Diskusije : Navijači

 Komentar
Partizanovci zabranili Zvezdi da ide na Kosovo
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
05. maj 2018. u 21.31
Sport
FADILJ VOKRI ŽESTOKO KRENUO NA ZVEZDU: Delije žestoko pobesnele posle ovoga
мај 5, 2018

Fudbalski savez takozvane Republike Kosovo zabranio je danas najavljeni i već tradicionalni dolazak FK Crvena zvezda u Gračanicu, preneo je Radio Gračanica.

Meč je trebalo da bude odigran 9. maja, a novac od prodatih ulaznica bio je namenjen Odelenju pedijatrije na Ginekološkoj klinici u toj varoši na severu Kosmeta. Direktor Vladine Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da je to „velika sramota Prištine i onih koji ne daju da se odigra humanitarna utakmica za porodilište”.

– Oni ne daju da se igra prijateljski revijalni meč ne reprezrentacije, nego Crvene zvezede koja godinama pomaže porodilišta na Kosmetu. Svi smo u Srbiji složni u osudi toga, ovo ne može da prođe bez reakcije međunarodne zajednice – rekao je Đurić za RTS.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza tzv. Kosova Fadilj Vokri smatra da bi ta utakmica uticala na pogoršanje odnosa srpske zajednice i ostalih naroda, kao i da ugrožava sigurnost i bezbednost samih igrača i ostalih aktera. Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović izjavio je za RTV Gračanica da ne razume ovakav potez predsednika FSK.

– Niko nije očekivao ovakav odgovor od Fudbalskog saveza Kosova i samog Fadilja Vokrija, s obzirom da je i sam sportista, odnosno fudbaler. Jedna humanitarna, revijalna utakmica koja bi pomogla našem porodilištu u Gračanici je odbijena, naš zahtev je odbijen, a razlog odbijanja nije opravdan i nikakve dokaze nismo dobili, koji bi potvrdili da su razlozi odbijanja rasistički ili politički povici koji nisu u skladu sa sportskim događajem – rekao je Popović.

– Danima vlada euforija zbog dolaska fudbalera Crvene Zvezde, i sada su svi navijači ovog kluba razočarani.

Razlog odbijanja našeg zahteva je neopravdan. Organizacioni odbor je danas pregledao sve slike i snimak prošlogodišnjeg gostovanja Crvene Zvezde i ni u jednoj sekundi nije bilo rasističkih ili političkih povika.

----------------------------------------------------------------

A da se podsetimo kako je partizanovac ruzic gostio fadilja po beogradu pa sav ponosan kacio slike po fejsbuku - https://goo.gl/rCA3lY
A da se podsetimo kad je fadilj isao sa partizanovcima u albaniju da gleda iz njihove loze kad su igrali sa skenderbegom - https://goo.gl/ou3r3U

a da se podsetimo kad se tole rukovao sa fadiljem u uefi i pristao da kosovski fudbalski savez bude primljen u istu - https://goo.gl/aVBV7U

a da se podsetimo kad je divac potpisao da kosovo može da udje u svestki olimpiski komitet i da se takmici na olimpijadi i kad je izjavio da je sve to toboze uradio zbog sportista da oni kao ne ispastaju a posle proceruleo sa wikiliksa da mu je soros dao 2 miliona za tu uslugu!!

https://goo.gl/jDv6pw

https://goo.gl/yAsDTN

Dokle bre vise će da pustamo ovaj olos iz partizana da nam izdaje zemlju i rusi nacionalni interest zarad licnog bogacenja njihovih sektasa!! Pod hitno da se ugasi partizan i sav olos da se pohapsi!!!
D-Man
(Analyst)
06. maj 2018. u 22.49
Вокри је у свему томе небитан (и да ли играо за Партизан).

Оно што је жалосно и трагично да се за сваку утакмицу или за било какву посету Космету мора тражити дозвола шиптара док Вучић и даље лапрда о томе како је Србија суверена држава.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.