Diskusije : Navijači

 Komentar
Koja je to bagra! ove treba proterati iz Srbije!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
08. decembar 2018. u 03.15
kradu, lažu, otimaju tudje, ne placaju zaposlene, manipulisu!!!!! ovo sve treba u mulj da se govnima zatre svaki trag!! unistise i Srbiju i sport!!

-----------------------------------------------------------------

7. decembar 2018 | 15:27 » 19:01

Predsednik opštine Voždovac izneo šokantne podatke o VK Partizan: Duguju 15 plata, 117 miliona za struju, 42 miliona za vodu (FOTO)

Aleksandar Savić istakao je da opština Voždovac trpi pritiske danima i izneo je svoju verziju priče

Opština Voždovac održala je konferenciju za novinare, kako bi javnost upoznala o svojoj verziji priče o sporu sa VK Partizan oko upravljanja Sportskim centrom na Banjici, zbog čega crno-beli imaju problema sa grejanjem vode.

Predsednik opštine Voždovac, Aleksandar Savić, istakao je da trpe ozbiljne ptitiske od strane užeg kruga VK Partizan.

- Opština Voždovac i sportski centar Voždovac u poslednjih mesec dana trpe pritiske od strane, neću reći vaterpolo kluba ‘Partizan’, nego užeg rukovodstva vaterpolo kluba Partizan, gde se pokušava staviti teret njihovog dugovanja i njihovog nesavesnog rukovođenja tim centrom na teret opštine, odnosno sportskog centra Voždovac - poručio je Savić, koji je istakao da opština ozbiljno pomaže razvoj sporta.

- Za ovu godinu odvojeno je 25 miliona dinara za 36 klubova na ovoj opštini - konstatovao je on.

Savić je otkrio i da je pitao Aleksandara Šoštara Koliko termina da plati opština, ali prvi čovek VK Partizan nikad nije dao odgovor na to pitanje.

Takođe su obelodanjeni podaci koliko Partizan duguje za struju i vodu - 117 miliona iznosi dug za struju i 42 miliona dug vodu, a računi su blokirani, što kod Savića izaziva sumnju.

To znači da neko nekom na ruke plaća, a ako bi hteli termine za trening, tu nema malverzacije sa novcem - rekao je Savić, koji je rekao i da je Sportski centar Šumice bio u sličnom problemu.

- Sportski centar Šumice je dugovao 100 i nešto miliona i mi smo ga podigli, takođe i sportski centar Voždovac - rekao je predsednik opštine Voždovac.

On je obelodanio i da je veoma loše upravljanje sportskim centrom dovelo o veoma loše situacije u Partizanu, da se duguju plate čistačicama, da je voda hladna, da ima korozije, da krv prokišnjava...

- Vaterpolisti nemaju uslove za trening. Radijatori ne rade, trenutno je temperatura od 4-5 stepeni u prostorijama, voda u bazenima je hladna, mnogo ima vlage, korozije, krov prokišnjava, neuredni i nehigijenski toaleti, loš izgled zidova i mnogo toga...

- Spremačica od 2014. godine ne dobijaju redovne plate, duguju joj 500 000 dinara, nemaju osnovne uslove za rad. Duguje se u proseku od 10-15 plata - zaključio je Aleksandar Savić, koji je rekao da je spreman da podnese ostavku ukoliko se ispostavi da nešto od onoga što je rekao nije tačno.

U prilogu je dostavljen i hronološki sled događaja oko SC Banjica.

https://xdn.tf.rs//2018/12/07/img3073-830x0.jpeg
Odesa
(надежда, вера и л)
08. decembar 2018. u 03.22
...еее са` ће ги Винди да ги прода свој атиквитетни Тојота-ауто па ће им отплати сви дугови. А мож` да прода и трок и трејлер и да си купи цео клуб све са`с сцепане купаће гаћке.
TC-64
08. decembar 2018. u 03.29
Može da proda i bulju, a za nju će dobiti casu vode za bazen.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.