2018. u 11.09
Emilija deli prvo mesto za frulu zajedno sa seljakom iz NY.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
14. decembar 2018. u 12.24
Semenkar cuti i pusi!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.