Diskusije : Navijači

 Komentar
Odlicna koreografija Delija!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 16.53
CTEBA
(penzioner)
07. avgust 2018. u 17.01
Види овог шипца, чим је видео нема поделе Космета, одмах оплети.
Проблем је да ће вероватно УЕФА да нас казни због политичких порука, закрчених пролаза, а изгледа да је било и флаша и упаљача.
И овако само шекају да нас распале а ми и даље по старом.
Pavle_Djurisic
07. avgust 2018. u 18.12
Bas tezak protivnik, nisam skoro video ovako cvrstu ekipu. Radonjic podbacio, on misli da je to Suduva ili Partizan, pa možeš da teras komediju sa njima. Favoriti smo i tamo, ali favorit je bila i Legija. Bas, bas cvrsta ekipa. Mislim da prolazimo, ali jedva.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 19.09
tačno tako Pavle, bas su me iznenadili slovaci kako su zilavi. mislio sam da ćemo ih pregaziti ko plitak potok a ono mogli smo još i da izgubimo. igraju fudbal na koji nismo navikli, bas zayebano. mislim da možemo da ih prođemo ali biće teško.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
08. avgust 2018. u 02.50
TC totalno si u pravu, tačno si to rekao i sada vidim na šta si mislio. biće teško u slovackoj, ima da igraju zatvoreno i da se brane a mi moramo da se otvorimo i da napadamo a oni specijalisti za brze kontre :(
TC-64
08. avgust 2018. u 03.16
Sad šta je tu je. Igramo isti način kuci kao i na strani, tako da ocekujem istu igu i u revansu, ali definitivno nam fali spic, i to se juče videlo. Realizacija mora da se popravi.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
08. avgust 2018. u 03.50
da, igramo isto pa šta bude, samo bas će biti bedak ako ispadnemo jer su mi ocekivanja porasla. prošle godine se nisam nadao ama bas ničemu, i lepo je bilo kad te iznenade pa prodju dalje. sad su mi porasli apetiti a verujem da nisam jedini. uz bozju pomoć valjlde da prođemo!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.