Diskusije : Navijači

 Komentar
Kad si totalno nebitan :)
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
08. avgust 2018. u 15.58
Dok je Srpskog sampiona pratilo skoro 2 miliona ljudi pored malih ekrana, partizan je danas otkazao konferenciju za novinare jer se nijedan - N I J E D A N - novinar nije pojavio na njoj hahahahahahahaha nebitan tim, na marginama drustva...

8. avgust 2018 | 21:30 » 21:31

Otkazana konferencija Partizana pred meč sa Dancima

Novi trener FK Partizan Zoran Mirković nije održao konferenciju za medije pred gostovanje Nordsjelandu jer nije imao kome da se obrati!

Niko od Danaca nije došao da isprati crno-bele, dok srpska ekspedicija novinara nije mogla da stigne na odredište zbog velike gužve u gradskom saobraćaju.

Da su barem Danci bili tu, bilo bi prilike da se Mirković obrati javnosti. Na kraju nije bilo ničega od zakazanog termina, a na Partizanu je da više kaže na terenu u četvrtak od 19.45 u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
ofarbaniboy
(varim)
09. avgust 2018. u 03.46
Hahahaha koji blam brate.Spremas se sav važan za konferenciju za stampu ,udjes u press salu i vidis da nema nikog,shavtis koliko si bitan u svetu fudbala . Mogu da im zamislim one odvratne grobarske njuske kad su se ispalili :))))
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
09. avgust 2018. u 03.56
Glodari vise vole Parove nego fudbal...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
09. avgust 2018. u 11.11
hahahah covek preuzeo tim, prva konferencija za novinare, on sav važan a ono niko ih ne yebe ni 2 posto ahahahahahahahahhaahah

BUT WAIT THERE IS MORE :)

Partizan i Spartak večeras na sceni, RTS ažurirao programsku šemu, ali nema mesta za Partizan!
AUTOR: DARKO MITROVIĆ

09. AVGUST 2018.

10:16

IZVOR: SPORTSKE.NET

Na temu TV prenosa utakmica naših klubova u Evropi pisali smo već početkom ove nedelje, a u tom trenutku bilo je izvesno da će RTS prenositi samo Zvezdinu utakmicu protiv slovačkog Spartaka iz Trnave u utorak uveče.

Očekivali smo ipak naknadne promene u njihovoj programskoj šemi kada su u pitanju večerašnje utakmice Partizana i subotičkog Spartaka, do njih je u međuvremenu i došlo, ali neće svi biti zadovoljni.

Podsetimo, Partizan večeras u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje ekipi Nordsjelanda u Danskoj, a utakmica počinje u 19:45h.

Spartak će ovoga puta biti domaćin u Beogradu, na stadionu ''Rajko Mitić'', rival mu je danski Brondbi, a početak ove utakmice zakazan je za 20:45h.

Bitna informacija za navijače jednog i drugog kluba jeste da će RTS večeras prenositi utakmicu Spartak - Brondbi, i to na DRUGOM kanalu, a pristalice Partizana, za razliku od Zvezdinih i Spartakovih, ovoga puta na Javnom servisu neće moći da gledaju TV prenos utakmice crno-belih na debiju novog trenera Zorana Mirkovića.

-----------------------------------------------------------

Srbija navija za Zvezdu a purgere neka prenosi HRT!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.