Diskusije : Navijači

 Komentar
Волом Звееду али ипак-Србија пре свега..
Odesa
(надежда, вера и л)
19. maj 2018. u 18.52
прочитах малопре вести: ...запалио се и изгорео „звездин” аутобус у којем су се играчи упустили у побединичку вожњу од стадиона до храма Светог Саве.Хвала богу, нико ненастрада, али... Има ту симболике...итекакве. Могло би се рећи и учешћа Божијег промисла да им не даде да стигну до храма.А гледа и светитељ Сава па жали како то Срби у толиком броју дођоше на стадион а онда и на улице да се прави такав дернек а родитеље с децом који бране ову нашу(и звездину Србију)и Литију ни погледали нису раније истог дана. Волим Звезду ал` Србију волим више. Та ни поредити се не може. А аутобус нека гори, ако би то помогло да се Срби у памет дозову...
CTEBA
(penzioner)
19. maj 2018. u 19.07
Ех сад, Божја воља.
Један од играча је случајно бакљом коју је држао запалио уље које је цурило из аутобуса.
Пре бих рекао да тај идотизам са бакљама и пиротехником а и неодржавање возила, има да кошта доста Срба главе.
Аутобис из којег цури уље, а играчи држе бакље!!!!
Odesa
(надежда, вера и л)
19. maj 2018. u 19.22
...„воља Божија” илити ...промисао, делује баш тако, кроз руке људске и људсске поступке и баш тако...све „случајно”. Све ми се чини да би ти у „вољу Божију” поверовао једино да си својим очима видео Бога како својеручно потпаљује бус...Е то видети никад нећеш па ћеш тешко и поверовати у Његову вољу.
windy-chicago
(windy-chicago)
19. maj 2018. u 21.37
Zbog izazivanja velike opasnosti,, zapaljen autobus,, gde je moglo da smrtno strada 500-600 ljudi ,, ali eto - hvala Bogu-- nije niko--i zbog bakljade na stadionu, koji je napravljen bez odobrenja-- a i tu je mogao neko da strada... zestoko kazniti Zvezdu. Momentalno minus 120 bodova,, suspenzija rupe 10 godina.
Zlo nesme da se ponovi nikada vise. Ovo je uzasno loodilo.
Odesa
(надежда, вера и л)
19. maj 2018. u 22.51
...родитељски протест због српске деце је био забрањен због тога што је представљао потенцијалну опасност за безбедност људи на јавном месту а пиротехника на стадионима и по градским улицама уз присуство десетина хиљада егзалтираних „навијача” је толерисана.Нико за то дивљање не одговара, напротив...СВИ смо одушевљени „навијачком кореографијом” и навијачким делиријумом(читај - дубоким дебилизмом)Очигледно да се спорт злоупотребљава дебело од стране оних који воде државу.Код неких је важила доктрина „`леба и игара” а код ових сатрапа српског режима важи само „игара...” ал`без леба.
Odesa
(надежда, вера и л)
19. maj 2018. u 22.57
...тај твој мизерни црно-бели клуб је у исом сосу к`о и „звезда” и цео српски цео само ти то не видиш добро из тог твојег мемљивог бејзмента у дубокој непријатељској позадини .
windy-chicago
(windy-chicago)
20. maj 2018. u 08.12
Vasa ukradena titula neka vam sluzi na cast. Ponavlja se istorija kradje, otimanja, laži. U sredu se osvaja kup, nicim uprljan, posteno osvojen. Trenutno mnogo vise vredan od bezobrazne otimacine vase. I vasem loodilu će doći kraj.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. maj 2018. u 09.48
Титула је понајмање - украдена. Но ви црно-бели паћеници не можете да разумете да се титула осваја добрим играма кроз цело првенство а не головима из пенала на минут до краја и у надокнади времена. И наравно, не са таквим играчима као што је Сума. Продали сте Ђурђевића, Леонарда и Евертона па сад крцкате паре и купујте разноразне Суме и Ожеговиће а други су вам криви. Што се тиче тренера, Ђука вам је сасвим ОК, само не може човек од гована питу направити.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. maj 2018. u 09.55
ааххх, да заборавих: с пензионерима се титула никако не осваја !!!

П.С.
шта је деда-Сале одлучио, игра ли још једну сезону ?
Постајете истурено одељење спортске геронтологије, хахаха ...
CTEBA
(penzioner)
20. maj 2018. u 10.37
Знаш како Одеса, свако у Богу види оно што жели.
За тебе Бог је осветољубив и кажњава народ.
За мене је љубав и спасава народ.
Ако поглеаш из моје перспективе, Бог је спасао играче звезде и народ око аутобуса од могућих повреда или не дај Боже смрти.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. maj 2018. u 13.16
пензионисани Стево, Код нас православних се верује да Господ понекад припусти невољу на човека, не да би га казнио него, да би га опоменуо и момогао да се дозове вери и целомудрености...Стево, иди тамо међу протестанте па им се придружи с тим твојим идејама. Они сматрају да сваки човек иде у Рај без обзира шта радио у животу. Они као и ти све сагореше у љубави према другима.Љубав многима остаје само реч на језику а на делу ни трага од ње.
CTEBA
(penzioner)
20. maj 2018. u 13.51

Ма немој, од кад се то код нас верује да нас Бог кажњава са времена на време?
По теби испад аад Бог нема паметнијег посла него да се бакће прославом звездине титуле!!!
Да да није хтео звезда не би ни узела првенство.
Значи успех је био Божја воља и награда, а не позив на линч.
А ово паљење аутобуса, само опомена да будемо паметнији.
Што се тиче протестаната, појма немам у шта они верују, нити ме интересује.
Видим ти се нешто много ложиш на њих.
Кад тебе интересује, твоја ствар.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.