Diskusije : Navijači

 Komentar
Мафија
D-Man
(Analyst)
18. oktobar 2018. u 14.00
Ајде да мало оставимо по страни наше навијачко препуцавање ако је то могуће и да поразговарамо о иживљавању једне мафијашке организације које изгледа нико не сме да стане у крај.

Прочитајте овај текст:
http://34sad.com/vesti-fudbal/uefa-otvara-istragu-o-incidentima-na-psz-zvezda/

Ја разумем да УЕФА на стадионима жели да спречи нежељене сцене, пиротехнику и многе друге ствари које су ризичне.

Међутим, шта ти мафијаши имају са тучом навијача ИЗВАН стадиона? Утакмица завршила, навијачи се потукли ван стадиона тј. на улицама Париза и сада они, највећа мафијашка организација у Европи, остварају истрагу!
Па зар није полиција надлежна за такве ствари?

Заиста је стравично да се једна спортска организација толико осилила и да се отворено меша чак и у политику одређених држава, у рад полиције и у многе друге структуре у које не би смеле ни нос да присмрде.

Нико на такве поступке у Европи не реагује. Наравно, сви знамо да је велика лова разлог због чега је дозвољено да УЕФА глуми дежурног полицајца тамо где не би уопште смели али је шокантно да се сви праве блесави и не уочавају какво је чудовиште креирано које је фактички изнад свих закона.

Та иста мафијашка банда кажњава српске клубове због политичких парола на стадионима јер наводно политика не сме да се меша са спортом. То, наравно, не важи и за УЕФА! Па Звезда је 1992е играла све утакмице ван Београда због рата иако рата уопште није било у Србији! Ондашњој репрезентацији Југославије забрањују учешће на ЕП исто због рата!
Колико је још таквих примера?

EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
18. oktobar 2018. u 14.43
Teska mafija ali nema ko da im stane na put.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.