Diskusije : Navijači

 Komentar
Управа Партизана - дружина Мики Мауса!
Odesa
(надежда, вера и л)
14. septembar 2018. u 17.10
ГОЛАЦ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО ВУЧЕЛИЋУ: Прозива нас дружина Мики Мауса!
22:45 14.09.2018.0
Изјава председника црно-белих да једни те исти дежурни критичари, легенде клуба, константно ударају по клубу наишла на реакцију.
Речи председника Партизана Милорада Вучелића да клипове у точкове црно-белих забадају партизановци, и то увек исти дежурни критичари који од медија добијају признање легенде Партизана, изазвале су жестоку реакцију.

Бивши играчи тренер црно-белих Иван Голац, као један од критичара свега што се дешава у Хумској последњих година, одговара првом човеку клуба:

– Нисам ја легенда, они су, јер су освајали титуле и ширили углед Партизана у свету. По њима, овај положај клуба није за критику, будући да свој посао обављају феноменално. Када је у питању та дружина Микија Мауса, Шиље и Паје Патка, онда је то једно опште весеље и занимљива прича за широке народне масе – ироничан је Голац.

Шта вам највише смета?

– Нема домаћина, нема домаћинског вођења Партизана, који је био гигант, страх и трепет за Европу. Причало се годинама о Партизану, о озбиљним и лепим стварима, а онда дођете у ситуацију у којој сте данас. Па, то се стање стварало годинама вољом недомаћина, о којима штампа није имала храбрости да пише.

Где је највећи проблем у клубу?

– Кад не одете у Европу, сезона је завршена. То су чињенице о којима говорим, није критика! Милорад Вучелић је новинар, он би морао да прави разлику између та два појма без обзира на то што би њему више одговарало да причамо о сјајној игри, пословању, перспективи клуба. Коме треба обмањивање? Када дођете до те фазе, ваш останак губи смисао.

Шта је за вас домаћинско вођење клуба?

– Домаћин је неко ко правилно усмерава клуб, ствара новац, договара трансфере, а не као тренутна екипа у клубу. Они једноставно не осећају Партизан као своју кућу. Сада је било окупљање генерације поводом 40 година од освајања једне од најзначајнијих титула у историји Партизана, 1978. године, под вођством тренера Младинића. Нико се од њих није сетио да позове те људе, а дошли су Моца Вукотић, Никица Клинчарски, Аца Трифуновић, Рефик Козић чак из САД. Били смо у ресторану у близини стадиона, ми, који смо стварали историју…

Какав однос имате са бившим клубовима?

– За разлику од људи из Партизана, недавно сам добио позив из Данди јунајтеда, који ће ме 15. фебруара на клупској свечаности примити у Кућу славних, а ја сам ту част већ доживео у Саутемптону. Тамо где сам ја играо увек се спомињало име Партизана, поносно сам га носио и на најбољи начин представљао. А сад долазим у ситуацију да овима одговарам…

https://tinyurl.com/y9drulbs
Pavle_Djurisic
14. septembar 2018. u 17.27
Ajde Rado ti poteraj stado...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
14. septembar 2018. u 18.08
Idu na djubriste istorije gde im je i mesto!! Vestacka komunisticka tvorevina je na izdisaju! Slava Bogu!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.