Diskusije : Navijači

 Komentar
Шта је заједничко?
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2018. u 18.23
Шта је заједничко за ово двоје? И једно и друго кроз своје јавне наступе шире лажи о Србима, и намећу колективну одговорност српском народу. Пази кад их је и „безмозгашка” ДОС-овска опозиција оличена у СзС прозрела.

https://www.blic.rs/vesti/politika/iza-toga-stoje-odredjene-opozicione-stranke-karanovic-i-vujosevi c-otkrili-zašto-nisu/99cssn2
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2018. u 18.31
Иначе, власт не ваља, тј. катастрофална је по економске, националне, друштвене, итд. интересе земље, али ови што би да их мењају и што се намећу као некаква опозиција - Јеремићи, Стефановићи, Живковићи, Тадићи, Јанковићи, Трифуновићи, Карановићке, и сл. либерално-петоколонашки шљам су још гори. Сјаши Курта да узјаше Мурта.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2018. u 18.39
https://srbin.info/2018/12/08/zašto-dusko-vujosevic-i-mirjana-karanovic-nisi-govorili-na-protestu-protiv-vucica/
TC-64
12. decembar 2018. u 18.40
Svima njima su bitne samo pare i to je sve. Ništa drugo ih neinteresuje.
TC-64
12. decembar 2018. u 18.41
Ne zna se ko je gori.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2018. u 18.44
Управо то, борба за власт. Ја не знам колики идиот или мазохиста човек треба да буде па да опет гласа за ове рецидиве прошлости који су годинама уништавали земљу, друштво, институције државе, испоручивали генерале, итд.

А овај Вујошевић који тврди како су Срби главни кривци за рад мора бити мирођија у свакој чорби.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2018. u 18.46
У ЦГ гуше не дају Србима никаква права, а код нас Црногорци (који се тако и изјашњавају) држе митинге и воде главну реч око борбе за власт.
TC-64
12. decembar 2018. u 19.02
Voleo bih da Karanovicka i Vujosevic objasne majkama poginulih vojnika u Tuzlanskoj i Sarajevskoj koloni( i to ne samo poginulih nego živih spaljenih u vozilima kako su oni koji su se vracali kuci su Srbiju sa služenja vojnog roka krivi za rat? Koja je to njihova krivica da budu živi spaljeni od strane muslimanskih fasista? Samo to neka objasne! Jer tako je sve i pocelo!
TC-64
12. decembar 2018. u 19.08
Neka ta djubrad objasne kako šta su to skrivili tim muslimanskim fasistima civili u Skelanima i Bratuncu i mnogim selima koje su pobili? Koja je njihova krivica osim sto su Srbi?
Koja je krivica nas Srba za muslimansko - hrvatski sukob u centralnoj Bosni i muslimansko-muslimanski sukob oko Bihaca? Da nismo možda krivi i za rusenje Mstarog mosta u Mostaru? A ustaše su ga sruile!
Pa neće biti da smo mi krivi za rat!
Srba nema u Zagrebu, u Sarajevu, u Splitu, u Pristini, a mi krivi!!! E pa neće biti!
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2018. u 19.25
Све то они врло добро знају, али је њихов посао да лоботомирају свест грађана и српском народу наметну бреме највеће одговорности за рат, како би нас лакше духовно и економски поробили, а себи обезбедили владајући положај у друштву у виду тзв. „грађанске класе”, која је и 1941. била на страни Хитлера.

Па имаш их и овде на форуму, није ли wajtblek написао да су Срби почели рат и не изјашњава ли се тај у пежоративном смислу кад пише о Србији („смрдљија” и тсл)?

ofarbaniboy
(varim)
13. decembar 2018. u 08.59
Ko li tebe placa ? Ili seres po navici ?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.