Diskusije : Navijači

 Komentar
Рупа без дна
Mister_No
(Bonelli editore)
08. decembar 2018. u 02.19
Ево где је нестајао новац из „Галенике” и зашто је пропао фармацеутски гигант из СФРЈ. Да ствар буде гора, ФК Партизан и данас троши државни новац на име штетних уговора које су СПС-ови мангупи (Дачић, Ружић, Бајатовић, итд.) правили на рачун фирме, гурајући паре себи у џеп али и у свој омиљени клуб(ић). Новцем пореских обвезника су финансирали државни пројекат.

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3013842-partizan-neocekivano-dobio-750000-evra-od-farmaceutske-kompanije



Odesa
(надежда, вера и л)
08. decembar 2018. u 02.57
...део чланка са постављеног линка:
„S obzirom na brzinu rešavanja sudskih procesa u našoj zemlji, vremenom su i kamate narasle i ”dogurale„ cifru do sasvim pristojnih 750.000 evra, u trenutku kada je proces okončan u korist crno-belih.

Sada ipak postoje i neki pritisci sa strane da se Partizan odrekne 500.000 evra i, umesto celog iznosa, prihvati naknadu od 250.000 evra. Ali teško da će se tako nešto dogoditi, jer niko u Humskoj nije baš toliki avanturista da zavlači ruku u sopstveni (prazan) džep.”

...али су зато у Хумској итеткако расположени и веома вешти да завуку руку у туђ џеп. Заправо, завлачење руке у туђе џепове је једини начин њиховог опстанка.

А то да их СПС и Дачижева екипа подржавају само говори да у руководству секте мора да седе једнаки и гори од оних који их и финансирају.
TC-64
08. decembar 2018. u 03.09
Čitaj bagro glodarska. Evo iz prve ruke informacije o tome kako pljackate narod! Čitaj glodastka bagro kamiondzijo, olinjali keru i tupavi njunjuzu, čitaj!! Gledaj šta radite!!
Odesa
(надежда, вера и л)
08. decembar 2018. u 03.17
...док се неки фале како леутју по којекаквим Акапулковима с 5 звездица и пију разноразне вискије - секта им на финансијком издисају.
Е то се зове навијачка љубав. Како они кажу:...за звезду мож` сваки да навија а за секту само одабрани. Луди камионџија је драстичан пример по каквом се критеријуму одабирају секташки обожаваоци.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
08. decembar 2018. u 03.18
glupi pavjan iz cikaga nema mozdane kapacitete da može da razume prosto proširenu recenicu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.