Diskusije : Navijači

 Komentar
Jamari nacisto pukli!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
12. april 2018. u 10.11
ŠTA RADIŠ TO TERZIĆU?! Zvezda dopustila LUDILO na svojim TRIBINAMA
април 12, 2018

Podela navijača Partizana uslovila dodatne mere za predstavnike policije i bezbednosne strukture, pa ćemo biti svedoci nezapamćene situacije na Marakani na 157. večitom derbiju.

Pošto među Grobarima sada postoje čak tri frakcije (Grobari Jug, Zabranjeni i Partizanovci), jedna od frakcija će biti smeštena u kavezu na jguu do zapada Marakane, koji do sada nije korišćen za derbi i uglavnom je služio kao „tampon zona” između navijača Zvezde i Partizana.

Upravo će u tom „kavezu” biti Partizanovci, koji su se aktivirali nakon poslednjeg derbija, a koje predvodi Miloš Radisavljević Kimi, nekadašnji vođa Grobara, koji se vratio na tribinu posle nekoliko godina pauze upravo na poslednjem 156. susretu crveno i crno-belih, kada su izbili veliki neredi na stadionu Partizana.
Tako će delovati da Grobari imaju organizovano navijanje sa tri strane stadiona – juga, istoka i zapada. Sa druge strane, najvatreniji navijači Zvezde će se grupisati na severnoj tribini, odakle će jedinstveno pokušati da nadmaše razjedinjene Grobare, koji će verovatno pevati tri različite pesme.

-------------------------------------------------------------

hehehehehehehe jamari imaju jrizu identiteta hahahahahahah pukli nacisto!!!

Pavle_Djurisic
12. april 2018. u 16.06
Tri pesme su
Mlada partizanka kolo vodila
Sa ovcara i kablara
druže copo mi ti se kunemo??
Werba
(N/A)
12. april 2018. u 18.21
Nema potrebe za panikom.
Jamari će se pomlatiti između sebe pre utakmice, a makljazu će dovrsiti posle,- da bi se znao pobednik.
Gro njih će zavrsiti na urgentom i u cuzi.

Nešto nisam siguran, da li je Kimica zbog odsustva,- fasov'o nanogicu?

p.s..
Kod Draže sljokce i njegovih „vojvoda” (nas.erem mu se na sve njegove bradate vojvode) samo je dzibra bila aktuelna...Vodu su mrzeli toliko, da je nisu pili, a kamoli da se okupaju. Smrdeli su kilometrima okolo...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.