Diskusije : Navijači

 Komentar
Ko to tamo krade
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
21. mart 2018. u 01.21
U istoriji Srpskog sporta nije postojjao jedan klub koji je vise krao i namestao!! Još da stvar bude gora, ovo nisu optuzbe na rekla kazala osnovi, već je sve lepo i dokumentovano. Da se radi o nekoj uredjenoj zemlji na zapadu, NK partizan bi odavno bio ugasen i prestao da postoji!!

pa da krenemo redom:

- SPORT FUDBAL DOMAĆI FUDBAL
Bruka: Vojvodina povukla igrače sa terena, Partizan osvojio Kup!
M. Grujić 11.05.2011. 22:34
Komentara: 1191
Bruka! Fudbal u Srbiji je doživeo novi nokaut. Fudbaleri Partizana osvojili su 12. titulu nacionalnog Kupa nakon pobede nad Vojvodinom od 2:1, ali je meč obeležio veliki skandal u 83. minutu kad je Vojvodina povukla svoje igrace sa terena.

Novosađani su nekako prešli preko poništenog gola Mojsova za izjednačenje, ali nisu mogli da se pomire sa nedosuđenim penalom nad Trajkovićem.
-----------------------------------------------------------------

SPORT FUDBAL DOMAĆI FUDBAL
DETALJI Evo kako se namešta u domaćem fudbalu
Sport 27.01.2016. 13:45

Da je domaći fudbal u velikim problemima poznata je stvar već godinama, a u javnost su po prvi put izašli i detalji nameštanja rezultata u srpskom prvenstvu. Šokantni detalji o kojima se do sada samo suškali, a sada su pred licem javnosti u vidu ličnog svedočanstva.

Dnevni list „Sport” je javio da je došao do transkripta Tužilaštva za organizovani kriminal, u kome se navodi da je Bojan Radovanović, bivši član Uprave FK Partizan, priznao da je dva puta lično dao novac arbitrima da sude u korist crno-belih.

– Lično sam sa dvojicom sudija, po dva puta, dogovarao da sude u korist Partizana. I jednom i drugom sam dao po 10.000 evra iz svog džepa, a onda mi je Bjeković to refundirao iz „crnog fonda”, prenosi „Sport” Radovanovićeve reči, kao i sledeće:

- Drugi put sam isto to dogovorio. Ista suma, isto sve, a rečeno mi je da će ih neko drugi isplatiti. Bitno je bilo da dogovorim da oni sude u korist Partizana. Jedan od dva meča, koje sam platio, bio je derbi Partizan – Crvena zvezda. Drugi meč sam platio kada je Partizan bio domaćin, ali nije igrao protiv Zvezde.

-----------------------------------------------------------------
10. mart 2014 | 07:34
52 komentara
Mateus priznao da je Partizan nameštao utakmice!

Nekadašnji trener crno-belih potanko je opisao u svojoj autobiografiji momente kada je uvideo da se utakmice u najboljoj srpskoj ligi nameštaju. 'Znaš šta, sledeći put mi recite kad treba da izgubimo. Onda se neću toliko uzbuđivati i rizikovati da dobijem infarkt,„ navodi Mateus reči koje je uputio jednom od svojih fudbalera
Konkretno, Nemac se prisećao dana kada je uviđao da su utakmice u najboljoj srpskoj ligi - nameštene!

-----------------------------------------------------------------

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2011, 11:43

JEŠIĆ:''PARTIZAN NAMEŠTA 90 POSTO UTAKMICA!''
Gradonačelnik Inđije ironično priznao za ''Alo'' da je namestio poslednju utakmicu sa Spartakom. Kaže da će njegova ekipa sigurno opstati i da crno-beli nameštaju utakmice. Preti istupanjem iz lige.

------------------------------------------------------------------

Vučelić: U Srbiji SE NAMEŠTA i vi to znate!
Autor: Vladimir Sukdolak

09.02.2018. | 08:00 Odjekuju reči predsednika Partizana sa Kipra. Prvi čelnik koji je javno rekao da se u srpskom fudbalu ”namešta„.

Direktno i bez uvijanja!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić je u razgovoru sa reporterima srpskih medija koji prate pripreme na Kipru, otvoreno govorio o neregularnostima u domaćem fudbalu.

Na konkretno pitanje da li ima nečasnih radnji i nameštenih utakmica, prvi čovek crno-belih odgovorio je nedvosmisleno: ”Ima, naravno da ima!„.

Ne moram da znam ja da li ima nameštanja, vi (novinari) morate da znate. Ne možete da dokažete?
------------------------------------------------------------

Dokle bre vise, krajnje je vreme da država rasformira ovu rak ranu srpskog sporta. sirite ovo ljudi, pišite vasim politickim predstavnicima i vrsite pritisak, vreme je da se nešto uradi povodom unistavanja srpskog sporta.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.