Diskusije : Navijači

 Komentar
Najveci poraz i ponizenje za Srbiju
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
22. jun 2018. u 20.00
Najveci poraz i ponizenje za Srbiju nisu siptari u albanskom timu sa svojim provokacijama niti je to nemac sudija, već najvece ponizenje dolazi od našeg fudbalskog saveza srbije.

normalno sve glodarski masonski kadar sada kaže da će da uloze zalbu fifi na sudjenje hahahahahahahahahahaahah

znaci dodjem ja i isamaram te, nalupam te kako mi se svidja i onda ti ulazes meni zalbu u kojoj se zalis na moje ponasanje hahahahahahahahahahaha

koji je to vrhunac ponizenja i uvreda za inteligenciju, živi debilizam i obična farsa.

pa nije sudija mamlaz napravio jednu grešku koja nas je kostala utakmice, on je celu utakmicu smišljeno i otvoreno sudio u siptarsku korist.. znaci ne govorimo o jednoj pogreski već o smišljenom planu, to je uradjeno planski i sa umišljajem.

nasi dobijaju zute kartone ko konfete za obične male faulove i to za prvi faul?? matic napravi običan faul i to mu je prvi faul na tekmi i dobije odmah zuti. Matic je sam izjavio da mu je sudija pretio u drugom poluvremenu da ako napravi još jedan faul odmah dobija crveni???

i kako igrac da igra u takvim uslovima?? videlo se na kraju da se nasi plase i lopte i kontakta sa siptarima a ovi rade šta god hoće. ne možeš ti da razvijes igru i napad kad se svaki kontakt sudi protiv tebe.

to je jedan način da se ubija nasa igra i to je odradjeno planski i smišljeno.

znači da fss ima muda i da je stvarno srpski ko sto im ime kaže oni bi pokupili tim, spakovali se i javno osuli paljbu ne po sudiji već po FIFA jer taj sudija direktno predstavlja i radi za fifu. Spakuju kofere, napuste mundijala i naprave skandal e onda nek fifa objašnjava svetu zašto je to tako i neka dobro razmisle drugi put kad nam budu sudili. we tako se to radi i tako se stiti srpski interest a oni samo nasatvljaju da budu deo farse i da pustaju da nas kara ko god stinge, zarad svoijih ličnih podlih ciljeva i licnog profita!!!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
22. jun 2018. u 20.09
znci niko ne može da te ponizi ko sto ti možeš sebe samog, kako mi da ocekujemo da nas fifa i uefa postuju ako mi stalno prihvatamo njihovo yebanje kao nešto najnormalnije i ne bunimo se??

dok se jednom ne napravi skandal i dok se ne kaže e dosta je bilo ovo ima da traje do veka. vece scene od mundijala nema i sada treba napraviti skandal i zalepi ti im samarcinu da se puse, ali normalno naše seljacine nemaju muda, tako da ćemo opet da budemo srbi koji uvek gube, jer to je plan masonskih dripaca.
cenim_ja
22. jun 2018. u 20.27
Ma pusti more...taka je to sorta...otese nam Sveto Kosovo a da ne uzmu jednu utakmicu...
Zvezda_do_Tokija
22. jun 2018. u 20.37
Možemo li mi dalje, ako odigramo nereseno sa Brazilom a Kosta Rika pobedi Siptare 2:0?

a što se Kosova tiče, nisu nama Siptari oteli Kosovo, već mi nismo bili spremni da se borimo za Kosovo - sami smo im dali...

Kad se 1999-te branilo Kosovo {jas am bio Porucnik} , 90 posto vojno sposobnih je pobeglo... Da smo imali milion vojnika pod oruzjem, a mogli smo, da se svako vojno-sposoban prihvatio puske, mogli smo Berlin da osvojimo, a ne Kosovo da odbranimo...

EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
22. jun 2018. u 20.42
vi vojnici se niste ništa ni pitali, politicki vrh je predao kosovo i to je to. mi vojnicki nikad nismo ništa izgubili, kad nešto izgubimo uvek je to bila politicka predaja, isto kao i krajina. mi smo imali situaciju da jedan vodnik vodi odbranu na kosarama i zeza nato i siptare da nam ne mogu ništa.
windy-chicago
(windy-chicago)
22. jun 2018. u 21.13
Kokeza i svi kadrovi iz rupe, po ko zna koji put su nas osramotili. Dogovor sa Sipcima, zastrasivanje naših fuZbalera,otvoreno navijanje za Sipci, nevidjeni uzas.Dokaz... Siptar sutira kod 1-1... Ivanovic leze na zemlju,, lopta ga prolazi preko... gol. Pa trebao je glavom da ide na loptu... a ne da bega od njojzi.O drugom golu Sipaca neću ni da pricam. Sramotno.
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
22. jun 2018. u 21.41
Ovaj Kamiondzija je najveci Baksuz kao sto sam pre par dana rekao, tvoji decki prošli su u drugi krug... pte par dana si rekao kako će Srbija (koja je puna Petlizanovca) pobediti sve redom a danas kakis kako je Zvezda kriva za poraz, ajde idi malo radi Pizza Delivery
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
22. jun 2018. u 21.56
znaci u sustini sve se gura pod tepih, fss je poslao zalbu kao eto da narod vidi da se kao nešto radi, da se eto oni bore hahahahahahaha a znamo i mi i oni da je sve to farsa, fifa će sa tom zalbom sutra bulju da obrise. nasi fudbaleri daju izjave kao eto pobedicemo brazil a to što nas fifa kara nikom ništa, nemojte na to mislite.

onda ćemo opet da puknemo od brazila i idemo kuci i biće kao opet, eto nijem nas dalo, te sudija te brazil te ovo te ono??? NE NIJE NI SUDIJA NIJE NI OVAJ NI ONAJ VEC STE VI FUDBALERI KRIVI, PRVO STO IGRATE KO PICQE DRUGO STO STE IZABRALI DA BUDETE DEO TE FARSE!! SPAKUJ KOFERE I VRATI SE KUCI I RECI SVIMA ZASTO SI TO URADIO!!!!
Pavle_Djurisic
22. jun 2018. u 22.24
Ljudi, nadigrani smo, jeste sudija imao neki pik na Mitrovica, da je prdnuo dao bi mu crveni, jedva ga cekao da mu se obrati za zuti karton, neverovatno da ni jedan faul nad napadecem nije sviran već svi faulovi su bili napadacevi, pa to ne biva, ja to za 30 godina u fudbalskoj utakmici nisam još video, šta će im VAR, čemu sluzi? Drugo, nije nama Saciri birao selektora, nije nama Dzaka postavljao taktiku nit je Bajrami birao igrace, mi smo postavili selektora bez i jedne jedine utakmice u trenerskoj karijeri, ali ni jedne! pa gde to ima, ni malo ozbiljniji klub neće tek tako da ukaze sansu nekom da bude trener ako se pre toga nije kalio negde, ima izuzetaka kao sto je Zidan, ali nije Krstajic Zidan nit je Srbija Real Madrid, trulo je iznutra, od prve fotelje u savezu do politike u državi, cela država nam je partijaska, ili si u stranci ili si državni neprijatelj i strani placenik, ako si nas, sedi , jedi, pij, pa na kraju ćemo podeliti plen ukraden od naroda,ako nećeš noga u pedu i visices kao državni izdajnik, a ti koji nam vode državu nit su strucni nit su obrazovani, pa sto bi nam fudbal bio bolji?34
Pavle_Djurisic
22. jun 2018. u 22.29
Карма је чудо, не можете да отерајте селектора који вас је довео на светско првенство и да нешто урадите ... и то све због момка који се велича поготово овде, а који се за ових пар утакмица у репрезентацији није видео
CCCC
22. jun 2018. u 22.39
inače mnogi lupetaju

sudija:):):)

Jel te sudija vrati posle datog gola u tvoju polovinu, da ti deganziras lopte čim se sastavis sa istom???
Lopte iz nese odbrane su samo preletale vezni red.
Nije postojala nikakva igra.
A svajcarci su se usrali tih 30 minuta ,..sto je najgore naše pitcke su još gori od njih bili

Sve je to bilo vrlo komicno gledati

KVOTA ZA 4 ZUTA KARTONA BILA ,...nasi nemaju uklizavanja,..a prave faulove za zuti karton kad nikakva opasnost ne prijeti nasem golu

Dobro ljudi,...da li ste vi vise normalni ili fakat slijepi zadnjih 35 godina u vezi „našeg: fudbala”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.