Diskusije : Navijači

 Komentar
Ко стоји иза напада на звезду?
CTEBA
(penzioner)
13. oktobar 2018. u 09.12
Изгледа да се ствари мало загревају.
Како је ојавено високи функционер звезде је покушао на кладионици у Паризу да уплати 5 милиона евра да ће звезда изгубити са 5 голова разлике.
Наводно та информација је дошла од неименованог поверљивог доушника, који је рекао да је све договорено у неком хотелу на састанку звездиног руководиоца и власника ПСЖ.
По договору следећег дана је требало да се изврши уплата, а УЕФА је обавестила полицију, која је послала агенте на место, али тамо није било никог.
Исто тако били су и на утакмици, где исто нису видели ништа сумњиво.
По писању звзда је играла слабо и претрчали су само 104,3 Км али и ПСЖ је претрчао само 104,9 Км али они нису намештали.
Друго кажу да два фаула кад је Неимар дао гол, нису били потребни, а главни адут им је да иако кажу Борјан није могао да брани слободњаке, имао је чудан осмех после другог.
И то је доказ за намештање.
Оно што не спомињу је да је Борјан био вероватно нај бои звездин играч и да је спасао неколико 100% шанси.
Звезда је ангажовала адвоката и тражи све податке као и то ко стоји иза ове оптужбе.
По изјавама уди који су се специјализовали за истраге немештања у фудбалу, ово нема баш много логике, јер опкладе такве врсте се углавном стављају у Азији, где не постоји контрола.
Кладионице у Европи су под строгом контролом и покушај таквог клађења је практично немогућ.
windy-chicago
(windy-chicago)
13. oktobar 2018. u 10.09
Evropa nije Srbija, pa da cuti i gleda kako bezobrazno kradete. Ovo je surova istina, kako vi muljate, namestate, otimate 70 godina. Uefa ne trazi dokaze. Dovoljna je sumnja. Od ovoga necete pobeci,ne,ne. A ko stoji iza svih optuzbi ? Sigurno ne jedan covek. Dojadili ste vise sa vasim kradjama. Govorio sam ovde da vam se sprema katastrofa. Smejali ste se, pljuvali me. Ko se zadnji smeje... ...
Biće drekanje i mekanje. I treba.
Pavle_Djurisic
13. oktobar 2018. u 10.48
Terza je rekao da ne zna šta znaci iz 2 u 1 i 7+, tako da je nevin
CTEBA
(penzioner)
13. oktobar 2018. u 11.48
Видим сад почињу да се ваде, као изгледа да је доушник био неко повезан са криминалним кланом у Србији.
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
13. oktobar 2018. u 12.58
jedva cekam još par dana kad se ustanovi da je sve ovo bila jedna velika laz (kao sto jeste) onda će South-sider da ga fafa onako veoma dobro... hahahaha
Pavle_Djurisic
13. oktobar 2018. u 13.03
Ovo je klasicno okarakterisano na ugled i rad predsednika Parižana. Vic dugo vremena se vodi hajka protiv njega a svaki put je PSG dobio Ekip na sudu kao i još jednu novinsku i tv kucu međutim tiraz i gledanost odnosno šher je toliki da novac nije neki problem. Klasicno Pekinška patka upreta uka predsedniku PSGa ali Zvezda zbog ovoga može preozbiljan novac da uzme jer nikakva istraga kao ni bilo koji postupak nije pokrenut. Lion koji je dobio jedan Manchester siti a pritom izgubio od PSGa sa 5-0 stim da Mbape je dao čak 4gola za 13minuta vise sumnje budu. Zvezda sprema ozbiljnu tuzbu koju će dobiti i uzece ozbiljan novac za to.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.