Diskusije : Navijači

 Komentar
Avangarda - da se podsetimo :)
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
13. novembar 2018. u 01.26
Ekipa Kurira je resila danas da sazna šta je to avangarda kojom se navijaci Partizana toliko ponose, pa smo zbog toga izasli na ulice Beograda i intervijusali nekoliko navijaca koji su nam eto izasli u suret.

Petar iz Batajnice - Za mene je avangarda kad odvedem dete na kosarkasku utakmicu a Misa Tumbas mu mase kitom ispred lica. Vidite to ne mozete videti nigde u Evropi i zato se ponosim sto smo mi Grobari posebni i što se razlikujemo - mi to zovemo avangarda!

Josip iz Male Visnjice - Pa avangarda je kad na mojoj juznoj tribini mogu da se upoznam sa navijacima iz drugih država. Eto zbog Partizana i moje juzne tribine sad imam nekoliko prijatelja u Splitu i sa njima se često dopisujem, razmenjujemo salvete i znacke i oni me zovu da idem kod njih u posetu. Tako nešto ne postoji nigde u svetu i zato smo mi avangarda u poredjenju sa ostalim nabvijacima u Srbiji a i sire.

Filip iz Krcadina - Pa vidite mi Grobari kao navijacka grupa smo najviše evolvirali na domaćoj navijackoj sceni. Ranije ko je hteo da navija morao je da ide na juznu tribinu, dok danas osim na juznoj imamo navijanje i na istocnoj i delu zapadne tribine. To je ta avangarda i razlicitost ka kojoj tezimo, ne može to svako.

Mate iz Beograda - Avangarda je za mene kad vidim rukovodice našeg Partizana da se slazu sa Albancima sa Kosova. Kad vidim da ih goste po Beogradu i da oni goste nas po Pristini, to je avangarda. Hrabi Albanski narod sa kosova je zasluzio naše postovanje i nas Partizan prednjaci sa Eurpejskim vrednostima i to je za mene avangarda.

Jure iz Beograda - Za mene je avangarda kad izgubimo od nekih malih klubova. Vidite svako može da izgubi od Reala ili Barselone ali kad ti Petah Tikva zakuca 5 komada u mrezi, to može samo nas Partizan i za mene je to posebno. Mnogo ljudi ne razume to ali to je ta nasa posebnost i ta avangarda na koju sam jako ponosan!

Mirko sa Vozdovca - Vidite Partizan to nije samo sport to je i sport za zube. Svaki put kad igra Partizan ja sam na tribinama i prodajem semenke suncokreta i od toga izdržavam sebe i mog decka. Vidite svaki navijac na ovome svetu voli svoj klub i to je normalno ali kad ti tvoj klub uzvrati ljubav i kad ti dozvole da prodajes semenke i da zaradjujes na tome, to je za mene avangarda!!

Sime iz Cikaga - Pa eto bas lepo da ste me to pitali, ja sam iz Amerike i ovde sam samo u poseti, inače vozim kamion tamo i imam puno para. Vlasnik sam osam kuca u Americi i petnaest stanova i evo pogladaj koliko imam u novcaniku sada, vidi, pa ko to ima vise od mene, pa normalno niko. Odlično zaradjujem tamo i jako sam pametan, najpametniji od svih vas i nas. Eto to je avangarda, kad si ti lav a ovi slepci u srbiji rade za sto evra. Evo vidi moj sat, vidi kako svetli, kažem ti avangarda.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.