Diskusije : Navijači

 Komentar
Од Косова до Канаде
Mister_No
(Bonelli editore)
19. avgust 2018. u 03.27
Удружење навијача Црвене Звезде из Котора синоћ је у том граду организовало хуманитарни концерт под паролом „Котор за Космет”.

Делије из Котора успјеле су да на которској „Љетњој позорници” окупе бројне извођаче из Црне Горе и Србије, а главни гости на бини били су Ивана Жигон и „Косовски божури”, затим вокални солиста Даница Црногорчевић, као и бројна културно-умјетничка друштва.

Љетња позорница у Котору је била препуна, а нумере попут „Ој Косово, Косово” и „Косовски божури” изазвале су одушевљење присутних, док су се „делије” побринуле да уз пјесме и бакљаду атмосфера буде као на утакмицама њиховог вољеног клуба. Хуманитарни концерт „делија” за Косово по свему судећи испунио је очекивања организатора који су успјели да по цијени од пет евра продају нешто мање од 2.000 улазница.

Сав приход са тог догађаја биће упућен за помоћ угроженим Србима на Косову и Метохији. Суорганизатор хуманитарног концерта, како се наводи, била је Српска православна црквена — општина Котор.

https://www.youtube.com/watch?v=nP1DUANKI7M
windy-chicago
(windy-chicago)
19. avgust 2018. u 10.13
Kotor za Kosmet.. ?????????? Ko je to organizovao ? Crnogorci... NE naravno. Videli ste šta se desilo sa Sarom-- devojkom iz Srbije-- koju je sudija-- smrad Crnogorski-- lažno optuzila za napad. Devojka je u zatvoru u Spuzu. Šta je uradjeno u vezi toga ?
I još nešto... postavljac teme mi odavno --smrdi-- na Crnogorca.
profiter
19. avgust 2018. u 11.19
Biće opet kao sa Dresovima
Ciguligu sve pograbili za sebe a ko fol za Kosovo
Pavle_Djurisic
19. avgust 2018. u 12.41
da nije srba bilo nebi ni ti danas postojao, dal si izmišljen u vatikanu dali na bilbordima, isti urac.
Mister_No
(Bonelli editore)
19. avgust 2018. u 13.00
Windy не фалсификуј историју, не постоје никакви Црногорци. То је вештачки термин настао у 15. веку за време владавине династије Црнојевића када је српска провинција Зета почела да се зове Црном Гором. Друга је ствар што данашња Црна Гора је заснована на антисрпству, и личи на ону Црну Гору Секуле Дрљевића.

Сара је лажно оптужена само зато што је Српкиња, не знам зашто то ниси споменуо?

Овај концерт су организовали Срби, тачније НВО „Црвена звезда Делије” у сарадњи са СПЦ из Котора.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.