Diskusije : Navijači

 Komentar
Platiti dugovanja bando lopovska!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
06. avgust 2018. u 20.47
RAZOČARAN
VUJOŠEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Idem na transplataciju, a Partizan me zavlači za dug!
KOŠARKA 06.08.2018. 23:15h
Pregledi koje je Duško Vujošević obavio u Istanbulu su protekli po planu, a do transplantacije bubrega potrebno je najpre da uradi zahvat na srcu.
Nisu to jedini problemi koje muče Vujoševića.

Njegov bivši klub Partizan, i pored obaveze da isplati dugovanja u nametnutoj dinamici, to nije uradio u skladu s obavezama. Prema rečima najtrofejnijeg trenera u istoriji crno-belih, rukovodstvo Partizana je sa delom FIBA mimo njega napravilo dogovor da se dug usitni.

- Sve ide po planu, uradio sam preglede u Istanbulu. Međutim, pre transplantacije je potrebno odraditi neke intervencije na srcu, odnosno ugradnju stenta. Odlučio sam da taj zahtev uradim u Beogradu. Potom bi trebalo da prođe određeno vreme kako bih se oporavio i onda ću ponovo otići u Istanbul, gde bi trebalo da uradim transplantaciju bubrega - rekao je Vujošević, a na pitanje kada bi konačno to trebalo da se desi, odgovara:
- Prema nekim procenama, za tri meseca.



Partizan je Vujoševiću trebalo da isplati ratu duga koji imaju prema njemu kako bi klub izbegao blokadu FIBA. Međutim, u dogovoru Partizana i nekih ljudi iz FIBA taj dug je podeljen na delove, ali čak ni posle toga nije došlo do očekivane realizacije.



PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!
- Uplatili su jedan deo, umanjen za 33 odsto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanje. Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT, kao ni sopstvena pravila. Košarkaški savez Srbije ne reaguje na ovakvo ponašanje kluba koji krši pravila FIBA, a simptomatično je da većina košarkaških saveza drugih zemlja to radi - dodao je Vujošević.

windy-chicago
(windy-chicago)
06. avgust 2018. u 20.57
Emily--Ante--, vidis kako si uzasno glup i zao. Jeo si goMna samo tako, kad je Dusko pricao ko je poceo rat. Sad iz ciste pakosti i maloumnosti optuzujes nas. Nećemo da mu platimo. Neka mu plate Bosanci. Ako nema para,,neka crkne.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
06. avgust 2018. u 21.06
Di si ujkane, čujem slavio si juče godusnjicu oluje, uz civas. To je tjekovina vaseg presednika!!
Pavle_Djurisic
07. avgust 2018. u 00.31
Sime iz Chicaga eno 20 - tak pripadnika torcide split u Padinskoj Skeli robijaju!!

Jel znaš da svi imaju jedno te isto ime ???

Severina !!!axaxaxxaxaxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TC-64
07. avgust 2018. u 02.35
A sad neka crkne je li? Šta bi sa najboljim trenerom u istoriji univerzuma, vasom maskotom, zastitnim znzakom?Rrekao sam juče a to je i kamiondija sam potvrdio, boli njega uvo za Partizan, nije on nikakav navijac niti on ovde ikad i prica o sportu, on je jedan najobičniji provokator koga treba taslaciti u sve rupe da curi kao fontana, picqa li mu materina ona zadrigla, lojava i hemoroidna
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 02.44
nemoj tako TC, gosn tajka intelektualac i poznati pisac je ovde lično izjavio kako je windy jako duhovit i kako bas voli da cita njegove postove jer ga uvek nasmeju. I isto je to izjavio i za njunjuza, to je onaj sto psuje ko kocijas i koristi 2 nicka ovde.

Werba
(N/A)
07. avgust 2018. u 02.48
Debeli pre nego sto dodje u BGD na te opracije, prvo mora da
reoperise kitu,- da mu je zakrpe tj. da ga iz muhamedanca vrate u pravoslavca...
Werba
(N/A)
07. avgust 2018. u 02.52
-a onda pravac kod Kacavende da ga blagosilja,-lopatom..
windy-chicago
(windy-chicago)
07. avgust 2018. u 07.07
Za navijace iz rupe ...Ujkane... ovog jutra radosna vest. Stize vam 10 cisterni go.vana. Nemo’ da se stidite. Samo navalite.
Klopajte... hahaha... klopajte... hahaha
TC-64
07. avgust 2018. u 07.32
Nemoj da se stidis ako te crnci pitaju posto bulja. I posle da ne zaboravim izlij plocu sa cisternom govana znaci jedno 20 tona da si istovario u svoju dnevnu sobu inače zovem inspekciju.
windy-chicago
(windy-chicago)
07. avgust 2018. u 07.41
Evo ga ovaj jadnik koji radi u WC office. Pazi da ti neko ne pobegne. Prvo mu naplati pa ga onda pusti u kabinu. I da držiš higijenu WC, 5 puta dnevno da si oribao.
Za tebe 5 cisterni govana. Uzivaj.
👊👊👊👊👉👌👉👌👉👌
TC-64
07. avgust 2018. u 07.44
Za tebe copor crncaca sa qurcinama od 30 cm da te jure oko kamiona dok bezis spustenih gaca. I nemoj da se stidis, samo će da te qaraju po zasluzi da ti zacepe labrnju i cmarulju.
windy-chicago
(windy-chicago)
07. avgust 2018. u 07.53
Vidim ko govori o k.uratim crncima stalno. Manager WC offica. Razvaljuju te crni ko jeftinu k.uravu. Primas po 4-5 odjednom u sve tvoje smrdljive rupe.
A na kraju te izritaju po kakici k,o smrdljivog kera.
Ahahahahahahahahaha
💪💪💪💪👊👊👊👊😀😀😀😀
TC-64
07. avgust 2018. u 08.47
Poljubis me u dupe, dvocevko i furundzijo, obijaju ti zlataru svaki dan. Silaze ti u podrum. hvalio si se ovde kako peres dupe, jado jedna i bedo, imaš 100 godina i ponasas se kao debil. Možeš da mi se napases qurca kao zec kelerabe. Taslacim te kad god sepojavis, veze sa zivotom nemas konjino jedna. Ja radim u kancelariji dok ti spavas u kamionu i razvaljuju ti cmarulju na svakom cosku. Bezi bre degeneriku jedan koji ne zna dve prostoprosirene recenice da sastavi ili sto bi rekli rusi Pasol na huj jobanij v rot. Psujem te u usta ona govnjija i odvratna picqa ti materina smrdljiva i govnarska. Djubre jedno pokvareno.
windy-chicago
(windy-chicago)
07. avgust 2018. u 09.12
WC janitor se najeo iz cisterne, pa mu se pomutio mozak. Krembilu, oribaj radno mesto... WC da se blista. Inače dobices nogu u doope. Razvaljujem te k,o jeftinu k.uravu. Ja sutra idem za Barbados, jadniku, a gde ćeš ti ? Tako živi lav, a ne kao ti, pacov smrdljivi. Ajde sad zaplakni se, dolaze crnci da ti razbiju kakicu.
Ahahahahahahahahahahaha
Unistio sam te...smrdino.
👁👁👊👊😀😀👉👌👉👌💪💪
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 09.36
kažem ja intelektualna sirotinja... operi tu usranu guzicu matori, to se zove licna higijena!!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 09.57
je si slozio usrane gace na gomilu??
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 10.06
Dozens shot in Chicago over the weekend, 12 dead

Gun violence swept Chicago over the weekend, according with the authorities 75 people were shot and at least 12 died from injuries. In a press conference the police said they arrested 46 people for gun charges. Over 1,300 people have been shot in Chicago since the beginning of the year. RT’s America Dan Cohen reports.

-------------------------------------------------------

e u kojoj rupi ti živis sirotinjo!!
windy-chicago
(windy-chicago)
07. avgust 2018. u 10.14
Sutra idem za Barbados...sirotinjo. Tako živi lav, a ne kao vi,, smrdljivi pacovi. Prvo Havaji, pa Acapulco, i sad Barbados. Ima se, može se. Vi ste dobili 10 cisterni , uzivajte. Ahahahahahahahahahahaha
Razvaljivanje nize rase.
Pljas po tupa,slinava, mandovska njuska.
👁👁✍️✍️👊👊👉👌👉👌💪💪🥁🥁
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 10.32
sutra ides da dojis kitu ko sto si danas i juče radio ahahahahahahahaah barbados možeš damo na razglednici da vidis!!!
TC-64
07. avgust 2018. u 10.47
Cime ides na Barbados !@#$ smrdljivo? Camcem za spsavanje? Ko će tebe tamo da primi? Bacice te ajkulama ako te i one budu htele piqo jedna smrdljiva i raspala.
windy-chicago
(windy-chicago)
07. avgust 2018. u 12.04
Barbados... a vi pacovi smrdljivi, pakosni, ljubomorni, zli, mozete samo da ga duvate. Tako živi lav pun para, a ne kao neki WC mehanicari koji svaki dan udisu i klopaju goMna. Barbados 100-ko tupava...cujete li. Mozete samo da mi olizete joojca... konjoglavi.
Ahahahahahahahahaha... razvaljujem nizu rasu.
👊👊👊👊🥁🥁🔩🔩💪💪👉👌👉👌
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
07. avgust 2018. u 12.05
dalmatiner iz cikaga nema para ni da ode nazad kuci do splita da vidi di mu je dida bacio sidro hehehehehehehehe

a na barbados leti onom novom avio kompanijom - AIR DILDO hahahahahahahah
TC-64
07. avgust 2018. u 15.23
Dojis ti nama qurcine ovde i vrtimo te na raznju kao prase. Idi bre pisaj iza kontejnera, jado jadna. Vozis cisterne govana, praznis septicke jame i radis kao baba sera, a sad pali babu da ti strika najk, seljaku brdsko-planinsko-stocarski.
TC-64
07. avgust 2018. u 15.29
Ti možeš da zavrsis na Bardadosu samo ako dozivis brodolom na tegljacu koji prevozi ugalj, pa nekim camcem za spasavanje se domognes obale, ako te usput neukokaju kao lojavo govedo domoroci čim te vide. I pre spavanja ponavljaj sebi ja sam najjači, ja sam najjači, ja sam lav, ja sam lav, a onda pusti ponovo reklame za lav pivo, mars i snikers i uzivaj u svojoj iluziji da si neko i nešto.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.