Diskusije : Navijači

 Komentar
A šta kažu eksperti
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
19. oktobar 2018. u 16.57
HotSport»Domaći fudbal, Fudbal, Evrokupovi, The Best Of»TOMA FILA: Ne znam kako stoje Francuzi, ali bi srpska novina sutra bila zatvorena…
TOMA FILA: Ne znam kako stoje Francuzi, ali bi srpska novina sutra bila zatvorena…
Darko Noveski| 19. okt 2018. 18:25|1 komentar|HotSport, Informer

Najpoznatiji srpski advokat Toma Fila govorio je o slučaju ‘Nameštaljka’ u kom se Crvena zvezda i PSŽ optužuju za nečasne radnje.

Toma Fila je u intervjuu za ‘Informer’ rekao da je pravi potez to što su crveno-beli angažovali najbolje moguće advokate koji se razumeju u materiju.

– Dobro je što su angažovani advokati koji su specijalisti u toj oblasti. Ja sam bio jedan od najboljih advokata za ubistva, ali nisam siguran da biste u postupku razvoda braka dobro prošli ako bih ja vodio slučaj. Zato je od velike važnosti što su angažovani ljudi koji su upućeni u materiju – rekao je za ‘Informer’, Toma Fila.

Iskusni pravnik ističe da se sve ovo dogodilo sa nekim srpskim sportskim listom da bi on već sutra bio ugašen zbog ogromne odštete.

– Da se tako nešto kod nas dogodilo, da je neki naš sportski list objavio tako nešto, prestao bi da izlazi kolika bi naknada štete bila. Kako kod Francuza stoje stvari, nisam upoznat. Zvezda bi trebalo da tuži „Lekip”, ima pravo na to po deklaraciji o ljudskim pravima. Ne može na osnovu „reče mi jedan čovek” da se dovodi u pitanje ugled jednog kluba i jedne zemlje. Crveno-beli mogu da tuže „Lekip” za dezinformaciju, jer ono što je objavljeno ne može da se pokrije na način „rekla-kazala”, kako su Francuzi pokušali.

Toma Fila kaže da postoje mnoge nelogičnosti vezane za ceo slučaj, tačnije ne razume zbog čega se čekalo deset dana.

– Neobična je čitava ta priča. Zašto odmah nije objavljeno da je meč PSŽ – Zvezda sumnjiv, nego tek posle deset dana? To je urađeno da bi se zataškao skandal oko nameštanja utakmica u Belgiji. Ovo je klasično spinovanje. Desio se skandal u Belgiji, a onda se izmisli ovako nešto i više se niko ne seća prve priče. To vam je kao kada neko ubije dete, a posle se objavi neka druga priča da bi se taj slučaj zaboravio. E, tako se i sada radi.

Da zakon Francuske to dozvoljava, on bi lično pristao da brani Crvenu zvezdu.

– Francuski zakon to ne dozvoljava, ali kada bi bilo moguće, branio bih Zvezdu i to potpuno besplatno. To što je napisano je sramota i to je udar ne samo na Zvezdu nego i na Srbiju. Ovde je ugled države u pitanju i bila bi mi čast da mogu da radim na ovom slučaju – zaključio je Fila.


AngryMishko
(Cupavac)
19. oktobar 2018. u 17.26
Evo malo za ozbiljno..i sam sam rekao da je prica dosta nebulozna..i za razliku od gospodina File..ja sumnjam da je ovde na udaru Zvezda ili Srbija ili da su povod
skandali u Belgiji..nego da je na udaru PSG i njihov gazda Arapin.
A da je Zvezda i Srbija samo moneta za potkusurivanje..Kao sto su i Rusi u Americi kada napadaju Trampa.Uvek krivi Rusi..
Svi znaju da Rusi nemaju veze sa svim tim raznim optuzbama niti mogu da se dokazu te optuzbe ali to ne sprečava ove da lajua zvanicna istraga traje već dve godine...A meta im nisu Rusi nego Tramp.
Već se prica da će Nejmar da ide..i ja mislim da je tamo negde doneta odluka da se PSG malo dovede u red.

Međutim van tog teksta Lquipa..Da je samo tekst u pitanju.
Stvar je o tome da su UEFA i Policija zvanicino pokrenuli postupak, tj Istragu.
Tako da mora prvo njihovo da se saceka.
Ako kažu da je sve rekla kazala i da su Zvezda i PSG nevini..onda mogu svi koji su pokrenuli pricu da budu optuzeni za klevetu.

Pre toga ne može ništa po tom pitanju da se uradi.
Pavle_Djurisic
19. oktobar 2018. u 17.52
Šta mislis da neće na titin grob udariti ??
CTEBA
(penzioner)
19. oktobar 2018. u 18.12
Немам појма зашто је УЕФА уопште обратила пажњу на ову глупост.
Реално испада да звезди треба намештаљка да изгуби са 5 разлике од ПСЖ.
Верујем да је звезда само кобојаги разлог да се пало прочисти ПСЖ.
Пробали су да их стисну пре годину дана, али су брзо повукли рогове, јер би истрага била у француској лиги.
Да такну Ливерпул или Наполи немају три чисте и звезда им је добро дошла.
Шташ нас може да шутира ко хоће.
Што се тиче саме тужбе не верујем да ће икад доћи до суда.
То се обично реши нагодбом, пре суда.
Звезда ће нешто добити, јебига милион, два, су за нас нешто велико, а лист ће због повећања тиража зарадити милионе на рекаламама.
И на крају ником ништа, сви задовољни.
Сад једино птање је ко је пријавио звезду, и дал ће морати да објаве његово име.
Да сам на његовом/њеном месту, паковао бих кофере и бриши.
Могу да замислим шта ће му бити кад се сазна ко је тај доушник.
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
19. oktobar 2018. u 18.16
UEFA je napravila Veliku Stvar od ove gluposti da bi napalila ove jadnike kao njujuz-a Kamiondziju i ostale jadnike da se oni malo prime a na kraju ima kao po obicaju da ga duvaju...
AngryMishko
(Cupavac)
19. oktobar 2018. u 18.22
Da Stevo...videcemo ali mislim da je o tome reč.

Bre Mangupe..i ovaj Pavle..

Sve sve..ali vi ni jadnoj jedinoj temi niste u stanju nešto normalno da napisete.?

Kao sto nismo krivi ni za UEFU nismo krivi ni sto ste toliko shbani.

Bolje bi vam bilo kao Pablo da odete na Havaje malo..ili se preselite u Kanadu.

Vidi se iz aviona da je covek milion puta manje opterecen od vas.
Bazicna psihologija.

:)
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
19. oktobar 2018. u 18.29
Vidi ovog cupavog lazova, brate stvarno si njesra zesca, jeli samo jedno pitanje ko ovde otvara 20 tema u fazonu (PSZ-Zvezda namestena utakmica, i jedva cekamo da Zvezda pukne...) i onda ti pricas ovde da je neko opsednut, pa da vi ste ti koji ste opsednuti ali glupostima...
AngryMishko
(Cupavac)
19. oktobar 2018. u 18.40
Ko otvara 20 tema?

Pablo?

Meni to ne smeta.

hahah

AngryMishko
(Cupavac)
19. oktobar 2018. u 18.44
Vi bre ko neka sekta.

Nisam odgovoran za druge.
Niti se vama obracam kao da ste neki hyve hbte.
Ne za mene su tu razlicite face..neke cool, neke ne bas tako cool kao ti recimo.

Sto kaže TC..ne mogu bas tako leko sve da vas strpam u isti kos.
Pa da na isti način razgovaram sa tobom ili sa recimo nekom normalnom osobom.

Mora da postoji individualna odgovornost.
Hbo sekte.

Inače dajte onda sebi nadimke

Delija 000001
Delija 000002
Delija 000003

itd..
Pa da znamo sa čim imamo posla.

:)
AngryMishko
(Cupavac)
19. oktobar 2018. u 18.49
Znam da se sada osecas ovako..hbga..sve je deo procesa..Ako prezivis tantrume.Biće ti bolje.Ako ne..ne hbga.

haha

https://www.youtube.com/watch?v=wDYNVH0U3cs
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
19. oktobar 2018. u 19.32
hehehe ko je otvorio teme o zvezdi i aferi

golub - tačno 5 tema

windy - 4

vlaj njunjuz - 4

olinjali paprikar - 3
-------------------------------------

ovlazili ovi semenkari na sam pomen zvezdinog imena hahahahah ali neka manje će da ih boli dranje kad su vlazni hahahahahahaha
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
19. oktobar 2018. u 19.59
treba da budes zesce glup pa da poverujes u bilo šta sto su francuzi napisali a onda treba da budes još zesca debilcina pa da se na to napalis i da otvoris 5 tema u vezi toga ko sto je golub uradio pre neki dan hahahahahahaha a odmah za njim i ostali debilcici

koja ti treba da budes dileja ap da poverujes da neko ide sa 5 miliona da se kladi na utakmicu u LS i još da je namesti i to zajedno sa PSZ hahahahahahahahahahahahahah

prvo ja kao laik znam da bilo kakava uplata tolike cifre na kladjenje se odmah registruje, kvote padaju a kladjenje može da se i otkaze, znaci od starta to ne moze da uspe, znaci terzic i ekipa možda jesu ovo ili ono ali nisu glupi debili da se tako klade. mislim sama pretpostavka je cist debilizam.

onda drugo ti treba da se dogovoris sa klubom koji ima milijarde i milijarde da nameste rezultat da bi uzeli eto neku sicu u njihovim ocima a rizikuju sve hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

BRATE DEBILANA OD SAMOG POCETKA ali to je nivo inteligencije goluba, vlaja, olinjalog paprikara i onog southsidera sa usranom guzicom. Debilna cetvorka koja ga ovde dudla non stop bez blama a ponekad im se i prikljuci i narkoman kenjan za malu nadoknadu od starne goluba hahahahahahahahahahahahahahaha niza rasa u svakom pogledu!
Odesa
(надежда, вера и л)
20. oktobar 2018. u 06.17
...и ето, чусмо шта кажу експерти и тек има да кажу али чусмо и шта каже човек, Србин, патриота, моралан и поштен:

„To što je napisano je sramota i to je udar ne samo na Zvezdu nego i na Srbiju. Ovde je ugled države u pitanju i bila bi mi čast da mogu da radim na ovom slučaju – zaključio je Fila. ”

Нажалост, многи нису као господин Фила, многи...почевши од управе Партизана па преко ових овде присутних, такозваних навијача(што домаћих што дијаспораца)...Част, наравно изузетцима. Уствари, овде и нема исузетака него је ...изузетак, један једини и то брат Мишко. Остали „партизановци”, било би добро да су све дијаспорци...јер такви овом српском земљом и не треба да ходе. нек се баве тамо неким америкама, акапулцима и осталим ..урцима !!!
Stari-vuk
20. oktobar 2018. u 08.12
U Srbiji na hiljade neresenih ubistava i kriminala pored advokata kao sto je Fila Toma.Meni ovo lici na jeftino nabacivanje File nebili se i on omastio o trosku Zvezde ili pak L-ekipa.A to što sto ti sebe uzdizes u odnosu na ljude koji žive po belom sveti najbolje govori o tebi i tvojoj zlobi i zavisti.Jel ti neko kriv sto nisi tamo negde u Americi ili gde već pa ujedas ko pas.Ovde je mesto za zezanje prvenstveno a ti ako nisi za to eto ti SNS i vodja pa vodi politiku...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
20. oktobar 2018. u 10.36
Hehehehehehe ofarbani sve si objasnio
Odesa
(надежда, вера и л)
20. oktobar 2018. u 11.19
...еее мој олињали вуче, такви као ти су проблем овом друштву јер наопако разумеју нормалне ствари и односе. зато ти оне психопате, Пантић, Вучелић, дебели потпредседнички дебил(који мисли како је јако духовит)и остали, јесу објекти дивљења и поштовања. „с ким си - такав си”...каже мудро народно искуство.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
20. oktobar 2018. u 12.11
najboilji francuski advokati, najbolji srpski advokati - ma sve je to pic-kin dim u poredjenju sa nasom semenkarskom ekipom sa SC-a hahahahahahahaha Semenkari znaju najbolje, golub, vlah, kamiondzija, olinjali paprikar, seronja misko i statista kenjan narkoman su pravni tim sa svetskim renomeom!!

Kad oni daju svoju ekspertizu to je ko zapisano u kamenu, nema druge hahahahahahahahahahahahahahaha

O SEMENKARSKA NIZA RASO, koliko vam treba da shvatite da ste degenerisani izrodi!!!
Pavle_Djurisic
20. oktobar 2018. u 15.27
ofarbaniboy
(varim)
20. oktobar 2018. u 09.56

Olinjali bilde misli da ubistva i kriminal resavaju advokati a ne policijski inspektori.I šta ti da pricas sa takvim moronom dalje ?

Axxaxaxaxxaxaxa Colour man bije starovlaha sa bejzbol palicom
CTEBA
(penzioner)
20. oktobar 2018. u 16.39
Ова сапуница се настава.
Сад Кокеза тврди да УЕФА није почела никакву истрагу против звезде.

https://tinyurl.com/yby3m3or

До краја ће испасти да је све само нечија жеља да се звезда казни.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
20. oktobar 2018. u 20.56
Od početka je bilo jasnonda je prica suplja i da ne pije vodu. Bitno je da se niskointeligentna stoka napalila pa su ovde otvorili 15 tema o tome. Sada ga duvajku polako u izolaciji hehehhehehe neće ih biti par dana dok sramota ne prođe hehehehehehe
AngryMishko
(Cupavac)
21. oktobar 2018. u 05.45
Debilijo..opet nisi uzeo tabletu?

Lepo sam ti rekao..jedna ujutro i jedna uvece..

hahaha
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
21. oktobar 2018. u 11.45
Šta ti nije jasno franjevac?? Opet ste se malo zaleteli pa ga ispushili na kraju hehehehehe
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
21. oktobar 2018. u 12.01
Pa da Franjevci najviše vole da ga puhaju
Pavle_Djurisic
21. oktobar 2018. u 22.50
NAPACEN SI BATICE. GROW UP!!!!!!!!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.