Diskusije : Navijači

 Komentar
Kada Stejt Department Bira Sudiju Na SP..
Ouija
(Dr)
22. jun 2018. u 23.43
Ako neko misli da je to možda neka konspiracina ili trazenje opravdanja onda nije mnogo gledao sudjenje Srpskim reprezentacijama u zadnjih 25 godina... glupo je pricati koliko su nas sudije puta pokrale na evaropskim i svetskim prvenstvima od 1991... samo se setite onoga „imate li vi sat gospodine peder-sen” i sve će biti jasno... u zadniih 5-6 godina su nas malo pustali do vazduha ali zbog neposlusnosti Srbina na politickoj sceni dobili smo ono sto smo dobili...samo naivko misli da obavestajne sluzbe nemaju umesane prste u onom sudhenju sinoć... pre nego sto kazete da vidim neku konspirativnu igru pogledajte utakmicu ponovo bez emocija... sudija je pokazao vise faulova u napadu Srbiji u jednoj fudbalskoj utakmici nego što se to desava u kosarci ili u vaterpolu gde je faul u napadu neki vid relativno normalnog prekrsaja...u fudbalu toliko stetnih odluka na stranu Srbije ne moze i neće biti slučajnost već samo direktan samar državi Srbiji i srpskom narodu zbog politicke neposlusnosti zapadu... samo da nas podsete da to što se prvenstvo desava u Rusiji nema ama bas nikakvog razloga da se osecamo sigurni jer su oni tu da nas kazne ako to bude potrebno. Normalno ovaj poraz ima ogroman uticaj na politiku i svest celog srpskog naroda i sva desavanja u Srbiji vezano za Kosovo i druge stvari...

Tako da nije nimalo cudno da je nemacki smrad dobio kovertu iz stejt departmenta koji je citao „ unisti srbiju”. Evektivno nam je odsekao srednji vezni red zutim kartonima koji niko nikad nebi dosuđivao itako nam odsekao sigurnost u igri i onda prgavo sve dosuđivao na racun „svajcarske” čak i aute koji su vidno bili nasi... i da su se nasi kojim slučajem konsolidovali i postigli još jedan gol neminovno bi sudi neki penal ili dao crveni nekom od naših igrača ali posto to nije bilo potrebno jer se srpska igra skroz raspala nije morao da se dodatno bruka iako je svima bilo jasno koliko je sati...

Ovo naravno ne opravdava kukavicluk od strana srpske reprezentacije nakon datog gola gde su jednostavno prestali da igraju fudbal... dali je to bio strah zbog sudjenja pa se nisu usudjivali jače braniti ili stisnuti igru ostace misterija... ali svima je bilo jasno da sudijanigra za siptare i tu nemz diskusije.

Zanima me hoceli siptari biti kaznjeni zbog onog politickog slavlja naše navijace su jedva docekali da kazne zbog nekog transparenta... daje, kladim ze da siptarima neće ništa... ljudi to je ona ista fifa koja je na utakmici Srbijz Albanija posle ocigledne provokacije siptara prekinula utakmicu dodelila Srbiji pobedu a onda oduzslz poene da bi kasnije dala te iste poene albaniji i odvela ih na evropsko prvenstvo... i ako tada nije bilo jasno šta se tamo desava i da je sve namesteno onda šta reci za ovo juče...SRAMOTA.

Ne smeju Rusiju da provociraju ali zato Srbiju smeju. Ali opet kažem nema izgovora za onakav pad repke na terenu... ali u takvoj emotivnoj utakmici gde sudija stje otvoreno na stranu protivnika i te kako ima efektz na psihu.

Na zalost niko neće da kaže ajde da vidimo zašto si brihe tako sudio i da kazni to govno... jer ga cuva fifa... a Srbija kao i toliko puta kao do sada može samo da misli šta je drugacije mogla da uradi.
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
22. jun 2018. u 23.51
odvratno je vise koliko fifa i uefa guraju smrdljive sireve preko sudija - oni su postali „fudb. sila” samo zato što je fifa u cirihu a uefa u nionu i to je ono sto ubija fudbal!
ps. ne bi me zacudilo da su dopingovani jer ne pamtim kada su ovoliko trcali i bili svezi u 90-om minutu!
keser
23. jun 2018. u 01.45
Svi su videli penal.
Čak ineprijateljske televizije.

Samo komunisticko jugoslovenski RTS nije.
Dejjan
(FMF)
23. jun 2018. u 02.29
Penal je bio, tu nas je ostetio.

Ali nije ni prvi, ni poslednji put. Niti je Srbija jedina, koja je na na steti. Sledeći put će to možda biti Svajcarska, protiv nekog „velikog”.

Nas je problem u tome, da od 30' minuta vise nismo mogli sastaviti tri pasa. Da od 75' minuta nismo vise mogli izvesti ni jedan sprint, dok su Svajcarci tek poceli trcati. Uz to, bez maste, sve na Mitrovica, makar to bio centarsut sa polovine terena...
CCCC
23. jun 2018. u 02.51
Yebiga ljudi,...nepravda postoji i protiv vaterpolista i protiv odbojkasa i protiv kosarkasa i postojala je pola decenije protiv Novaka Djokovica koga su stavljali da kao prvog igra na sporednim terenima na plus 40 u sred bijela dana a princezu Federera u vecernjim satima

NEPRAVDA JE UVJEK PRISUTNA...I SVUDA

Jeste bio penal cist ko SUZA

ALI SE Takođe VIDILO DA Nakon što SMO DALI GOL REPREZENTATIVCI SRBIJE SU SE KO PIZ-DURINE POSLEDNJE POVUKLI

da su TOTALNO prepustile siptarima incijativu

Vidili smo kako MATIC HVALI NA SVA USTA SIPTARSKU GNJIDU DAN PRIJE MECA,.yebo li mu siptar mat-er smrdljivu

VIDILI SMO KAKO PAR NAšIH PRIMADONA KAžE UPRAVO ...OVO:
-Uspeh je sto smo se i plasirali na Mundijal
..pa ti yebem krv i majku

Stoga de ne ser-te vise zivota vam
ISTA IGRA SE IGRA 40 zadnjih godina

Daj mi reciti KADA i GDE smo stizali rezultat u Fudbalu,..stigli i prestigli u zadnjih 30 godina(ovo šta je danas Svajcarska uradila)

Sa ONOM IGRO kako su igrale primadone mai na 3:0 za nas bi se tresao,..krv im yebenm vise
keser
23. jun 2018. u 06.43
Мислим да има још нешто.

Прво су се Шиптари уплашили нас.
Првих 20 минута.
Онда смо се ми плашили
Шиптара и нисмо се тога ослободили док нисмо примили голове.
Ouija
(Dr)
23. jun 2018. u 10.22
CCCC Gubili smo u kvalifikacijama 2-1 i pobedili 3-2 bese li protiv Austrije ili nekog drugog ne mogu da se setim tačno. Zao mi je do nebesa jer ovaj tim ima talenta, ima mogućnosti da odigra dobro i da postigne mnogo toga naspram timova koje smo imali u poslednjih 10-tak godina koji nisu mogli da se izbore sa koje kakvim Kazakstanima, Litvanijama i ostalom boranijom... i uvek su zavrsavali utkamice sa 1 ili maksimum 2 gola...

Ovaj tim ima dosta talenta i mogućnosti... igrali su odlično prvih 20 minuta protiv Siptara... moglo je biti i 2-0 ili 3-0 da su one sanse usle u gol u prvom poluvremenu. Ono sto ja nikako neshvatam je to zašto su se povukli i pustili siptarima da prilaze u nas teren na nekih 30-35m od našeg gola a da ih ne markiraju i da im nesmetano dopuste da kombinuju i dodaju na nekih 30-tak metara od gola i onda onaj sut i gol... zašto? zašto su stali?? ja sam vristao na televizor posle prvog gola da moraju odma da daju i drugi inače ako stanu i pocnu da prepustaju inicijativu svicarskoj da će primiti gol što se i desilo... šta je radio taj idiot Krstajic? zar nije video da nam je usla voda u usi tamo posle 35 minuta prvog poluvremena i zar nije video da smo poceli bez-idejno da igramo bez ikakve strukture i ideje? nismo mogli kasnije 3 pasa da odradimo a de ne izgubimo loptu? Šta se desilo? ko je kriv? i zašto su stali? da brane rezultat posle 5-minuta postignutog gola čitavih 85+ minuta na svetskom prvenstvu???? pa to je idiotizam.

Prošlo im je to slučajno protiv Kosta Rike, jer ipak Kosta Rika je boranija ali su i Kosta Rika imala par prilika da izjednaci i postigne gol upravo kada smo mi stali???

Zašto su bili umorni da nisu mogli da se krecu posle 60-og minuta??? pa to se videlo kao iz aviona da nemaju snage posle 60 minuta da prdnu??? siptari trce čitavih 90-minuta i cinilo se da mogu još jednu utakmicu da igraju posle? doping? ili su siptari jednostavno fizicki doterani do maksimuma dok našima fali kondicija??? uvek nam je i falila nikad nismo imali trkaca koji može da trci i da vuce napred... bio onaj Binic davno nekad...

Opet kažem zao mi je jer ovaj tim može dosta u napadu, znaju biti opasni kada HOćE DA IGRAJU... čim stanu gotovo je... Zašto su stali? čija je to bila ideja i razlog...

Protiv Brazila nema šta da traže... iako je Brazil daaaleko od onoga Brazila kakvog mi znamo. Brazil je apsolutno pobediv, i verujem da neće proćidalje od četvrt finala ako i prodju grupu. Ali ocekivati da nasi posle ovakve psihicke torture doteraju „glavu” za nekih 4-5 dana i onda pobede Brazil su ravne 0... to je moguće za neke timove koji nemaju problema sa psihom i koji su bezobrazni, drcni, koji hoće da igraju i da pobede kao Hrvati na primer.

Ovaj sok od juče je maltene rasplaka onog jadnog komentatora na RTS-u covek je potonuo totalno umalo da se rasplaka na tv-u tokom prenosa jer je video koliko je debakl nastao u nasoj igri bez razloga hteo je covek da pukne od muke... ajde... SP je SP. Podvig bi bio odigrati neresno sa Brazilom, to bi bio podvig, pobeda je u domenu naučne fantazije, lord of the rings, ili tako nešto.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.