Diskusije : Navijači

 Komentar
Između redova čitam - novi stadion za nasu Zvezdu
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
17. septembar 2018. u 01.42
VUČIĆ PUN OPTIMIZMA NAKON SASTANKA SA KINESKIM PRIVREDNICIMA: Ovo je šansa za Srbiju, imaćemo najveći rast u Evropi

BIZNIS 17.09.2018. 07:30h


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, nakon sastanaka i razgovora sa predstavnicima kineskih kompanija i banaka u Pekingu, da se Srbiji otvara prilika, uz kineska ulaganja, da za dve do tri godine postane zemlja sa najvišim privrednim rastom u Evropi.
—————————————————————-
Ja to čitam ovako:

VUČIĆ PUN OPTIMIZMA NAKON SASTANKA SA KINESKIM PRIVREDNICIMA: Ovo je šansa za Srbiju, imaćemo najveći stadion u Evropi

BIZNIS 17.09.2018. 07:30h


Predsednik Srbije i vatreni navijac Crvene Zvezde Aleksandar Vučić ocenio je danas, nakon sastanaka i razgovora sa predstavnicima kineskih kompanija i banaka u Pekingu, da se Srbiji otvara prilika, uz kineska ulaganja, da za dve do tri godine postane zemlja sa najvecom i najlepsim stadionom u Evropi.

————————————————————-

Eto misko tako ja to vidim, ti me ispravi ako gresim.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
17. septembar 2018. u 01.51
znaci pazi vamo misko, vucic je vatreni delija, bio je covek i u maksimiru i tukao je lično purgere, možda ga bas zato vi i ne gotivite ali covek je vatreni navijac zvezde.

e sada ja znam da svaki vatreni navijac zvezde sanja da mu klub ima nevidjen, najveci i najlepsi i najbolji stadion ne samo u zemlji nego na balkanu pa i u evropi. to je nas san, da igramo velike utakmice u ambijentu kakav i prilici svetskom sampionu.

znaci kao takav delija, vucic je uspeo u zivotu i postao neko i nešto u srbiji. e sad vidi se iz svega prilozenog da nije zaboravio zvezdu i da je i dalje obozava, zato je i doveo terzica, i bas se gotivi sa njim, doveo je gazprom za sponzora i to dosta govori o njemu i odnosu koji ima prema klubu.

znaci sada vucic kao jako uspesan radi ovde sa milijardama bato, eto desila se takva geopoliticka situacija da dve velike svetske super sile žele da ulazu ogromne novce u nasu srbiju i vucic je tu da glavni. šta je sad 100 - 200 miliona na sve te milijarde da se odvoji da zvezda ima stadion ko sto treba i ko sto dolikuje?? to je sitnica među prijateljima o kojoj se puno ne raspravlja.

ne znam misko eto ja tako razmišljam a ti me ispravi ako gresim!
Stari-vuk
17. septembar 2018. u 04.39
Možda neće Misko ali evo ja da ti kažem.Gasprom je u Zvezdu doveden za vreme Tadica(kako ga vi zovete grobarem) uz debelu pomoć socijalista i Dacica.Znaci nema Vucic veze sa time kako bi ti zeleo da prikazes.Pošto vam unistavanje srpskog sporta ide od ruke bas bi bilo lepo da vam Vucic dovede Kineze i njihov kapital.Pošto sada u fk Zvezda imate 68igrača pod ugovorom nebi bilo loše da vam kupe Kinezi još jedno 70 komada igrača.Partizan i ostali neka ne brinu jer ionako služe samo kao maska za ovaj lopovluk.Trenutno u prvoj postavi imate samo 5-6 stranaca ali zato kad dodju Kinezi...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
17. septembar 2018. u 10.05
Gde ste bre semenkarska raso hahahahahahhaha kako je lepo videti vas opet!!!
D-Man
(Analyst)
17. septembar 2018. u 10.14
„...vucic je vatreni delija, bio je covek i u maksimiru i tukao je lično purgere…”

Емилио, постоји ли навијач Звезде који је тај дан (она задња утакмица у Загребу) видео Вучића на трибинима а уз то још да се и тукао са навијачима Динама? Прилично сам сигуран да га тамо уопште није ни било а и ако је био тај дан у Загребу не верујем да је био фаца која се испрсила и тукла.

То је као кад се прича како је ратова у БиХ на страни ВРС а он био у прес центру на Палама.

Може он да буде велики навијач Звезде а верујем да је сада, као Бог и батина у Србији, и у стању да помогне Звезди. Али, када се човек претвори од српског радикала у ЕУ и НАТО потрчка, е, то ми је знак да се човек ''продао'' Западу и онда ми је мука и од њега и од сваке приче која га веже за Звезду.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.